Huonekalut netistä
On24

On24 huonekalutavaratalo

3.4 18 5 1
 • Todella kattava yli 10000 huonekalun valikoima
 • Ilmainen 14 pv palautus
 • Maksutavat: verkkopankki, luottokortit sekä Klarnan tili ja lasku

  On24 alennuskoodit

  Rekisteröitymällä saat 10€ shoppailurahaa

  On24.fi, valtava valikoima huonekaluja ja kalusteita netissä

  On24.fi verkkokauppa on virolainen suuri verkkokauppa, joka muutama vuosi sitten tule Suomen markkinoille. Tätä nykyä On24 sisustustavaratalolla on oma toimisto ja asiakaspalvelu Suomessa, joten suomenkielisetkin asiakkaat saavat nettikaupasta loistavaa palvelua, ei pelkästään sähköpostilla vaan myös puhelimella. Kyseisestä verkkokaupasta alkaa olla jo todella positiivisia kokemuksia tuhansilla ja tuhansilla suomalaisilla asiakkailla.

   

  On24 verkkokaupan huonekaluvalikoima on ihan omaa luokkaansa, sillä sen valikoimissa on valtavasti sellaisia tuotteita, joita ei muualla ole saatavilla. On24 tavaratalolla on omia toimittajiaan Virossa ja virolaisia toimijoita, joilta nettikauppa tilaa esimerkiksi hauskoja ja persoonallisia lasten kalusteita, sänkyjä, parvisänkyjä, pöytiä, koulupöytiä, lastenkokoisia pöytäryhmiä sisälle ja lasten puutarhakalusteita ja kaikkea mahdollista. On24 nettisivuilla on oma alasivu, Lastenmaailma, jossa on uskomattoman laaja valikoima kaikkea mahdollista lapsille. Lähtien keinuista, leikkimökeistä, liukumäistä ja leikkikeskuksista pihalle aina sisäkalusteisiin ja huonekaluihin. On24 verkkokaupan hinta on todella huokea, sillä tuotteet teetetään enimmäkseen edullisissa maissa, kuten Virossa.

  On24 huonekalutavaratalo netissä

  Huonekaluvalikoimat ovat muutenkin On24 verkkokaupassa todella laajat, sillä sieltä voi tilata kaikki mahdollinen kotiin: kaapit, hyllyköt, sohvat, kirjahyllyt, ruokapöydät, puutarhakalusteet, keinut, grillikatokset, valaisimet, matot, kylpyhuoneen kalusteet, takat, sängyt, vuodevaatteet... Valikoima on todella käsittämättömän laaja!

   

  On24 tavaratalon tuotteista suomalaisia kiinnostaa erityisesti lasten huonekalut, On24 Lastenmaailma-osastolta löytyy lapsille valtava määrä persoonallisia huonekaluja. Esimerkiksi sänkyjä löytyy kymmeniä erilaisilla teemoilla: prinsessasänkyjä, erilaisia parvisänkyjä, autosänkyjä, merirosvolaivasänkyjä, parvisänkyjä, kerrossänkyjä, monitoimisänkyjä, pinnasänkyjä.... Myös muita lastenhuoneen kalusteita, kuten leluhyllyt, kirjahyllyt, pienet lasten pöytäryhmät, askartelupöydät, lasten tuolit, nojatuolit ja sohvat, koulupöydät sekä muut lasten kalusteet löytyvät kaikki kätevästi kaikki samasta paikasta ja kohtuulliseen hintaan. Lastenmaailman tuotevalikoima ei tosin rajoitu ainoastaan huonekaluihin, sillä sieltä saa myös lastenvaunut, turvaistuimet, leikkikehät, lelut ja jopa vaatteet samalla kertaa.

  Kokemuksia & Alekoodeja

  On24 verkkokauppaan on toisinaan voimassa todella hyviä tarjouksia ja alennuksia, joita listataan Huonekalut.fi sivustolla aina kaupan alla. On24 verkkokaupan alennuskoodit liittyvät usein tiettyihin tuoteryhmiin. Katso myös verkkokaupan alesivusto. On24 verkkokaupalla on oma asiakasohjelmansa, johon liittymällä saa joskus samantien jonkinverran shoppailurahaa. Lisäksi kauppa palkitsee omia kanta-asiakkaitaan erillisillä alekoodilahjoilla tai jopa ihan shoppailurahalla kauppaan.

   

  Kokemuksia On24 verkkokaupasta löytyy netistä googlaamalla laidasta laitaan. Verkkokauppaa on käytetty todella paljon, todella moni suomalainen on tilannut sieltä jotain. Löytyy paljon tyytyväisiä kokemuksia, mutta myös huonoja. Huonot kokemukset ovat esimerkiksi venyneestä toimitusajasta, tuotteiden laadusta tai ongelmista reklamaatioissa. Asiakaspalvelua On24 verkkokaupasta saa suomeksi niin puhelimessa kuin sähköpostillakin. On tärkeää jakaa omia kokemuksia netissä, niin hyviä kuin huonojakin, ja siten auttaa muita kuluttajia äänestämään jaloillaan ja toisaalta nettikauppoja kehittämään ja parantamaan palveluitaan. Voit kertoa oman kokemuksesi myös tällä sivulla, sivun alalaidassa olevalla lomakkeella.

  On24 tilaukset ja toimitukset

  On24 verkkokauppa ei yllä toimitusajassa ihan samaan kuin moni muu verkkokauppa, mutta yleensä tuotteet saapuvat nopeasti perille, isommatkin tuotteet ja huonekalut alle kahdessa viikossa. On24 verkkokaupan toimituskulut ovat edulliset, saat tuotteet edullisesti aina kotiin asti kannettuna.

  Maksu tapahtuu joko verkkopankissa, luottokorteilla tai Klarnan palveluilla, luotolla, tilillä tai laskulla.

  On24 yhteystiedot

  Puh: (09) 7479 0201 (ma-pe klo 08.00-17.00)

  Sähköposti: info@on24.fi


  Siirry alkuun