Huonekalut netistä


Indecoria.fi

Indecoria.fi

3.1 28 5 1
  • Maksutavat: Verkkopankki, luottokortit, Klarna osamaksu ja Tili
  • Toimitusaika vaihtelee tuotteiden mukaan
  • Toimitus postipakettina 7,90-15,80
  • Kotiinkuljetus 19,90-85€ tuotekoosta riippuen
  • Toimitusajat hieman hankalasti nähtävissä

Indecorian verkkokaupasta huonekaluja kotiin ja toimistolle

Indecoria.fi on verkkokauppa, mistä löytyy huonekaluja kodin jokaiseen huoneeseen. Indecoria myy myös valaisimia, peilejä ja mattoja ja inspiroi kuvillaan asiakkaita sisustamaan rohkeasti. Indecorialla on verkkokaupan lisäksi kivijalkamyymälä Helsingin Itiksessä, missä muun muassa sohvia voi käydä kokeilemassa livenä. Indecorian juuret ovat sisustustavaroissa, mutta vuonna 2009, kun toiminta alkoi kohdistumaan huonekaluihin, perustettiin itse Indecoria-yhtiö. Indecorian huonekalut ovat kohtuuhintaisia ja valikoimasta löytyy myös rohkeita ja värikkäitä vaihtoehtoja. 

Indecoria tuo maahan huonekaluja Euroopasta

Indecoria maahantuo huonekaluja Suomeen eri puolilta Eurooppaa. Yhteistyötä tehdään myös suomalaisten valmistajien ja suunnittelijoiden kanssa, mutta pääpaino on edelleen maahantuonnissa. Indecorian huonekalut ovat hinnaltaan edullisia ja huonekaluista löytyy ostajille myös ergonomisia vaihtoehtoja. Rohkeat värit ja lasten huonekaluissa näkyvät kuvat tarjoavat vaihtoehtoja sisustajille, jotka eivät halua kotiisa skandinaavista yksivärisyyttä ja maanläheisyyttä. Toki Indecorian huonekaluista löytyy myös maltillisempia ja yksivärisiä vaihtoehtoja suomalaisiin koteihin.  

Indecorian sohvat ja sängyt  

Indecoria on panostanut verkkokaupassaan erityisesti sohviin, keittiön pöytiin ja sänkyihin, joista löytyy todella laaja valikoima tuotteita. Myös kotitoimistoon löytyy paljon erilaisia vaihtoehtoja. Indecorian verkkokauppa tarjoaa huonekaluja ja kalusteryhmiä monenlaiselle sisustajalle. Hintataso on kuitenkin kohtuullinen ja design-kalusteita ja kalliita merkkejä ei ole valikoimassa mukana.  

Indecoria tilaus, toimitus ja asiakaspalvelu

Indecoria toimittaa huonekaluja kotiinkuljetuksella tai postipakettina manner-Suomeen. Asiakkaalla on 14 päivän palautusoikeus ja jos kuljetuksessa on tapahtunut kolhuja yms. tulee näistä ilmoittaa 7 päivän kuluessa tilauksen saapumisesta. Mittausvirheet ovat huonekalu-ostoissa mahdollisia ja niistä vastaa asiakas, joten ennen isomman huonekalun tilausta, kannattaa mitata, että huonekalu mahtuu sille kuuluvalle paikalle. Huonekalujen osalta toimitus voi kestää noin  4-6 viikkoa, mutta kaikissa tuotteissa ei ole näytetty arvioitua toimitusaikaa, jolloin voi olla yhteydessä asiakaspalveluun. Asiakas voi olla yhteydessä Indecoriaan puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella. Asiakaspalvelu toimii arkisin klo 10-16.
Siirry alkuun