Homeroom

Homeroom.fi

2.6 92 5 1
 • Toimituskulut: alkaen 4,90€
 • Kotiinkuljetus 49€
 • Palautusaika 14 päivää
 • Maksutavat: Visa, Mastercard, Visa Electron, Resurs Bank lasku ja osamaksu

  Suosituimmat huonekalut: Homeroom

 • Homeroom tarjoaa huonekaluja skandinaaviseen tyyliin

  Homeroom tarjoaa pohjoismaista sisustusta suosituilta tuotemerkeiltä. Homeroom on osa Ellos Groupia, kuten myös Ellos, Jotex ja Stayhard. Homeroomin kuvasto on katsottavissa netistä ja huonekaluja ja muita sisustustuotteita voi tilata kätevästi kotiovelle. Ellos Group on Pohjoismaiden suurimpia etäkauppayrityksiä ja valikoima kattaa niin edullisia huonekaluja kuin hintavampia Design-huonekaluja.

  Homeroomista löytää huonekaluja ja säänkestävää sisustusta terassille

  Homeroom ei ole pelkästään sisätilojen sisustuksen verkkokauppa, vaan valikoima on kattava myös ulkokalusteissa. Ulkokalusteita löytyy paljon esimerkiksi merkiltä Hillerstorp. Homeroomista löytyvät esimerkiksi ruukut, aurinkovarjot, sohvat, ulkokalusteryhmät ja ulkomatot. Valaisimet ja tekstiilit täydentävät sisustuksen niin parvekkeella kuin terassillakin. Ulkovalaisimien avulla voi luoda tunnelmaa pimeneviin iltoihin. Homeroomin huonekaluissa on skandinaavista, ajatonta tyyliä, joka sopii moneen kotiin. Kestävät materiaalit ja laadukas design tekevät Homeroomista verkkokaupan, josta on helppo tehdä löytöjä. 

  Kattava valikoima Pohjoismaisia huonekaluja

  Laaja valikoima on verkkokaupalle eduksi ja Homeroomista jokaiselle sisustajalle löytyykin kotiin sopivia huonekaluja ja täydentävää sisustusta. Lastenhuoneen sisustukseen löytyy paljon ideoita tuotemerkiltä Kids Concept, Ellos Home tarjoaa edullisempia huonekaluja kodin jokaiseen huoneeseen ja PR Home puolestaan viehättää eri tyylisillä valaisimillaan. Homeroomissa voi kerätä ostoskoriin tuotteita, jotka sopivat hyvin myös keskenään yhteen. Toisiaan täydentävät huonekalut ja erilaiset sisustuselementit lisäävät kodin viihtyisyyttä. Huonekaluja voi hakea Homeroomista esimerkiksi koon perusteella, mikä on netistä ostavalle erinomainen rajausapu. Sisustukseen voi etsiä tuotteita myös värin tai merkin mukaan, mikä helpottaa sopivien huonekalujen löytymistä. Homeroom haluaa kehittää verkkokauppaansa asiakkaitaan ajatellen ja verkkokauppa onkin selkeä, mutta inspiroiva. 

   

  Toimituskulut perustuvat painoon ja lasketaan jokaista pakettia kohden.
  0-2 kg 4,90 €
  2-5 kg 6,90 €
  5-10 kg 6,90 €
  10-19 kg 9,90 €
  19-35 kg 19,90 €
  35-50 kg 29,90 €
  50-99 kg 39,90 €
  Yli 100 kg 49,90 €


  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  1/ 5
  Palautin tuotteen ja sain palautusvahvistuksen, silti Resurs Bank,ja Elpy karhuavat maksua, joka jo kaksinkerteinen kuluineen. Ne vastaavat että heillä ei ole tietoa tilauksista, hoitavat vain laskutusta. Homeroomiin ei saa yhteyttä..mitä tehdä?
  Admin:
  Valitettavasti emme voi ottaa. On se kumma kun näiden firmojen asiakaspalvelu ei pelaa. Terveisin, Huonekalut.fi ylläpito
  1/ 5
  Todella ala-arvoinen "palvelu". Tilaus ollut nyt matkalla kaksi ja puoli kuukautta eikä Homeroomilla ole mitään käsitystä missä se on. Asiakaspalvelun ratkaisu oli että minun pitää itse alkaa etsiä sitä postista. Ei ikinä enää tämän firman 'palveluita', todellakin kannattaa kiertää kaukaa.
  1/ 5
  Älkää tilatko mitään todella huonoa asiakaspalvelua ja kaikessa kestää. Keittiön pöydästä ei ole tietoakaan.
  1/ 5
  Olematon asiakaspalvelu, yhteydenottoihin eikä reklamaatioihin ei vastata useista yrityksistä huolimatta. Toimitusajat aivan tolkuttomat (tässä nyt pari kuukautta odoteltu) eikä saatu edes lähetystunnusta. Kiertäkää kaukaa.
  1/ 5
  Vältä kuin ruttoa. Niin kuin muutkin ovat sanoneet, toimitusaika on erittäin pitkä. Reklamaatio tai palautusoikeuksista ole mitään mainintaa nettisivuilla. Tilaamastani sängystä meni poikkipuu rikki ja sen vuoksi olen nukkunut viimeiset 9 viikkoa sohvalla tyttöystävän kanssa. Ainoa keino ottaa asiakaspalveluun yhteyttä on nettisivujen lomake, jolla mitään yhteyttä on äärimmäisen hankala saada. Jäljelle on jäänyt vain syvä katumus siitä että koskaan tuli sänky hankittua.
  1/ 5
  Pitkä toimitusaika. 2-4 vko. Asiakaspalvelu on surkea - olematon.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


  Siirry alkuun