Huonekalut netistä


Hobby Hall

Hobby Hall

2.8 37 5 1
 • Huonekaluja kotiinkuljetuksella
 • Toimituskulut: 6.90-19.90€ (suuret tuotteet 49,90€)
 • Maksutavat: verkkopankki, luottokortti, lasku, postiennakko ja luotolla
 • Toimitusaika 1-5 arkipäivää

  Merkkiä klikkaamalla näet Hobby Hall -tuotteet.


  LoCa


  Hobby Hall verkkokaupasta kaikki huonekalut sisustukseen

  Hobby Hall on verkkokauppa, mistä löytyy mittavasti huonekaluja sekä sisustustuotteita. Tällä hetkellä Hobby Hallin verkkokaupassa on yli 100 000 tuotetta, joten kotiin löytyy vaikka mitä keittiötarvikkeista, valaisimiin ja huonekaluihin. Hobby Hall tuo hyvin esiin tarjouksia ja eri tuotteiden varaston loppuunmyyntejä sekä ostobonuksia. Asiakas saa lisätä tietyn ostobonustuotteen ostoskoriin, mikäli ostosten hinta ylittää 80 euroa. Hobby Hallin verkkokauppaan lisätään tiuhaan myös uusia tuotteita, joten verkkokauppa houkuttelee ostoksille yhä uudestaan ja uudestaan. Hobby Hallin mainoslause onkin: "Aina jotain uutta". 

  Hobby Hall tarjoaa huonekaluja eri budjeteille

  Hobby Hallin valikoima huonekaluissa kattaa sekä kalliimmat design-huonekalut, että edullisemmat vaihtoehdot. Laaja valikoima käsittää yli 700 sohvaa ja nojatuolia sekä samanmäärän sänkyjä sekä runkopatjasänkyjä. Pöytiä on tarjolla yli 500. Lastenhuoneeseen Hobby Hallin verkkokaupasta löytyy hyvin lastensänkyjä, kerrossänkyjä, pieniä pöytäryhmiä sekä hyllyjä ja kaappeja. Lastenhuoneeseen sopii loistavasti myös Hobby Hallin valikoimista löytyvät säkkituolit. Lastenhuoneen huonekaluissa näkyvät erilaiset värit ja hauskat muodot. Myös lastenhuoneeseen löytyy hyvin eri hintaluokan sänkyjä sekä muita huonekaluja. 

  Hobby Hall tarjoaa myös tunnettuja tuotemerkkejä

  Hobby hallista löytyy paljon myös tuttuja suomalaisia tuotemerkkejä, kuten Fiskars, Marimekko sekä Innolux. Huonekalujen osalta valmistajat ovat pääasiassa ulkomaalaisia, mutta esimerkiksi valaisimista löytyy suomalaista osaamista. Hobby Hall on ollut merkittävä osa postimyyntiä Suomessa jo vuosikymmeniä, mutta nykyään verkkokauppaan kohdistuu suurin huomio. Vuonna 2018 Hobby Hall yhdistyi Viron suurimman verkkokaupan Hansapostin kanssa, joten verkkokauppa sai entisestään vahvistusta. Hobby Hallin asiakaspalvelu on auki joka päivä, joten palvelua saa puhelimitse myös viikonloppuisin. Hobby Halliin voi lähettää myös sähköpostia, mikäli ei halua palvelua puhelimitse.

  Hobby Hall ja huonekalujen toimitus

  Hobby Hallin toimitukset voivat olla huonekalujen osalta useita viikkoja, jopa 12 viikkoa. Huonekaluostoja tehdessä kannattaakin huomioida se, että vanhat huonekalut saattavat jäädä vielä pitkäksikin ajaksi käyttöön uusia huonekaluja odotellessa. Huonekalujen arvioitu toimitusaika on ilmoitettu aina jokaisen huonekalun kohdalla erikseen. Maksu tapahtuu laskulla, kuukausiraha-vaihtoehdolla, verkkomaksulla ja korttimaksulla. Hobby Hallin maksuvaihtoehdot tarjoavat paljon joustoa ja tarvittaessa maksuaikaa, johon sisältyy myös lyhennysvapaita kuukausia.
  Siirry alkuun