Huonekalut netistä


Stockmann

Stockmann huonekalut verkosta

3.0 18 5 1
 • Toimitusaika: 3-5 päivää
 • Toimituskulut: tavaratalosta noudettaessa ilmainen
 • Kotiinkuljetus 15-65€
 • Toimitustapa: posti, kotiinkuljetus, nouto myymälästä
 • Maksutavat: luottokortti, verkkopankki

  Stockmannin laadukkaat sisustustuotteet ja huonekalut myös netistä

  Stockmann on kaikkien tuntema suomalainen tavaratalo, josta saa kaikkea mahdollista aina huonekaluista ruokaan. Stockmannilla on paitsi verkkokauppa myös useita tavarataloja Suomessa. Huonekalujen, sisustustuotteiden ja muiden kodin tuotteiden ostaminen onnistuu yhtä hyvin nykyään netissä kuin fyysisissä liikkeissäkin, ja Stockmann onkin yksi suosituimmista suomalaisista sisustuksen verkkokaupoista.

   

  Stockmann on tunnettu siitä, että se myy laatua, eikä niinkään yritä houkutella edullisilla hinnoilla. Silti varsinkin netissä Stockmannkin tarjoaa aina välillä hyviä alennuskoodeja ja tarjouksia nettikauppaansa. Varsinkin sesongeittain ja tuoteryhmittäin Stockmannille on välillä voimassa todella hyviäkin alennuskoodeja. Stockmannin parhaat tarjoukset löydät kuitenkin ehdottomasti Hulluilta Päiviltä, eli Stockmannin hurjilta alepäiviltä, joita järjestetään kaksi kertaa vuodessa. Hullujen Päivien aikaan kannattaa seurata tarkkaan tarjouksia ja hyödyntää ne, sillä alennukset ovat usein todella hurjia!

   

  Stockmannin verkkokaupan kodin osasto on laaja, sillä sieltä saa, jos ei nyt ihan sohvia, mutta muita pienempiä huonekaluja myöten kaikki kotiin. Tuolit, hyllyt, puutarhakalusteet, keittiön tarvikkeet ja astiat, kodin tekstiilit ja piensisustusesineet, valaisimet, kylpyhuoneen sisustus... Stockmannin edustamat merkit ovat tietysti vain kaikkein laadukkaimpia meiltä ja maailmalta, kuten Suomesta Iittala, Marimekko, Artek, ja maailmalta tulevat ihanat ja suositut ja klassikot, kuten Hay, Gant Home, Vitra, Kartell, Ralph Lauren Home, Villeroy&Boch.... Ja satoja muita huippumerkkejä eri puolilta maailmaa. Stockmannilla on myös oma sisustusmerkkinsä, Casa Stockmann, joka on edullisempi merkki, mutta silti todella ajanmukainen ja kaunis, trendikäs. Casa Stockmann merkin alta löytyy niin keittiötekstiilejä kuin astioitakin.

   

  Stockmannin kanta-asiakkaana voit maksimoida saamasi edut, sillä kanta-asiakkailleen Stockmann tarjoilee hyvin avokätisesti muun muassa todella hyviä alennuskoodeja ja tarjouksia. Katso tarkemmin voimassaolevista kanta-asiakkaan eduista täältä.

  Stockmann verkkokaupan tilaukset ja toimitus

  Stockammin verkkokaupasta tilauksen saa kotiinsa aina alle viikossa, mutta alennusmyyntiaikana, kuten Hullujen Päivien aikaan, Stockmann ilmoittaa toimitusajaksi 7 arkipäivää, eli tällä viikolla tilatut tuotteet tulevat vasta ensi viikolla. Mikäli tuote kuljetetaan kotiin saakka, toimitusaika on luonnollisesti hieman pidempi. Toimituskulut eivät ole suuret, alimmillaan 2,90€, ja usein toimituskulut tarjotaan alennuskoodilla ilmaiseksi. Tuotteet voi noutaa myös tavaraloista.

   

  Maksaminen onnistuu Stockmannin verkkokaupassa monilla eri tavoilla: normaaleilla verkkopankkimaksulla tietysti, sekä luottokorteilla. Stockmann tarjoaa myös omaa luottoa ja luottokorttiaan, jolla voi maksaa myös verkkopankissa. Stockmannin luotto on kuin luottotili, josta maksetaan korkoa vain käytetystä summasta.

  Kokemuksia Stockmannin verkkokaupasta

  Stockmannin asiakaskunta on perinteisesti koostunut laatua, jatkuvuutta ja kestävyyttä hakevista, vaativista asiakkaista, jotka ovat osanneet arvostaa hyvää palvelua. Yksi tärkeä osa asiakaspalvelua on ollut kanta-asiakaskortti ja asiakasohjelmat, joissa kanta-asiakkaat saavat tuntuvia etuja Stockmanniin keskittämisetä. Kun Stockmann myi oman luottokorttinsa Nordealle vuonna 2016 moni kanta-asiakas heitti korttinsa roskiin. Kanta-asiakkuus ja sen tuomat edut eivät kuitenkaan hävinneet myynnin myötä mihinkään, ainoastaan luotontarjoaja vaihtui. Asiakasetujahan voi käyttää, vaikka ei koskaan käyttäisi Stockmannin tarjoamaa luottomahdollisuutta.

   

  Stockmannin verkkokauppaa on niin ikään moitittu, sillä Stockmannin kuuluisa hyvä ja loppuunasti viety palvelu ei tuntunut yltävän verkkokauppaan saakka. Viime vuosina verkkokauppaa on kehitetty ja palvelua petrattu, kokemukset ovat varmasti parantuneet alkuajoista. Kerro oma kokomuksesi Stockmannin verkkokaupasta alla olevalla lomakkeella. On tärkeää kertoa myös hyvät kokemukset, sillä onhan yleisesti tunnettu tosiasia se, että valittamaan ryhdytään paljon hanakammin kuin kehumaan. Netin keskusteluissa yksikin huono kokemus saa moninkertaisesti enemmän huomiota kuin kymmenen loistavaa ja täydellistä asiakaspalvelukohtaamista.

   

  Stockmannin verkkokaupan toimitus on 3-5 päivää, ja tavaratalosta voi toki pystyä noutamaan vielä nopeammin. Verkkokaupan valikoima ei ole yhtä laaja kuin tavaratalojen, mutta sitä laajennetaan koko ajan. Palvelua saa aina suomeksi, puhelimessa tai sähköpostilla, sekä tietysti myös ruotsiksi ja englanniksi.

  Stockmann yhteystiedot

  Puhelin 09-1211

  • ma-pe 9-21
  • la 9-19
  • su 11-18

  Stockmannin historia

  Katso videolta lyhyt katsaus 150-vuotiaan Stockmannin tavaratalon taustoihin. Video on vuodelta 2012.

   
  Siirry alkuun