Huonekalut netistä

Lasten sängyt

1 tuote 1 kaupasta

Pinnasängyn jättäminen on koko perheelle iso askel, ja ensimmäinen oma sänky onkin tärkeä huonekalu lapselle. Lastensänky on ihan oikea sänky. Parhaimmillaan hyvä lastensänky on ihana, kutsuva pesä, jonne lapsi haluaa mennä nukkumaan. Hyvä sänky on turvallinen ja rakenteeltaan tukeva, ja siihen on helppo nousta. Lisäksi oikein valittu patja takaa pienelle nukkujalle rauhallisen, hyvälaatuisen ja syvän unen.

Lastensänky on oikea sänky

Kun olet valitsemassa lastensänkyä, mieti ensin sängyn tarvetta. Kuka tai ketkä siinä nukkuvat? Tarvitsetko jatkettavan sängyn, joka kasvaa lapsen mukana? Tai tarvitseeko perheenne kerrossängyn, joka säästää tilaa? Tutki tilaa, johon sänky tullaan sijoittamaan. Netistä löydät useita eri vaihtoehtoja sängyille. Ota valinnassa huomioon turvallisuus. Monessa sänkymallissa on esimerkiksi pyöristetyt kulmat, jolloin lapsi ei satuta itseään, vaikka sänky muuttuisikin leikissä autoksi tai laivaksi. Lisäksi sänkyyn tarvitaan patja. Hyvä patja tukee pientä kehoa ja kestää kovaa käyttöä. Sen täytyy hengittää. Pintamateriaalin on oltava helppohoitoinen, sillä sikeässä unessa voi sattua pieniä vahinkoja. Pestävä irtopäällinen on oiva ratkaisu.

  • Mieti sängyn tarve ja sijoituspaikka.
  • Tutustu eri vaihtoehtoihin.
  • Valitse sopiva ja tarkista mitat.

Pikkuväelle parhaat sängyt netistä

Lapsiperheessä aika on rahaa, ja netistä ostamalla säästät aikaa. Monessa kaupassa on rajallinen määrä eri vaihtoehtoja, kun taas netissä voit tutustua eri jälleenmyyjien tarjontaan sinulle sopivalla hetkellä. Aloita ostoprosessi pohtimalla sängyn tarvetta. Kun olet päättänyt sänkymallin, tutustu sänkyjen mittoihin ja vertaa niitä oman kotisi tiloihin. Jos mittoja ei ole selkeästi ilmoitettu, tai joku muu tieto puuttuu, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluun. Tarkista vielä, tuodaanko tuotteet osissa vai koottuna, jotta osaat varautua mahdolliseen kokoamiseen. Tutustu myös palautusehtoihin. Useimmiten voit palauttaa tuotteen tietyn ajan sisällä, jos kävisi niin että et olisikaan tyytyväinen kauppaan.

Siirry alkuun