Huonekalut netistä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Jabadabado
Kids Concept
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Lastenhuoneen säilytysratkaisut

7 tuotetta 1 kaupasta

Lastenhuone on lasten oma valtakunta. Se muuttuu helposti mielikuvituksen voimalla satujen maailmaksi, jossa tavarat ja huonekalut siirretään palvelemaan leikkiä. Samalla huoneen järjestys muuttuu aikuisen mielestä helposti kaaokseksi. On kaikkien etu, että lelut ja vaatteet löytyvät nopeasti myös leikin keskeltä. Toimivat säilytysratkaisut ovat avainasemassa, kun halutaan sallia lasten leikit ja samalla pitää huone siistinä ja selkeästi järjestettynä.

Valitse lastenhuoneeseen sopiva säilytysratkaisu

Lastenhuoneen sisustusta miettiessä täytyy ottaa huomioon monta asiaa. Tila kannattaa käyttää tehokkaasti, jotta tilaa jää liikkumista vaativille leikeille. Kalusteiden on hyvä olla monikäyttöisiä: parasta on, jos kalusteet soveltuvat leikkiin. Niiden täytyy siis olla turvallisia ja monikäyttöisiä. Vaatteet ja lelut tarvitsevat omat säilytyspaikkansa. Lapset järjestävät huonettaan itsekin, jos kaapit ja laatikot ovat heidän käsiensä ulottuvilla. Toisaalta lapset kasvavat vauhdilla, joten on mukavaa, jos kalusteita voi käyttää monen vuoden ajan. Mieti, millaisiin tarpeisiin tarvitset ratkaisua? Tarvitsetko säilytystilaa vaatteille vai leluille? Onko huoneessa jo jotain säilytyskalusteita valmiina? Kun olet päättänyt, millaisia kalusteita tarvitset, vertaile netistä malleja ja hintoja. Pohdi tuotteen materiaalia ja ulkonäköä. Erityisen tärkeää on tarkistaa tuotteen mitat, jotta ne varmasti sopivat huoneeseen. Totta kai lapset kannattaa ottaa mukaan ostoprosessiin ja varmistaa heiltä, että valitut tuotteet ovat heillekin mieluisia!

  • Mieti, millaista säilytysratkaisua tarvitset.
  • Vertaile eri tuotteita.
  • Pohdi tuotteiden materiaaleja ja ulkonäköä.
  • Vertaile mittoja huolellisesti.

Verkkokaupasta ostaminen on hauskaa ja nopeaa!

Netistä löydät erilaisia vaihtoehtoja lastenhuoneen kaaoksen selvittämiseen. Voit tutustua tuotteisiin sinulle sopivalla hetkellä. Ratkaisuja on monenlaisia, on kaappeja, laatikoita ja erillisiä säilytyskalusteita. Pohdi kalusteiden materiaaleja ja ulkonäköä. On tärkeää, että lastenhuoneen kalusteet ovat tukevia ja turvallisia, mutta toisaalta myös helppokäyttöisiä. Erityisen tärkeää on vertailla mittoja lastenhuoneesi mittoihin. Kun olet löytänyt lopulliset vaihtoehdot, tutustu niihin lastesi kanssa. Lastenhuone on lasten valtakunta, joten on tärkeää, että se saavat sanoa mielipiteensä. Näin valittu tuote on varmasti mieluinen. Tarkista myös, tulevatko tuotteet osissa vai valmiiksi koottuina. On hyvä tutustua etukäteen myös palautusehtoihin.

Siirry alkuun