Huonekalut netistä
Valitse kategoria
Sängyn koko
X
90 x 200
Sängyn tyyppi
X
Kerrossänky
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Hinta
Poista kaikki suodattimet

Kerrossängyt ja parvisängyt

2 tuotetta 1 kaupasta

Kerrossängyt ja parvisängyt ovat erityisesti lasten mieleen. Lapset rakastavat kiivetä niihin nukkumaan, sillä ylhäällä oleva sänky on jännittävä, mutta turvallinen. Ne ovat myös loistavia valintoja pieniin tiloihin, sillä esimerkiksi parvisängyn alle mahtuu vaikka työtaso, sohva tai säilytyskaappeja. Kerros- ja parvisänkyjä löytyy netistä lukuisia erilaisia. Tutustu laajaan valikoimaan ja tilaa omasi.

Valitse paras kerrossänky tai parvisänky

Kerrossängyt ja parvisängyt ovat loistavia tilansäästäjiä. Niitä valitessa kannattaakin kiinnittää huomiota siihen, minkä kokoinen sänky huoneeseen parhaiten mahtuu. Jos valitset lastenhuoneeseen sopivaa sänkyä, kannattaa sisaruksille ostaa kerrossänky. Yhden lapsen huoneeseen voi puolestaan valita parvisängyn, jonka alla on tilaa vaikka työtasolle. Pienessä huoneessa kannattaa ottaa huomioon sängyn muut säilytysratkaisut. Joissakin malleissa on mukana sängynaluslaatikko, johon saa talteen joko vuodevaatteet, pelit tai lasten lelut. Jos ostat lapsillesi kerrossänkyä, kannattaa ostaa sellainen malli, jossa sängyt toimivat myös yksittäin. Tällöin sängyt menevät useammankin vuoden lapsilla, vaikka he muuttaisivat myöhemmin omiin huoneisiin nukkumaan. Muista myös lukea tuotteen tiedot huolella läpi, jotta tiedät mitä lisävarusteita hintaan kuuluu. Edullisimman hinnan löydät vertailemalla eri tuotteita. 

  • Kiinnitä huomiota mittoihin
  • Lue tuotetiedot huolella läpi

Kerrossängyt ja parvisängyt vaivattomasti kotiin

Kerrossängyt ja parvisängyt saat vaivattomasti kotiin tilaamalla ne verkkokaupasta. Sänkyjen tuotetiedot on annettu kattavasti, joten netistä ostaminen on turvallista ja helppoa. Voit olla varma, että saat sängyt kotiisi edullisesti, sillä sivujemme kautta pääset vertailemaan hintoja useamman eri verkkokaupan välillä. Voit myös hyödyntää voimassa olevat tarjoukset, sillä ne ovat selkeästi näkyvillä heti tuotesivuilla. HIntoja vertaillessa on tärkeää myös kiinnittää huomiota tuotteen toimituskuluihin ja siihen, tarjoaako verkkokauppa kotiinkuljetusta vai ei. Ostopäätöksen jälkeen voit siirtyä valitsemasi verkkokaupan sivuille ja viedä tilauksesi loppuun.

Siirry alkuun