Huonekalut netistä


Kodin ykkönen

Kodin ykkönen huonekalukauppa

(1)
3.0 1 5 1
 • Kodin ykkönen on osa Pohjoismaiden suurinta kodinsisustuskauppaa Bygghemma Grouppia
 • Paljon huonekaluja
 • Toimitus alk. 7,95
 • Kotiinkuljetus 59€
 • Toimitusaika 3-5 päivää
 • Kaikki yleisimmät maksutavat

  Kodin ykkösestä on vuosikymmenien aikana tullut yksi suomalaisten rakastetuimmista kodin tavarataloista. Vuonna 2016 Kodin ykkönen ajautui konkurssiin, mutta melko pian liiketoiminta jatkui ennallaan netissä, kun ruotsalainen huonekalujätti Bygghemma osti koko brändin ja nettidomainin. Vuoden 2017 syyskuussa uuden omistajan Kodin ykkönen avasi ensimmäisen liikkeen tuttuun kiinteistöön Espoossa. Bygghemman tarkoituksena on laajentaa Kodin ykkösen liikeverkostoa entisenkaltaiseksi koko Suomessa.

   

  Kodin ykkösen nettikaupassa on tuttu valikoima tuttuja brändejä. Uuden omistajan luotsatessa verkkokauppaa, sitä on kehitetty eteenpäin. Muun muassa toimitusaikoihin ja tehty parannuksia, ne ovat nopeutuneet ja niiden hinta on laskenut entisestä. Mutta edelleen valikoimassa on valtava määrä kodin tavaraa niin sisälle kuin uloskin, piensisustuksesta aina kylpyhuoneen kalusteisiin ja poreammeisiin.

  Kodin ykkösen brändit

  Kodin ykkönen on aina panostanut laatuun ja kauneuteen. Siksi sen valikoimista ei löydy moniakaan halpismerkkejä, vaan pääasiassa eurooppalaisia laatumerkkejä. Kodin ykkösen myymiä brändejä ovat muun muassa: Andrarum, AL-KO, Bloomington, Bedly, Bathlife, Borås Cotton, Comfort Garden, Chemoform, Cortland, Fritab, FM Mattsson, GDNT, Hillerstorp, Hansgrohe, In Living, Kensington, Kinnabädden, KWA, Landmann, Leather Master, Markslöjd, Manor House, Malmbergs Elektriska, Nordicform, Norsk Dun, Noro, Scandinavian Choice, Turiform.

   

  Merkkivalikoima on melko poikkeava, kun vertaa muita kotimaisia huonekalukauppoja, ja esimerkiksi kotimaisia tuotteita ei ole yhtä paljon kuin muilla. Kodin ykkönen haluaakin tarjota sellaisia brändejä ja merkkejä, joita ei joka huonekalukaupasta saa.

  Huonekalut Kodin ykkösestä

  Kodin ykkösen nettikaupasta löytyy kotiin kaikki mitä saattaa tarvita. Huonekaluista ja jopa kiinteistä kalusteista lähtien. Netistä löytyy ruokailuryhmät, sohvat, nojatuolit, sängyt, patjat, pöydät, tuolit, säilytyskalusteet ja korit, mediakalusteet, lasten kalusteet ja lastenhuoneen sisustus... Huonekalujen tilaus netistä voi tuntua haastavalta, ja se onkin syy, miksi Bygghemma halusi avata liikkeen mahdollisimman pian. Kodin ykkönen Espoossa onkin ikään kuin showroom verkkokaupan tuotteille, ja siellä voi käydä katsomassa ja kokeilemassa huonekaluja ennen tilaamista. Pelkästään netistä katsottaessa huonekaluista ei välttämättä saa riittävää käsitystä.

   

  Kaikilla Kodin ykkösen tuotteilla on tietysti 14 päivän palautusoikeus, joten mikäli tuote ei miellytä, vaikka se olisi suurikin, sen voi palauttaa.

  Sängyt netistä

  Kodin ykkösen valikoimissa on valtavasti erilaisia sänkyjä ja sängynpäätyjä. Jenkkisängyt, parisängyt, yhden hengen sängyt, moottorisängyt, sängyt säilytystilalla, sänkykehiko, sängynrungot, runkopatjasängyt, runkopatjat, sängynpäädyt, vierassängyt, sälepohjat sekä makuuhuoneen säilytyskalusteet. Sängyt ovat seuraavilta merkeiltä: Scandinavian Choice, Bedly ,GDNT, In Living ja Nordicform.

   

  Netistä löytyy myös monipuolinen ja hauska valikoima nuorten ja lasten sänkyjä. Lapsille löytyy majasänkyjä, paloautoja, autoja, prinsessasänkyjä, kerrossänkyjä, liukumäkisänkyjä....

  Kodin koko sisustus Kodin ykkösestä

  Kodin ykkösestä löytyy toki muutakin kuin huonekaluja. Sieltä saa nimittäin koko kodin sisustuksen sekä kylpyhuoneen kiinteät kalusteet. Kylpyhuoneen altaat, hanat, suihkualtaat sekä poreammeet sisälle ja ulos ovat yllättävästi myös Kodin ykkösen valikoimissa.

   

  Lisäksi löytyy tuhansia tuotteita piensisustukseen, keittiön kodinkoneet ja keittiön tarvikkeet, kodin tekstiilit, valaisimet sekä tuotteet pihaan ja puutarhaan. Puutarhakalusteiden määrä on todella suuri, sieltä löytyy kymmeniä erilaisia pöytäryhmiä terassille erilaisilla materiaaleilla. Valikoimassa on myös joitakin kasvihuoneita ja kasvihuoneen kalusteita.

  Nopeampi toimitus

  Yhdessä asiassa Kodin ykkönen ruotsalaistui uuden omistajan myötä heti: toimitusta nopeutettiin ja sen hintaa laskettiin! Ruotsalaiset ovat tunnetusti verkkokaupan ammattilaisia. Kodin ykkösen nettisivuilta näkyy, että sitä on kehitetty omistajamaan suuntaan, joustavaksi, toimivaksi, entistä paremmin palvelemaan asiakkaita. Toimitus luvataan alle viikossa edullisimmillaan hintaan 7,95 euroa.
  Siirry alkuun