Huonekalut netistä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Jabadabado
Jotex
Kids Concept
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Lasten pöydät ja tuolit

17 tuotetta 1 kaupasta

Lasten pöydät ja tuolit lisäävät kodikkuutta lastenhuoneeseen ja takaavat mukavat leikkihetket. Pöydän äärellä vierähtää pelejä pelatessa mukavasti hetki, jos toinenkin. Pöydälle voi myös laittaa kunnon tee- tai kahvikattauksen ja kutsua vanhemmat tai ystävät nauttimaan pöydän antimista. Askartelu sujuu myös luontevasti, kun voi istahtaa oman pöydän ääreen. Huonetta voi vähän sisustaa laittamalla verhoihin sopivan pienen pöytäliinan.

Tukevat ja kestävät huonekalut lastenhuoneeseen

Lasten pöydät ja tuolit tekevät lastenhuoneesta viihtyisän. Lastenhuoneen huonekaluja hankittaessa on hyvä pitää mielessä, että niiden pitää olla tarpeeksi tukevat, jotta ne pysyvät hyvin pystyssä. Mikäli ne on sijoitettu liukkaalle lattialle, on hyvä hankkia huopatassut tai liukuesteet tuolien- ja pöydänjalkoihin. Silloin ne pysyvät hyvin paikoillaan eivätkä naarmuta lattiaa. Materiaalin tulisi olla helppohoitoista, sillä silloin ne on helppo vain pyyhkäistä puhtaaksi märällä rätillä. Kannattaa valita kestävä pintamateriaali, joka ei naarmuunnu tai hajoa ihan pienistä iskuista. Erilaisia tuoleja ja pöytiä on netissä niin paljon tarjolla, että niitä voi olla kiva selailla yhdessä lapsen kanssa. Näin on helppo löytää kaikkia miellyttävät huonekalut.

  • Hanki lapselle tukevat huonekalut
  • Valitse lastenhuoneeseen kestävä materiaali

Osta lasten pöytä ja tuolit helposti netistä

Lasten pöydät ja tuolit on helppo käydä valitsemassa netissä, sillä silloin on aikaa kaikessa rauhassa katsella ja vertailla erilaisia huonekaluja. Huonekalut on listattu kategorioittain ja hinnat ovat selkeästi näkyvillä heti tuotteen alapuolella. Tuotteista olevat tarkat kuvat helpottavat myös tekemään oikean valinnan, sillä silloin on helppo kuvitella huonekalut haluamaansa tilaan. Kuvat saa halutessaan suurennettu, jolloin niitä on helpompi tarkastella. Tuotteiden koot ovat selkeästi näkyvillä, joten oikean kokoiset pöydät ja tuolit löytyvät nettikaupasta käden käänteessä.

Siirry alkuun