Huonekalut netistä


Ellos

Ellos huonekalut verkosta

3.0 22 5 1
 • Toimitus: Nopea 3-7 arkipäivän toimitus pakettina tai kotiinkuljetuksella
 • Toimituskulut 5,20 - 9,50€
 • Kotiinkuljetus suurissa paketeissa 39 - 59€
 • Maksutavat: postiennakko, lasku, tili tai luottokortti (Visa, Mastercard, Visa Electron)
 • Palautusaika 14pv

  Ellos on joka kodin tavaratalo netissä, sillä sieltä löytyy kaikki, mitä kotona voi tarvita. Myös huonekalut, pienet ja suuret, pöydät ja sohvat, sängyt ja naulakot... Elloksella on jo vuosikymmenten kokemus etäkaupasta, sillä se perustettiin jo 1940-luvulla Ruotsissa ja se oli ensimmäisiä postimyyntiyrityksiä Suomessakin.

   

  Elloksen huonekaluvalikoima on laaja ja hyvin ajanmukainen ja trendikäs. Ellos satsaa sisustukseen ja ihaniin tunnelmallisiin kuviin, joista saa esimakua jo vilkaisemalla Elloksen nettisivuille. Jo etusivulta löytyy ruotsalaiseen tyyliin kodikas ja houkutteleva koti trendikkään syvine ja tummine sävyineen, samettisine upottavine nojatuolineen ja tyylikkäine tauluineen. Elloksen huonekalu- ja sisustusvalikoimassa on valinnanvaraa jokaiseen sisustusmakuun, mutta erityisesti uusinta muotia ja trendejä seuraavat löytävät Elloksen valikoimista todellisia helmiä!

   

  Elloksen valikoimassa on pientä ja suurta tavaraa, sillä kodin ja sisustuksen lisäksi sieltä löytyy vaatteita ja kenkiä naisille, miehille ja lapsille, elektroniikkaa sekä kosmetiikkaa. Kodin sisustukseen löytyy kaikki keittiön kattauksesta ja aterimista hiirimattoihin, tauluihin ja vessan peileihin. Lasten huoneeseen, terassille, keittiöön, grillaukseen, kesäkeittiöön, pihasaunaan, autotalliin, olkkariin, vessaan, vaatehuoneeseen.. joka kodin tilaan on Elloksella suunniteltu toimivia ja kauniita käytännön ratkaisuja ja sisustuselementtejä.

  Ellos huonekalut verkosta

  Elloksen huonekalut kulkevat netin kautta tilattuna samalla tavalla kuin aikoinaan postimyynnistä ostettuna. Suurimmat huonekalut tilataan suoraan kotiin, ja niiden kotiinkuljetus on kohtuuhintainen. Suurten pakettien hinnat ovat 39-59 euron välillä riippuen paketin koosta. Pienet paketit taas maksavat kotiintoimitettuna tai pakettina 5,20-9,50 euroa, mutta näissä pienissä paketeissa on kyse enemmän sisustustuotteista kuin huonekaluista. Toimitusaika tilauksissa riippuu aika huonekalusta ja siitä, onko kyseinen tuote varastossa vai ei, vai täytyykö se tilata erikseen.

   

  Ellokselta löytyy huonekaluvalikoimasta kaikki kodin huonekalut. Sohvat, ruokapöydät, sohvapöydät, divaanit, nojatuolit, rahit, penkit, tuolit ja jakkarat löytyvät netistä monipuolisina ja kauniin ja havainnollisin kuvin ja tiedoin varustettuna. Ellokselta saa myös ihanat trendikkäät ja laadukkaat mutta kohtuuhintaiset matot, villamatot, karvamatot, eteisen matot, olohuoneen matot, itämaiset matot.... mattovalikoima ylipäätään on todella laaja ja monipuolinen! Valaisimet, eteisen kalusteet, sisustustakat, peilit, hyllyt, säilytyskalusteet, naulakot, tv-tasot ja mediakalusteet, lipastot, senkit sekä sängyt ja makuuhuoneen muu sisustu on niinikään monipuolisesti edustettuna. Ihania trendikkäitä ja ylellisiä sängynpäätyjä on myös monta eri vaihtoehtoa.

   

  Elloksen valikoimassa on huonekaluja kymmeniltä eri merkeiltä. Suosituimpia merkkejä ovat kuitenkin Lene Bjerre, Bloomingville ja Ellos Home.

  Sohvat ja pöydät Ellokselta

  Sohvat ja pöydät ovat huonekaluista Elloksen kenties kaikkein haetuimpia ja ostetuimpia. Sohvissa Elloksen valikoima tarjoaa upeita trendikkäitä sävyjä ja kankaita, kuten silkoisen ihanaa samettia. Sohvia on pääasiassa Ellos Home sekä Furninova merkeiltä, ja tyyliltään myynnissä olevat sohvat ja nojatuolit ovat klassisia tyylihuonekaluja modivioituina moderniin sisustukseen. Lisäksi valikoimassa on ihan simppeleitä tyylikkäitä sohvia metallijaloilla. Elloksen huonekalut eivät koskaan tee kompromisseja, vaan ne antavat oikeasti ilmettä, tyyliä ja ryhtiä sisustukseen ja tuovat värikkyydellään siihen persoonallista sävyä.

   

  Pöydät jatkavat samaa linjaa kuin sohvatkin. Jos etsit persoonallista sohvapöytää olohuoneesi keskipisteeksi, Ellos on juuri oikea paikka etsiä sitä! Siellä on upeita marmoripintaisia, puisia ja kokonaan metallisia tarjotinpöytiä, sarjapöytiä ja pikkupöytiä muodikkaissa kullan ja kuparin sävyissä. Ruokapöytiä on muutama vaihtoehto, eivätkä nekään petä tyylillään.

  Ellos tilaukset ja peruutukset

  Elloksen nettikaupassa maksetaan verkkopankissa, luottokorteilla tai luotolla, jota Ellos tarjoaa omille asiakkailleen sekä myös muille. Ellos yksityisluottoa voi ottaa vaikka ei ostaisi Ellokselta mitään. Toimitus on yleensä nopea 3-7 päivää, mutta suuremmissa huonekaluissa, jotka tilataan erikseen tehtaalta, tilausaika on noin 4-6 viikkoa.

   

  Elloksen ostoksissa voi säästää keskittämällä ostokset ja liittymällä MyEllos klubiin, josta klubilaiset saavat jäsenetuja, kuten tarjouksia, alennuksia ja alennuskoodeja.
  Siirry alkuun