Huonekalut netistä

Korihyllyt olennaisena osana sisustusta

Korihyllyt ovat näyttävä lisä sisustukseen ja keräävät taatusti katseita. Huonekalu voi siis herättää tunteita. Hyödynnä voimassa oleva kampanja tai tarjous ja hommaa itsellesi kätevä, moderni koreista koostuva hylly. Kätevän kokoiset hyllyt mahtuvat taatusti hyvin tilaan kuin tilaan. Neutraali puunväri sopii monen suomalaisen sisustukseen, sillä puu on yksi suosituimmista materiaaleista huonekaluissa.

Korihyllyt sopivat kaikkiin koteihin

Korihyllyt vievät kodin sisustuksen maanläheisempään ja samalla myös hieman eksoottisempaan suuntaan. Puunvärinen hylly ja punotut korit näyttävät upeilta kaikissa kodin huoneissa. Eteisessä koreihin voi säilöä esimerkiksi hanskoja, hattuja ja muita pieniä vaatekappaleita. Olohuoneessa ja makuuhuoneissa ne taas toimivat ikään kuin lipastoina, joihin voi laittaa tavaroita, jotka halutaan piilottaa. Toki korihyllyn voi laittaa myös vaikkapa vessaan tai kylpyhuoneeseen, jossa koreihin voi laittaa kosmetiikkaa tai esimerkiksi pyyhkeitä. Käyttökohteita näillä hyllyillä on siis monia, joten ainoastaan mielikuvitus on rajana. Tutustu monipuoliseen valikoimaan ja valitse itsellesi sopivimmat tuotteet, jotka voit tilata kotiisi jo vaikka tänään.

  • Kiinnitä huomiota hyllyn mittoihin
  • Valitse sisustukseesi sopiva hylly

Osta korihyllyt netistä

Korihyllyt sopivat kotiin kuin kotiin. Puunväri ja punotut korit käyvät yhteen monen eri värin kanssa. Nämä hyllyt toimivatkin oikeina katseenvangitsijoina, sillä ne ovat todella näyttävä lisä kotiin. Pienet ja näppärät hyllyt sopivat pieniinkin tiloihin, sillä ne eivät vie paljoa tilaa. Voit tilata punottuja koreja sisältävän hyllyn suoraan kotiisi. Meidän kauttamme löydät jälleenmyyjät, jolla on näppäriä hyllyjä valikoimissaan. Kaikki tuotteet toimitetaan aina nopeasti ja voit saada ne toimitettuna vaikka suoraan kotiisi.

Siirry alkuun