Huonekalut netistä

Kylpyhuoneen kalusteet

1 tuote 1 kaupasta

Kylpyhuoneen kalusteet - helpota arkeasi aamusta alkaen

Kylpyhuoneen järjestys vaikuttaa paljon siihen, kuinka päivämme alkaa. Kun tavarat ovat helposti saatavilla, mutta sopivasti piilossa, arki sujuu jouhevasti. Kylpyhuoneessa säilytetään usein sekä kosmetiikkaa, pyyhkeitä, pyykkiä ja puhdistusaineita, joten oikeanlaisten säilytysratkaisujen avulla kaikki tavarat pysyvät paikoillaan ja löytyvät helposti. Kauniit ja käytännölliset kaapistot ja laatikot pitävät sekä sinkun että isommankin perheen tavarapaljouden kurissa.

Tavarat kauniisti järjestyksessä

Kylpyhuoneen kalusteet valitaan mittojen, materiaalien ja tavaramäärän perusteella. Lapsiperheissä on syytä ottaa huomioon myös mahdollisten puhdistusaineiden säilytys lukittavissa kaapeissa sekä perheen pienimmillekin sopivat kalustekorkeudet. Varsinkin pienissä kylpyhuoneissa kannattaa hyödyntää esimerkiksi lavuaarin alle jäävä tila sekä seinät, joihin voi kiinnittää kaappeja ja hyllyjä. Näin säästät niukkaa lattiatilaa, mutta saat kaikelle tarpeelliselle tavaralle omat paikkansa. Märkätiloissa kalusteiden kosteudenkestävyys ratkaisee paljon. Materiaaleista löytyy nykyään onneksi valinnanvaraa, joten jokaiseen tyyliin sopivat kylpyhuonekalusteet löytyvät varmasti. Tilan yleisilme pysyy yhtenäisenä ja siistinä, kun valitset ovellisia kaappeja ja hyllyjä. Näin erilaiset purkit ja puhtaat pyyhkeet saa näppärästi piiloon

  • Ota huomioon tilan koko
  • Hyödynnä tilaa kekseliäästi

Joka budjettiin sopivat ratkaisut verkosta

Kylpyhuoneen kalusteiden ostaminen sujuu nykyään helposti. Verkon kautta ostettuna voit vertailla laajoja valikoimia ja yllättäviäkin vaihtoehtoja, mutta pitää samalla kiinni tavoittelemastasi tyylistä. Verkko-ostoksille kannattaa suunnata avoimin mielin, sillä omaan budjettiin sopiva vaihtoehto voi olla aivan muuta, mitä mielessä alun perin oli. Kun oman kodin tarpeet ja tilan mitat ovat tiedossa, ostokset sujuvat helpoiten. Upeat lavuaarit, modernit allaskaapit, rentoutusta lupailevat kylpyammeet ja kodikasta henkeä huokuvat korit - millaiset kylpyhuoneen kalusteet sopisivat omaan kylpyhuoneeseesi?

Siirry alkuun