Scandinavian Design Center

Scandinavian Design Center • Laadukkaat huonekalut

(3)
 • Ilmainen toimitus yli 69 euron tilauksiin (norm. 5-25€)
 • Kotiinkuljetus 25€
 • Paljon näyttäviä design huonekaluja
 • Maksutavat verkkopankit, luottokortit ja Paypal
 • Suomenkielinen asiakaspalvelu

  huonekalut: Scandinavian Design Center

 • Pohjoista designhuonekalujen ja -tuotteiden nettikauppa jo vuodesta 2002

  Scandinavian Design Center on ruotsalainen designtuotteita ja huonekaluja myyvä verkkokauppa, joka on toiminut jo vuodesta 2002. Se on yksi Pohjoismaiden suurimmista alan verkkokaupoista ja välittää huonekaluja ja tuotteita yli 150 huippumerkiltä, lähinnä Pohjoismaista.
   

  Pohjoismaiset huonekalut Scandinavian Design Centerin vetonaulana

  Scandinavian Design Centerin ideana oli alun perin jo tehdä mahdolliseksi kenen tahansa asuinpaikasta riippumatta ostaa laadukkaita, isältä pojalle kestäviä pohjoismaista designia noudattavia huonekaluja ja designtuotteita. Tätä varten perustettiin verkkokauppa, josta voi ostaa huonekalut helposti netistä ja joka toimittaa tuotteet vaikka maailman kolkkaan. Tällä hetkellä Scandinavian Design Centerillä on asiakkaita yli 70 eri maassa, ja viime vuosina Scandinavian Design Center onkin avannut verkkokauppoja ahkerasti eri maihin, muun muassa Suomeen.

   

  Scandinavian Design Center haluaa olla nykyaikainen, vastuullinen ja ekologinen yritys niin työntekijöidensä, tuotteidensa kuin liiketoimintansakin suhteen, siksi se katsoo hyvin tarkasti, minkälaisten yritysten kanssa se lähtee yhteistyöhön ja millaisia tuotteita se ottaa verkkokauppaan jälleenmyyntiin. Scandinavian Design Centerin nettikauppa taas on rakennettu huippumodernille pohjalle uusinta tekniikkaa käyttäen, siksi asiakkaatkin pääsevät nauttimaan siitä nopeina toimituksinsa, turvallisina ostoksina ja jämptinä palveluna. Suomalaisilla on jo todella hyviä kokemuksia tästä ruotsalaisesta verkkokaupasta!

  Laadukkaat huonekalut kotiin

  Scandinavian Design Center verkkokauppa myy laadukkaita huonekaluja aina pöydistä, hyllyistä, tuoleista, makuuhuoneen ja lastenhuoneen kalusteista puutarhakalusteisiin. Siellä on sisustustuotteita keittiöön, kylpyhuoneeseen, pihalle, puutarhaan, keittiöön astiat ja kattaukseen koristeet, sisustustarrat, kodintekstiilit, matot ja valaisimet.

   

  Scandinavian Design Centerissä on hyviä tarjouksia ja alennuksia silloin tällöin ja kannattaa aina tsekata, josko sinne olisi voimassa alennuskoodeja. Alennuskoodeja voi saada myös henkilökohtaisesti esimerkiksi lahjana edellisestä tilauksesta tai uutiskirjeen tilaamisesta. Huomaa aina, että alennuskoodeissa on voimassaoloaika, myös henkilökohtaisissa, ja muista käyttää ainutlaatuinen koodi ennen sen päättymistä! Alennuskoodit voivat koskea koko valikoimaa tai tiettyä merkkiä tai tuoteryhmää.

  Scandinavian Design Center toimitus ja tilaus

  Scandinavian Design Centerin toimitus on huipputarkka ja nopea, sillä Suomeenkin tuotteet toimitetaan alle viikossa. Maksaminen onnistuu verkkopankissa, luottokorteilla tai osamaksulla Klarnan palvelussa. Toimituksesta vastaa Suomeen Posti, jonka toimipisteeseen tuotteet toimitetaan hintaan 7 euroa ja yli 99 euron ostokset ilmaiseksi.

  Scandinavian Design Center kokemuksia

  Scandinavian Design Center on Suomessa suhteellisen uusi verkkokauppa, joten kokemuksia siitä ei ole vielä paljoa kertynyt netin keskustelupalstoille. Onkin tärkeää kertoa oma kokemuksensa eri paikkoihin. Keräämme kokemuksia myös tälle sivustolle, voit siis tämän sivun alalaidan lomakkella kertoa risut ja ruusut verkkokaupasta sekä antaa haluamasi tähtimäärän. Kerro myös positiiviset kokemuksesi tai vaikka neutraalitkin, mikäli ostokokemus ei ollut mikään huikea, mutta kaikkai toimi suurin piirtein hyvin. Huonot kokemukset kannattaa myös jakaa, sillä myös tätä kautta ne kulkeutuvat kehitysehdotuksina verkkokauppaan ja siellä voidaan parantaa palvelua entisestään.

   

  Scandinavian Design Centerille tyytyväiset asiakkaat ovat kaikki kaikessa, kuten tietysti myös jokaiselle muullekin verkkokaupalle. Vaikka kauppa on ruotsalainen, suomenkielistä palvelua saa niin puhelimessa kuin sähköpostillakin. Loma-aikoina vastaukset voivat tulla englanniksi. Kaikkiin sähköposteihin vastataan 48 tunnin kuluessa. Mikäli et saa vastausta tuon ajan sisällä, muista tarkistaa sähköpostisi roskaposti, vastausviesti on saattanut mennä sinne.

  Scandinavian Design Center yhteystiedot

  asiakaspalvelu@scandinaviandesigncenter.fi

  +46 480 44 99 20

  Puhelinnumero suuntaa Ruotsiin, mutta sieltä saa silti myös suomenkielistä palvelua.  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


  Siirry alkuun