Huonekalut netistä

Ei ole mitään sen mukavampaa kuin viettää kesäistä päivää puuhaillen aurinkoisella terassilla ja illalla lämmittää grilli kuumaksi ystäviä ja perhettä varten. Mutta kaiken tämän keskellä herää yksi mieltä askarruttava kysymys: miten pitää terassi siistinä ja viihtyisänä? Käytännöllinen säilytyslaatikko on välttämätön huonekalu terassisi järjestyksen ja siisteyden ylläpitoon. Löytyykö sinun terassiltasi jo sellainen?

Oikeanlaisen säilytyslaatikon valinta

Terassillesi sopivaa säilytyslaatikkoa valitessasi tulee sinun ottaa huomioon muutamia tärkeitä tekijöitä. Onko kyseessä katettu terassi vai ovatko terassikalusteet jatkuvasti alttiina säätilojen vaihtelulle? Materiaalin valinnassa tämä on äärimmäisen tärkeää. Jos terassisi on avoin, valitse aina vain säänkestäviä kalusteita. Valmistajat tarjoavat useita erilaisia säänkestäviä materiaalivaihtoehtoja, kuten erityiskäsitelty puu, polyrottinki ja muovi. Mieti myös käytössäsi olevaa tilaa. Jo pienehkölle parvekkeellekin voidaan luoda mukava, kodikas oleskelunurkkaus. Tällöin valitsemasi säilytyslaatikon tulee olla erityisen tarkkaan mitattu. Mitä suurempi tila käytössäsi on, sitä vapaammat kädet sinulla on myös säilytysratkaisujen valinnan suhteen. Valintaa tehdessäsi pohdi, minkä tyylisiä ovat muut terassiltasi löytyvät kalusteet. Oikeanlainen säilytyslaatikko tuo kokonaisuuteen mukavan lisän ja toimii tarvittaessa myös vaikka sivupöytänä tai varapenkkinä. Netistä löydät paljon toimivia sisustusvinkkejä terassisi suunnitteluun.

  • Mittaa käytössäsi oleva tila
  • Mieti sopiva materiaali
  • Valitse muihin kalusteisiin sopiva malli

Säilytyslaatikot kätevästi netistä

Netistä löytyy useita verkkokauppoja, jotka tarjoavat lukuisia laatikkovaihtoehtoja. Vertaile sivustojen tarjontaa löytääksesi mieluisin vaihtoehto. Usein voit hakea tuotteita myös merkin mukaan. Voit hyödyntää tätä hakumenetelmää löytääksesi saman merkin tuotteita, joita mahdollisesti olet jo hankkinut terassillesi. Näin saat helposti rakennettua harmonisia kokonaisuuksia. Tuotekuvauksesta löydät aina säilytyslaatikon pituus-, korkeus- ja leveysmitat. Muista tarkistaa, että ne sopivat valitsemaasi tilaan. Tuotekuvauksesta sinun tulisi aina löytää myös materiaali ja kuvaus käyttötarkoituksesta. Tarvittaessa tarkista, että laatikko sopii ulkokäyttöön.

Siirry alkuun