Huonekalut netistä

Lasten patjat

6 tuotetta 1 kaupasta

Ei ole lainkaan yhdentekevää minkälaisen patjan pienokaiselleen valitsee, sillä patja vaikuttaa myös unen laatuun. Patjan pitää olla mukava ja sopivan tuntuinen, jotta siitä voi lähteä rauhallisin mielin höyhensaarille. Hyvän unen salaisuus löytyy usein sängystä ja pehmeistä petivaatteista. Rauhalliset unet myös antavat energiaa kaikkiin seuraavan päivän leikkeihin ja uusiin, jännittäviin seikkailuihin.

Millainen on hyvä patja?

Lasten patjat löytyvät helposti verkkokaupasta. Pitäisi vielä tietää miten löytää sen juuri sopivan patjan. Patjan hankinnassa on muutamia asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon. Hyvää patjaa valitessaan kannattaa pitää huolta siitä, että se on tarpeeksi pehmeä ja tukeva. Patjan valintaan vaikuttaa kaiken muun lisäksi nukkujan pituus ja kehon koko. Patjakaupoilla ollessaan voi samalla käydä vilkaisemassa myös petauspatjat ja ihan pikkuväelle pinnasuojat, jotka estävät kolhimasta päätään sängyn laitoihin. Patjan tulee myös joustaa sopivasti, jolloin nukkujan on helppo vaihtaa asentoa. Useat lapset kieppuvat paljon unissaan, joten silloin patjan joustavuus on erityisen tärkeä huomioon otettava seikka.

  • Valitse pehmeä ja tukeva patja
  • Patjan tulee myös joustaa

Tilaa lasten patjat verkkokaupasta

Netistä tilaamalla saa lasten patjat kotiin pienellä vaivalla. Kun on käynyt vertailemassa erilaisia tuotteita ja niiden hintoja, on päätöksen aika. Kannattaa hyödyntää kaikki nettikaupassa olevat kampanjat ja tarjoukset, sillä joskus saattaa saada myös ilmaisen kotiinkuljetuksen. Tuotetiedoista näkee patjojen paksuuden ja pintamateriaalin lisäksi useita muitakin ominaisuuksia. Valikoimista saattaa jopa löytää ekologisen patjan, mikäli haluaa mieluiten sellaisen. Patjan pitää olla kestävää materiaalia. Niiden päälliset kestävät usein jopa 60 asteen pesua, joten ne on helppo pitää puhtaana.

Siirry alkuun