Huonekalut netistä

Lasten pöydät

2 tuotetta 1 kaupasta

Lasta voi ilahduttaa pöydällä, jossa on hänen oman suosikkihahmonsa kuva. Pirteä pöytä antaa muutenkin ilmettä lastenhuoneeseen. Sen päälle voi laittaa esimerkiksi pienen maljakon, jossa on vaikkapa itse poimittuja kukkia. Pöydän alle pääsee myös mukavasti piiloon, kun kuurupiilo on meneillään. Sen alle voi tehdä, myös oman majan. Pöytä on lastenhuoneessa jännittävä ja monikäyttöinen huonekalu.

Ajaton pöytä lastenhuoneeseen

Lastenhuoneen pöytää hankittaessa kannattaa miettiä, haluaako ajattoman pöydän, josta on iloa vielä pikkusisaruksillekin. Vaalea väri sopii tilaan kuin tilaan. Huonetta voi aina halutessaan myös piristää ja muunnella erivärisillä pöytäliinoilla. Toisena vaihtoehtona on, että ostaa juuri käsillä olevaan lapsen ikään sopivan pöydän, jolloin lapsi arvostaa sitä juuri nyt. Lasten pöydät ovat usein tehty kestävästä materiaalista, jotka sietävät rajujakin leikkejä. Kannattaa mitata tila huolellisesti ja suunnitella, mihin pöydän voisi parhaiten sijoittaa, jotta se ei olisi tiellä, kun lasten leikit alkavat. Pöytä voi olla hyvä sijoittaa maton päälle, jotta se pysyy paremmin paikoillaan.

  • Mittaa lastenhuone ennen pöydän hankintaa
  • Mieti tarkkaan millaisen pöydän haluat

Nettikaupasta lasten pöytä löytyy helposti

Lasten pöydät ovat helppo ostaa nettikaupasta, sillä silloin aikaa ei tarvitse käyttää kaupoissa kiertelyyn. Pöydät löytyvät kategorioittain ja niitä voi selata eri hakukriteerein. Mikäli haluaa suositun pöydän, voi sellaisen löytää, kun valitsee hakuun suosituimmat pöydät. Hinnan perusteella on myös helppo etsiä pöytiä. Valitsemalla esimerkiksi halvimmat hinnat ensin, voi helposti katsoa pieneen budjettiin sopivat vaihtoehdot. Maksaminen on helppoa, sillä useimmat käytetyimmät maksuvaihtoehdot ovat hyväksyttyjä. Maksuvaihtoehto kannattaa käydä tarkemmin katsomassa sen tuotteen verkkokaupasta, josta on itse kiinnostunut. Nettikauppa on testaamisen arvoinen vaihtoehto, kun hakee huonekaluja lastenhuoneeseen.

Siirry alkuun