Huonekalut netistä
Valitse kategoria
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Homeroom
Inessa
Poista kaikki suodattimet

Lehtitelineet

4 tuotetta 2 kaupasta

Lehtitelineet yhdistävät säilytyksen sisustukseen

Lehtiteline on tyylikäs ja ajaton tapa säilyttää lehtiä joko lukemista tai tulevaa hyötykäyttöä, kuten polttamista varten. Luonnollisesti nämä kaksi eri tarkoitusta vaativat erilaiset telineet. Takkaan päätyvien lehtien telineet ovat yleensä sellaisia, että niihin saa säilöttyä myös polttopuita. Lukemiseen tarkoitettujen lehtien telineet taas ovat yleensä pienempiä, mutta ne on usein myös jaettu useaan lokeroon.

Lehtiteline pitää lehdet järjestyksessä

Lehtitelineet sisältävät usein näppäriä lokeroita, johon voit lajitella lehdet tyypin tai vaikkapa numeron mukaan. Pienempi, seinälle ripustettava teline on kätevä vaikka vessaan tai ulkohuussiin lukemista tarjoamaan. Hieman suurempi lehtiteline löytää helposti paikkansa sohvan tai nojatuolin vierestä, jolloin pienellä käden ojennuksella pääsee selailemaan lehtiä. Luonnollisesti on olemassa myös pöytämalleja niille, jotka arvostavat lukemista pöydän ääressä. Valitessasi lehtitelinettä mieti sen käyttötarkoitus ja sijoituspaikka ensin. Tämän jälkeen voit ruveta miettimään, mikä on paras ratkaisu mallin suhteen. Kaikille seinille ei esimerkiksi ole hyvä sijoittaa tällaista telinettä, mutta lattialla se voi puolestaan olla tiellä. Kun tiedät sijoituspaikan, mittaa alue, jotta osaat hankkia oikean kokoisen telineen.

  • Tarkista telineen koko
  • Valitse sisustukseesi sopiva design

Tilaa lehtitelineet kätevästi verkossa

Lehtitelineet on helppo tilata suoraan kotiin. Huonekalut.fi-sivustomme haluaa auttaa sinua tässä tarjoamalla runsaan valikoiman erilaisia telineitä useilta eri jälleenmyyjiltä. Näin pääset kätevästi vertailemaan hintoja yhdessä paikassa. Halutessasi voit rajata hakutuloksia ja etsiä vaikka haluamasi värin mukaan, jolloin telineen valinta helpottuu. Valittuasi telineen ja kilpailutettuasi sen hinnan, tutustu valitsemasi verkkokaupan toimitus- ja palautusehtoihin, jotta vältyt yllätyksiltä. Myös toimitusaika vaihtelee hieman liikkeittäin, mikä on tärkeä muistaa erityisesti silloin, jos tilauksella on kiire.

Siirry alkuun