Huonekalut netistä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Jabadabado
Jotex
Kids Concept
Nordform
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Lasten huonekalut

225 tuotetta 1 kaupasta
< Edellinen

Lasten huonekalut käytännöllisiin lastenhuoneisiin

Lastenhuoneissa ainoastaan mielikuvitus on rajana, sillä siellä saa olla leikkisä. On kuitenkin selvää, että niin lasten sohvat, lasten pöydät kuin muutkin huonekalut ovat käytännöllisiä, kun puhutaan lastenhuoneesta. Lasten huonekalut ovat monesti materiaalia, joka on helppo puhdistaa. Sen lisäksi lastenhuoneeseen tulevien kalusteiden tulee olla kestäviä, koska lasten leikit saattavat olla monesti kovakouraisia, joten esimerkiksi lasten pöydät kannattaa valita niin, että ne kestävät jopa niiden päälle kiipeämisen.

Valitse juuri sinun lapsellesi sopiva kalustus

Lasten huonekalut tulee aina valita lapsen iän mukaan. Esimerkiksi sängyissä on tärkeää, että liian pientä lasta ei laita nukkumaan parvisänkyyn tai laidattomaan sänkyyn. Jos huone on pieni, täytyy tilaa säästää kaikin mahdollisin keinoin. Tällöin sänkyyn voi liittää vuodevaatelaatikon. Käytännössä se tarkoittaa siis sitä, että sängyn alta löytyy laatikko, johon voi säilöä vuodevaatteet ja mahdollisesti myös muita tarvikkeita. Koska lastenhuoneessa saa hassutella, on pojille mahdollista ostaa myös vaikkapa autosänky tai tytöille upea prinsessasänky. Tärkeintä on, että lastenhuoneessa suositaan käytännöllisiä, lapsen iälle sopivia kalusteita, joiden olisi hyvä sopia myös huoneen sisustukseen ja värimaailmaan.

  • Valitse huonekalut lapsen ikä huomioiden
  • Säästä tilaa esimerkiksi sängynaluslaatikolla

Kalusteet lastenhuoneeseen saat edullisesti netistä

Lasten huonekalut on aina valmistettu ajatellen lasta. Niiden on tärkeää olla turvallisia ja sen lisäksi käytännöllisiä. Lastenhuoneen kalusteet valitaan nimittäin aina lapsen iän mukaan. Jälleenmyyjiemme valikoimista löytyy runsaasti erilaisia lastenhuoneen kalusteita, joiden joukosta jokainen löytää takuulla oman lapsensa huoneeseen sopivimmat kalusteet. Kalusteita on saatavilla myös erikseen niin tytöille kuin pojille suunnatuissa teemoissa. Netistä tilaaminen käy todella nopeasti ja tuotteet toimitetaan suoraan kotiin. Tutustu siis valikoimaan ja tee tilaus jo vaikka tänään.

Siirry alkuun