Paremmat unet

Paremmat unet sängyt kotiinljetuksella

(0)
4 1 5 1
 • Aina ilmainen kotiinkuljetus
 • Toimitus 8-15 arkipäivää
 • Maksutapoina: Yleisimmät verkkopankit, luottokortit sekä Klarna osamaksu ja lasku

  Paremmat unet on tanskalainen sänkykauppa, joka toimii netissä. Paremmat unet on saanut alkunsa vuonna 2013 kahden veljeksen ja heidän ystävänsä toimesta. Martin ja Jonas Byskovin sekä Anders Henningsenin sänkykauppa toimii tällä hetkellä jo kaikissa pohjoismaissa. Paremmat unet haluaa keskittyä laadukkaisiin sänkyihin niin, että hinta ei nouse liian korkealle. Tuotteiden laadukkuuden tueksi Paremmat Unet -sänkykauppa tarjoaa 100 päivän kokeiluajan tuotteilleen.

  Sänkyjä ja vuodesohvia Paremmat unet -verkkokaupasta

  Paremmat unet -sänkykauppa on keskittynyt erityisesti sänkyihin ja vuodesohviin. Valikoimista löytyy runkopatjoja, moottorisänkyjä, jenkkisänkyjä, sijauspatjoja, vuodesohvia ja peittoja. Vuodesohvien kohdalla yrityksen yhteistyökumppanina toimii tanskalainen Innovation -yritys. Vuodesohvissa käytetään samaa pocket-jousitusta, mitä sängyissäkin ja tarkoituksena onkin, että vuodesohvassa ei tingitä nukkumismukavuudesta. Innovation on panostanut myös vuodesohvien muotoiluun, joten vuodesohvat sopivatkin hyvin pohjoismaalaiseen yksinkertaiseen ja tyylikkääseen sisustukseen. 

  Luksusta makuuhuoneeseen moottorisängyllä

  Paremmat unet -verkkokaupasta löytyy paljon erikokoisia moottorisänkyjä sekä yhdelle hengelle, että pariskunnille. Moottorisänkyihin on myös aina ostettavissa halkaistu sijauspatja, mikä lisää moottorisängyn käyttömukavuutta. 160x200 ja 180x200 -kokoisissa parisängyissä molemmat puolet toimivat erillisinä, joten sänkyä voi säätää häiritsemättä toista nukkujaa. Halkaistu sijauspatja auttaa myös siinä, että sänkyjen väliin ei jää epämiellyttävää aukkoa, vaan sänky toimii hyvin myös parisänkynä. 

  Suosittu jenkkisänky kotiinkuljetuksella Paremmat unet -verkkokaupasta

  Paremmat unet -verkkokauppa on panostanut valikoimissaan myös suosittuihin jenkkisänkyihin. Jenkkisängyistä tekee erityisen mukavia se, että niissä on yksi ylimääräinen patjakerros. Ylimääräinen patjakerros tekee jenkkisängystä ulkomuodoltaan näyttävän ja korkean. Jenkkisängyn pohjana voi toimia joko runkopatja tai vaahtomuovipatja. Pohjakerroksen päällä on joustinpatja, mikä määrittelee sängyn kovuusastetta. Lisäksi ylimmässä kerroksessa on vielä sijauspatja, mikä viimeistelee sängyn mukavuuden. Paremmat unet tarjoaa kaikki sängyt aina ilmaisella kotiinkuljetuksella.

  Paremmat unet tekee myös patjan palauttamisen helpoksi

  Paremmat unet haluaa taata asiakkaidensa tyytyväisyyden, joten tuotteilla on 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Netistä ostettaessa voi olla vaikea arvioida itselle sopivaa patjan kovuutta, mutta Paremmat unet -verkkokaupassa asiakas voi vaihtaa patjan 100 päivän ajan itselle sopivampaan. Vaihdettu patja lahjoitetaan edelleen hyväntekeväisyyteen, joten kierrätys toimii hyvin. Paremmat unet -verkkokaupassa on aina ilmainen toimitus, joten sängyt toimitetaan kotiin helposti ja vaivattomasti. Sängyn ostaminen verkosta voi herättää lisäkysymyksiä, joten asiakkaan kannattaakin rohkeasti kysyä lisää tietoa Paremmat unet -asiakaspalvelusta. Asiakaspalvelu toimii suomeksi chatissa, puhelimessa sekä sähköpostilla. 


  Siirry alkuun