Huonekalut netistä


Mattotukku

Mattotukku matot

(0)
4 1 5 1
 • Nopeat toimitukset 1–3 päivää
 • Toimituskulut alkaen 3,90€, yli 120€ ostoksiin ilmainen toimitus!
 • Maksutavat: verkkopankki, luottokortit, Klarna lasku ja osamaksu

  Mattotukku, kotimainen mattojen erikoiskauppa netissä

  Mattotukku on täysin suomalainen ja luotettava mattoihin erikoistunut verkkokauppa, joka toimii vain ja ainoastaan nettikauppana. Mattotukusta on odotettavissa ehdottomasti parhaat tarjoukset ja alennuskoodit matoista! Kannattaa seurata Mattotukun tarjouksia tarkasti ennen maton ostamista, esimerkiksi Huonekalut.fi sivuilta, Mattotukun Facebook-sivuilta tai tilaamalla Mattotukun uutiskirjeen.

   

  Mattotukun mattovalikoimat ovat ehdottomasti Suomen parhaat. Mattotukusta löytyvät nukkamatot, plyysimatot, sileät kudotut matot, itämaiset matot, lastenhuoneen matot, olohuoneen matot, käytävämatot, puuvillamatot, kylpyhuoneen matot, ritilämatot... Mattotukusta voi tilata mattoja yli 50 eri mattomerkiltä. Mattotukusta saa mattoja myös mittatilauksesta, esimerkiksi käytäviin. Lisäksi samasta kaupasta voi tilata matonhoitotuotteet ja saada ohjeet maton oikeaan käsittelyyn, puhtaanapitämiseen ja siistimiseen.

   

  Mattotukku on 100% kotimainen verkkokauppa, joka toimii kokonaan verkossa. Mattotukku etsii koko ajan uusia yhteistyökumppaneita, mutta se valitsee kumppaninsa huolella, sillä se haluaa tarjota asiakkailleen vain parhaita ja kestävimpiä mattoja. Verkkokaupassa asiointi on helppoa vaikka ei aivan tarkkaan tietäisi, millaista mattoa on hakemassa: tuotteita voi hakea paitsi käyttökohteen ja mattotyypin mukaan, myös väreittäin, mikä helpottaa kovasti oikean maton löytämistä!

   

  Mattotukku toimitus ja tilaus

  Mattotukku on nopea, nykyaikainen verkkokauppa, joka haluaa panostaa luotettavuuteen, jouhevuuteen ja ennen kaikkea nopeuteen. Tuotteet lähetetäänkin lähes aina samana päivänä tilauksesta ja riippuen asuinpaikkakunnasta tuotteet ovat perillä 1-3 päivässä tilauksesta. Toimituskustannukset ovat todella edulliset, alkaen 3,90€, joko Matkahuollon tai Postin toimipisteeseen kuljetettuna.

   

  Mattotukussa on monia eri maksuvaihtoehtoja, kuten ihan tavalliset verkkopankkimaksut, mutta myös luottokorttimaksut. Luotolla, laskulla ja tilillä maksaminen onnistuu Klarnan palvelun kautta. Näin maksuaikaa saa matolle vaikka kuinka paljon ja sen voi maksaa useassa erässä.

  Mattotukku yhteystiedot

  Yksityisasiakkaita pyydetään ottamaan yhteyttä verkkosivujen yhteydenottolomakkeella. Yritysasiakkaille on saatavilla palvelua myös puhelimitse:

  sähköpostitilaukset: asiakaspalvelu@mattotukku.fi

  puhelintilaukset: 0400 932 001 (arkisin klo 10-16)
  Siirry alkuun