Huonekalut netistä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Jabadabado
Jotex
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Lasten tuolit & jakkarat

8 tuotetta 1 kaupasta

Lapsille suunnatut huonekalut, kuten jakkarat ja tuolit on aina valmistettu lasten mittojen mukaan. Tuolit ja jakkarat ovat tarkkaan testattuja ja tehty kestäviksi pienokaisten turvallisuutta ajatellen. Verkossa on saatavilla lasten jakkaroita, porrasjakkaroita, lepotuoleja, syöttötuoleja ja raheja. Lasten tuolit suunnitellaan aina paitsi mukaviksi istua, myös rakenteeltaan kestämään kaikenlaisia leikkejä. Yhteistä kaikille lasten istuimille ja huonekaluille on, että ne ovat kevyitä ja helppo pitää puhtaina.

Sisusta lastenhuone yhdessä lasten kanssa

Lasten tuolit ja jakkarat ovat nettikauppojen suosituimpia tuotteita, joten niiden valikoimaan panostetaan todella hyvin. Tuotevalikoima on laaja ja monipuolinen, eli väreissä ja malleissa löytyy todella erilaisia vaihtoehtoja. Säilytysjakkara on tuotteena oikea helmi, sillä se palvelee sekä tarvittaessa istuimena että myös säilytystilana lapsen leluille tai vaikkapa sukille ja käsineille. Istuintyynyjä ja jakkaroita on tarjolla niin pehmeämmistä kuin kovemmistakin materiaaleista. Mukavat istuintyynyt sisältävät usein luonnonmateriaaleja, kuten esimerkiksi puuvillaa. Tuotteita on tarjolla jokaiseen ikäryhmään. Esimerkkeinä toimivat kirjoituspöydän ergonomiset tuolit, jotka palvelevat koulunsa aloittavaa tai jo aloittanutta lasta. Lapsille suunnatuissa jakkaroissa on aina istumisen mukavuus ja ergonomisuus otettu hyvin huomioon.

  • Vertaile tuotteita yhdessä lapsen kanssa
  • Tuotekuvaus tulee esiin yhdellä klikkauksella

Tuotteen kokoamisohjeet ovat mukana tuotepakkauksessa

Lasten tuolit ja jakkarat on hyvä valita yhdessä lapsen kanssa. Lapsen mieliväri ja tuotteen muoto on lapselle tärkeä asia. Tuotekuvaus on erittäin monipuolinen, josta näkyvät muun muassa tuotteen koko, hoito-ohje, materiaali, kokoaminen ja saatavuus. Verkkokauppojen valikoimat ovat monipuoliset ja suosituimmat tuotteet ovat näkyvästi esillä. Nettikauppojen kanta-asiakkaat näkevät oman ostoshistoriansa, jolloin voi ajatella mitä muuta lastenhuoneen sisustus vielä kaipaisi. Kanta-asiakkaana saat myös paitsi hienoja tarjouksia lapsille suunnatuista tuotteista myös tiedot uusimmista tuotteista. Verkosta ostaessa valitset kätevästi tuotteen maksu- ja toimitustavan, jonka jälkeen liike lähettää ostoksistasi tilausvahvistuksen sähköpostiisi.

Siirry alkuun