Huonekalut netistä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Artek
Fredericia
Jotex
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Hobby Hall
Homeroom
Poista kaikki suodattimet

Keinutuolit

37 tuotetta 3 kaupasta

Keinutuolit mukavan rentoihin hetkiin

Keinutuolista tulee helposti mieleen joku vanha maalaistalo tai mummonmökki, jonne se kuuluu itsestäänselvänä kalusteena. Tämä ei kuitenkaan ole koko totuus, sillä keinutuoli on hyvinkin mukava ja moderni huonekalu. Siinä on helppo rentoutua illalla televisiota katsellen tai kirjaa lukien. Se tuo mieleen lapsuuden pihakeinut ja aurinkoiset päivät. Se on myös käytännöllinen, sillä siinä pikkulapsetkin saa useimmiten rauhoittumaan.

Sopivan keinutuolin valinta

Mikäli haluaa kotiinsa muitakin kalusteita kuin sohvaryhmän, saattaa keinutuoli olla oikea valinta. Lastenhuoneeseenkin voi löytää ikioman ja huoneen tyyliin sopivan keinutuolin, jossa perheen pienimmät saavat keinutella kaikessa rauhassa. Keinutuoleja löytyy vähän kaikenlaisia. Jotkut nettikaupassa olevat keinutuolit on valmistettu puusta, rottingista tai taivutetusta vanerista. Mikäli haluaa löytää vähän erilaisemman, voi tikattu kangasistuin puujalaksilla olla se oikea valinta. Nettikaupasta on mukava ostaa, sillä useimmat tavarat löytyvät heti varastosta. Kangaspäällisen voi valita sopimaan verhoihin ja huoneen muihin tekstiileihin. Tyylin voi kokonaan uudistaa ostamalla piristävän värisen keinutuolin, joka tulee taatusti olemaan huoneen katseenvangitsija. Keinutuoleissa on valittavissa useita eri kokoja ja jalaksetkin ovat eripituisia.

  • Valitse omaan tyyliisi sopiva keinutuoli
  • Valitse materiaali oman mieltymyksesi mukaan

Keinutuolit kotiinkuljetettuina nettikaupasta

Keinutuolit ja muut tarvittavat huonekalut löytyvät kivasti nettikaupasta. Siellä klikkailemalla on jo helposti mielessään kalustanut asuntonsa ennen ostoskorille päätymistä. Kaupantekoa on helppo jatkaa, sillä verkkokaupassa toimivat useimmat tunnetuimmat maksutavat. Toimitushinnat löytyvät heti tuotekuvan alapuolelta. Useimmat huonekalut saa kätevästi kotiinkuljetettuina, jotta ostokokemuksesta tulisi oikein miellyttävä. Eikä aikaakaan, kun sitä saa jo istuskella omassa kiikkutuolissaan kirjaa lukemassa. Pehmustetut istuimet tuntuvat miellyttäviltä ja lämpöisiltä. Puuistuimia voi pehmentää tyynyillä ja erilaisilla irtopehmusteilla tai tekstiileillä.

Siirry alkuun