Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Decotique
FDB Mobler
Ferm Living
Muuto
Normann Copenhagen
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Hobby Hall
On24
Royal Design
Stockmann
Poista kaikki suodattimet

Kolmen istuttavat

332 tuotetta 5 kaupasta
< Edellinen

Kolmen istuttavat sohvat suureen olohuoneeseen

Kolmen istuttavat sohvat sopivat hyvin suureen olohuoneeseen tai vaikka vierashuoneeseen. Löydät kattavan valikoiman ja voit vertailla tuotteita Huonekalut.fi-sivuston avulla. Kolmen istuttavat sohvat ovat suunnilleen saman kokoisia, mutta pieniä eroja voi löytyä. Kannattaa siis tarkastaa mitat aina ennen kuin tekee lopullisen ostopäätöksen. Lisätietoja, kuten mitat ja materiaalin, tuotteesta saa helposti klikkaamalla tuotekuvaa.

Laadukkaat kolmen istuttavat sohvat

Huonekalut.fi tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia kolmen istuttavia sohvia. Jokainen löytää takuulla omaan sisustukseensa parhaiten sopivan niin värin kuin mallin puolesta. Toiset haluavat yksinkertaisen sohvan, joka toimii ainoastaan istuimena. Tällöin kaikkein perinteisimmät mallit käyvät hyvin. Jos kotiin taas halutaan tuoda ylellisyyttä, voi tähän vaikuttaa esimerkiksi sohvan materiaalilla. Nahka on yksi kaikkein laadukkaimmista, kestävimmistä ja ylellisimmistä materiaaleista. Myös veluurikangas on näyttävä valinta. Lemmikkitalouksiin nämä eivät kuitenkaan sovi kaikkein parhaiten. Onneksi kolmen istuttavat sohvat ovat saatavilla monessa eri materiaalissa, joten jokaiselle löytyy varmasti sopiva. Tutustu siis tuotteisiin klikkaamalla kuvaa, niin saat lisätietoa sohvasta.

  • Tarkasta mitat
  • Huomioi sohvan materiaali

Osta kolmen istuttavat sohvat netistä suoraan jälleenmyyjiltä

Kolmen istuttavat sohvat voi nyt tilata netistä suoraan kotiin. Huonekalut.fi on koonnut yhdelle sivulle ne jälleenmyyjät, joilla on valikoimissaan kolmen istuttavia sohvia. Jälleenmyyjien ehdot kuitenkin vaihtelevat suuresti, joten on hyvä ottaa selvää esimerkiksi toimituskuluista ennen kuin tekee tilauksen. Osa jälleenmyyjistä tarjoaa tilauksen jopa ilman toimituskuluja. Tällaisiin tarjouksiin kannattaa tarttua, sillä ne ovat rahanarvoisia. Myös palautus- ja vaihto-oikeudet vaihtelevat. Nämä ovat tärkeitä selvittää ennakkoon, sillä joskus tuotteen haluaa palauttaa tai vaihtaa.

Siirry alkuun