Huonekalut netistä

Kenkähyllyt

32 tuotetta 1 kaupasta

Kun eteinen on hyvin järjestetty ja vaatteilla sekä kengillä on omat paikkansa, koko perhe välttyy painajaismaiselta aamuruuhkalta. Selkeästi järjestetty eteinen auttaa löytämään omat vaatteet ja kengät ulos lähtiessä, ja toisaalta siistiin eteiseen on kiva palata töistä, lenkiltä tai ulkoleikeistä. Toimiva kenkäteline on tärkeä huonekalu, jonka valintaan kannattaa kiinnittää huomiota. Hyvä kenkähylly auttaa jokaista löytämään omat kenkänsä juuri niille varatulta paikalta.

Laita eteinen järjestykseen kenkähyllyn avulla

Joskus perheen kengät tuntuvat seilaavan eteisen lattialla kuin niillä olisi oma, kaoottinen tahtonsa. Kun kenkäkaaos alkaa ärsyttää, on aika pohtia kenkien säilytysratkaisua. Kun jokaiselle perheenjäsenellä on paikka omille kengille kenkähyllyssä, kaikki voivat keskittyä hermostumisen sijaan arjesta nauttimiseen. Mieti aluksi, millainen ongelma on kyseessä. Sinkkukoti tarvitsee erilaisen kenkähyllyn kuin lapsiperhe. Säilytettävien kenkien määrä on ensimmäinen asia, jota sinun täytyy miettiä. Pohdi sitten, mihin kohtaan eteisessä haluaisit kengät sijoittaa. Usein kengät on luonteva laittaa vaatteiden lähelle. Mieti lisäksi, millaisen hyllyn haluat: tarjolla on seinään kiinnitettäviä malleja ja lattialla sijaitsevia telineitä. Joskus kenkäkaappi saattaa olla parhain ratkaisu. Katsele netistä erilaisia ratkaisuja. Vertaa telineen mittoja eteisesi mittoihin. Säilytyskalusteet eivät koskaan ole pelkästään säilytystä varten, vaan ne vaikuttavat koko sisustusilmeeseen. Siksi kannattaakin valita sellainen kenkähylly, joka miellyttää sinua myös tyyliltään, väreiltään ja materiaaleiltaan.

  • Millainen määrä kenkiä tarvitsee säilytystä?
  • Millaisen kenkätelinemallin haluat eteiseesi?
  • Vertaile tuotteiden hintoja.
  • Vertaa tuotteen ja eteisesi mittoja.

Verkosta näppärä kenkähylly nopeasti

Netistä löytyy käteviä ratkaisuja eteisen kaaoksen helpottamiseen. Oikean kenkähyllyn löytäminen vaatii vain hieman aikaa ja kärsivällisyyttä. Mieti oma tarpeesi: onko säilytettäviä kenkiä paljon vai vähän? Tutustu eri valmistajien tuotteisiin, erilaisiin malleihin ja vertaile hintoja. Kun olet löytänyt tarvitsemasi hyllyn, tarkista huolellisesti sen mitat. Mittaa myös sijoituspaikka omasta eteisestäsi. Verkkosivuilta pitäisi löytyä tuotteen tarkat mitat, mutta jos joku mietityttää, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluun. Tarkista myös, tarvitseeko hylly koota vai toimitetaanko se valmiina. Jos tilaamasi tuotteet eivät sovikaan kotiisi, voit ne palauttaa tietyn ajan sisällä.

Siirry alkuun