Huonekalut netistä


Nordic Nest

Nordic Nest • Laadukkaat huonekalut

3.0 88 5 1
 • Nopea 2-7 päivän toimitus
 • Ilmainen toimitus yli 69 euron tilauksiin (norm. 9-39€)
 • Kotiinkuljetus 39€
 • Paljon näyttäviä design huonekaluja
 • Maksutavat verkkopankit, luottokortit ja Paypal
 • Suomenkielinen asiakaspalvelu

  Suosituimmat huonekalut: Nordic Nest

 • Merkkiä klikkaamalla näet Nordic Nest -tuotteet.


  A2
  Artek
  Ferm Living
  Gubi
  House Doctor
  LoCa
  Maze
  Menu
  Muuto
  Normann Copenhagen
  SMD Design


  Pohjoista designhuonekalujen ja -tuotteiden nettikauppa jo vuodesta 2002

  Nordic Nest eli aiemmalta nimeltään Scandinavian Design Center on ruotsalainen designtuotteita ja huonekaluja myyvä verkkokauppa, joka on toiminut jo vuodesta 2002. Se on yksi Pohjoismaiden suurimmista alan verkkokaupoista ja välittää huonekaluja ja tuotteita yli 150 huippumerkiltä, lähinnä Pohjoismaista.
   

  Pohjoismaiset huonekalut Nordic Nestin vetonaulana

  Kuin Scandinavian Design Centerin myös Nordic Netin ideana oli alun perin jo tehdä mahdolliseksi kenen tahansa asuinpaikasta riippumatta ostaa laadukkaita, isältä pojalle kestäviä pohjoismaista designia noudattavia huonekaluja ja designtuotteita. Tätä varten perustettiin verkkokauppa, josta voi ostaa huonekalut helposti netistä ja joka toimittaa tuotteet vaikka maailman kolkkaan. Tällä hetkellä Nordic Netillä on asiakkaita yli 70 eri maassa, ja viime vuosina Nordic Net onkin avannut verkkokauppoja ahkerasti eri maihin, muun muassa Suomeen. Nimensä Scandinavian Design Center vaihtoi Nordic Nestiksi vuoden 2019 aikana.

   

  Nordic Nest haluaa olla nykyaikainen, vastuullinen ja ekologinen yritys niin työntekijöidensä, tuotteidensa kuin liiketoimintansakin suhteen, siksi se katsoo hyvin tarkasti, minkälaisten yritysten kanssa se lähtee yhteistyöhön ja millaisia tuotteita se ottaa verkkokauppaan jälleenmyyntiin. Nordic Nestin nettikauppa taas on rakennettu huippumodernille pohjalle uusinta tekniikkaa käyttäen, siksi asiakkaatkin pääsevät nauttimaan siitä nopeina toimituksinsa, turvallisina ostoksina ja jämptinä palveluna. Suomalaisilla on jo todella hyviä kokemuksia tästä ruotsalaisesta verkkokaupasta!

  Laadukkaat huonekalut kotiin

  Nordic Nest verkkokauppa myy laadukkaita huonekaluja aina pöydistä, hyllyistä, tuoleista, makuuhuoneen ja lastenhuoneen kalusteista puutarhakalusteisiin. Siellä on sisustustuotteita keittiöön, kylpyhuoneeseen, pihalle, puutarhaan, keittiöön astiat ja kattaukseen koristeet, sisustustarrat, kodintekstiilit, matot ja valaisimet.

  Nordic Nest on hyviä tarjouksia ja alennuksia silloin tällöin ja kannattaa aina tsekata, josko sinne olisi voimassa alennuskoodeja. Alennuskoodeja voi saada myös henkilökohtaisesti esimerkiksi lahjana edellisestä tilauksesta tai uutiskirjeen tilaamisesta. Huomaa aina, että alennuskoodeissa on voimassaoloaika, myös henkilökohtaisissa, ja muista käyttää ainutlaatuinen koodi ennen sen päättymistä! Alennuskoodit voivat koskea koko valikoimaa tai tiettyä merkkiä tai tuoteryhmää.

  Nordic Nest toimitus ja tilaus

  Nordic nestin toimitus on huipputarkka ja nopea, sillä Suomeenkin tuotteet toimitetaan alle viikossa. Maksaminen onnistuu verkkopankissa, luottokorteilla tai osamaksulla Klarnan palvelussa. Toimituksesta vastaa Suomeen Posti, jonka toimipisteeseen tuotteet toimitetaan hintaan 7 euroa ja yli 99 euron ostokset ilmaiseksi.

  Nordic Nest kokemuksia

  Nordic Nest on Suomessa suhteellisen uusi verkkokauppa, joten kokemuksia siitä ei ole vielä paljoa kertynyt netin keskustelupalstoille. Onkin tärkeää kertoa oma kokemuksensa eri paikkoihin. Keräämme kokemuksia myös tälle sivustolle, voit siis tämän sivun alalaidan lomakkella kertoa risut ja ruusut verkkokaupasta sekä antaa haluamasi tähtimäärän. Kerro myös positiiviset kokemuksesi tai vaikka neutraalitkin, mikäli ostokokemus ei ollut mikään huikea, mutta kaikkai toimi suurin piirtein hyvin. Huonot kokemukset kannattaa myös jakaa, sillä myös tätä kautta ne kulkeutuvat kehitysehdotuksina verkkokauppaan ja siellä voidaan parantaa palvelua entisestään.

   

  Nordic Nestille tyytyväiset asiakkaat ovat kaikki kaikessa, kuten tietysti myös jokaiselle muullekin verkkokaupalle. Vaikka kauppa on ruotsalainen, suomenkielistä palvelua saa niin puhelimessa kuin sähköpostillakin. Loma-aikoina vastaukset voivat tulla englanniksi. Kaikkiin sähköposteihin vastataan 48 tunnin kuluessa. Mikäli et saa vastausta tuon ajan sisällä, muista tarkistaa sähköpostisi roskaposti, vastausviesti on saattanut mennä sinne.

  Nordic Nest yhteystiedot

  asiakaspalvelu@nordicnest.fi 

  09 427 384 60

   
  Siirry alkuun