Huonekalut netistä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Jotex
Nordform
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Lastensängyt

19 tuotetta 1 kaupasta

Lastenhuoneen tärkein huonekalu on tietenkin sänky. Sen täytyy olla oikean kokoinen, jotta lapsi tai nuori mahtuu nukkumaan hyvin. Esimerkiksi sängyt, joiden pituutta voi säätää päästä vetämällä, ovat hyviä ratkaisuja lapsille. Näin kasvavalle lapselle ei tarvitse ostaa uutta sänkyä kovin usein. Useammalle lapselle taas sopii hyvin kerrossänky, joka säästää myös tilaa.

Lastensängyt ovat myös sisustustuotteita

Lastensängyt eivät ole pelkästään käytännöllisiä huonekaluja, vaan niiden avulla voidaan myös sisustaa. On nimittäin selvää, että lapsille on tarjolla monia upeita sänkyjä. Monitoimisängyt eivät ole pelkästään sänkyjä, vaan niiden yhteyteen sopii hyvin esimerkiksi kirjoituspöytä. Tällainen sängyn ja kirjoituspöydän yhdistelmä voikin olla erittäin hyvä vaihtoehto sellaiseen lastenhuoneeseen, jossa tilaa on rajoitetusti. Kaikista leikkisimpiin huoneisiin on saatavilla sänkyjä, joiden yhteydessä on liukumäki. Lapsen saa paremmin untenmaille, kun antaa hänen laskea muutaman kerran liukumäkeä ennen nukahtamista. Monikäyttöisyys on siis kysyttyä, kun kyseessä ovat lastenhuoneeseen tulevat huonekalut. Tutustu kattavaan valikoimaan ja tilaa lapsesi huoneeseen parhaiten sopiva lastensänky.

  • Kiinnitä huomiota sängyn mittoihin
  • Valitse monikäyttöinen tuote

Vertaa ja säästä sekä tilaa lastensängyt netistä

Lastensängyt on helppo verrata ja tilata suoraan netistä. Vertailemalla hintoja ja tuotteita säästää usein sekä aikaa että rahaa. Tuotteet toimitetaan sinulle suoraan kotiin, mikä helpottaa arkea huomattavasti. Valikoimaa on kattavasti, joten jokaiseen lastenhuoneeseen löytyy taatusti sopiva sänky. Voit valita joko perinteisen sängyn tai monikäyttöisen sängyn. Tuotteita voi hakea esimerkiksi värin tai hinnan mukaan. Jos siis sinulla on esimerkiksi budjetti, voit rajata mukaan ainoastaan omaan budjettiisi sopivia tuotteita. Tee vertailua, valitse parhaimmat tuotteet ja tee tilaus jo vaikka heti tänään. Huonekalut.fi-sivuston kautta se onnistuu helposti.

Siirry alkuun