Huonekalut netistä


Huonekalutukku Ronda

Huonekalutukku Ronda • Huonekalut edullisesti

2.8 27 5 1
 • Toimitusaika: varastotuotteilla 2-4 päivää ja tehdastuotteilla 4-8 viikkoa
 • Toimituskulut: 7-20€ ja kotiinkuljetus 35-89€
 • Toimitustapa: kotiinkuljetus
 • Maksutavat: ennakkomaksu, verkkopankki, Klarna-lasku
 • Palautuksesta, joka ei mahdu postipaketin mittoihin, maksetaan ylimenevät kustannukset

  Huonekalutukku Ronda - kodin huonekalut edullisesti ja nopeasti netistä

  Huonekalutukku Ronda on suomalainen suoramyyntifirma, joka haluaa myydä huonakalut asiakkaalle mahdollisimman kustannustehokkaaseen hintaan. Huonekalutukun nettikaupan tuotevalikoimassa onkin yli 1700 tuotetta laadukkailta kotimaisilta ja ulkomaisilta toimittajilta. Huonekalutukusta huonekalut onkin mahdollista saada edulliseen hintaan ja valittua laajasta valikoimasta helposti kotisohvalta! Huonekalutukun varasto ja toimisto sijaitsee Lahdessa, josta se palvelee asiakkaita ympäri Suomen. Huonekalutukku etsii aktiivisesti uusia yhteistyökumppaneita, laadukkaita huonekalutoimittajia, sekä Suomesta että maailmalta.

   

  Ronda Huonekalutukusta voi siis tilata sohvat, sohvapöydät, sängyt, hyllyt, kirjahyllyt, lipastot, ruokapöydät ja tuolit, matot, naulakot, valaisimet, puutarhakalusteet, työpöydät, koulupöydät, lasten kalusteet, lastenhuoneen hyllyt ja sängyt, jakkarat, nojatuolit. Huonekalutukku Ronda myy niin moderneja kalusteita kuin tyylihuonekalujakin sekä tietysti toimistokalusteet ja huonekalut julkisiin tiloihin, sillä Huonekalutukku on palvellut alusta asti niin yksityisiä kuluttajia kuin yrityksiäkin. Huonekalutukusta löytyvät myös seniorikalusteet, eli vanhemmille ihmisille suunnitellut huonekalut, kuten korkeat tuolit ja sängyt, jotka helpottavat seniorin arkielämää kotona.

   

  Uutta Huonekalutukussa on piensisustuspuoli, josta löytyvät pienet korit ja sisustuksen pienet ja kivat yksityiskohdat, kuten rottinkiset lehtitelineet ja kivat persoonalliset peilit.

   

  Huonekalutukussa on hyviä alennuksia ihan itse tuotteista. Kannattaa katsoa nettisivuilta alasivu SALE, sillä sinne on listattu alessa olevat tuotteet. Itse alennuskoodeja tai muita tarjouskampanjoita Huonekalutukussa on harvoin, mutta alessa saattaa silti hyvinkin olla himoitsemasi huonekalu tai tuote, joten aina kannattaa vilkaista alennuskoria!

  Huonekalutukku tilaus ja toimitus

  Huonekalutukusta on helppo tilata netistä huonekalut, jotka maksetaan joko verkkopankissa heti tai niille saa maksuaikaa maksamalla luottokortilla tai Klarnan laskulla, tilillä tai luotolla. Heti varastossa olevat tuotteet asiakas saa todella nopeasti, 2-4 päivässä kotiin, mutta mikäli tuote pitää tilata tehtaalta, toimitusaika voi olla jopa 7 viikkoa. Huonekalutukku kuljettaa huonekalut aina kotiovelle asti, joten suurten kalusteiden toimituskulut riippuvat toimitusosoitteesta, 35€-89€ riippuen asuinkunnasta, Etelä-Suomeen vähemmän ja Pohjois-Suomeen enemmän.

  Huonekalutukku yhteydtiedot

  Asiakaspalvelu palvelee ma–pe klo 10–16 numerossa 0400 263 023 tai sähköpostilla asiakaspalvelu@huonekalutukku.fi.
  Siirry alkuun