Furniturebox

Furniturebox • Huonekalujätti

(4)
1.0 4 5 1
 • Kiinteä 59 euron toimitusmaksu riippumatta toimituksen suuruudesta
 • Tilaukset toimitetaan kotiinkuljetuksella
 • Maksutavat: luottokortit, verkkopankit, lasku ja osamaksu
 • Ilmainen palautusoikeus

  Furniturebox on ruotsalainen huonekalujätti netissä, jolla tosin on kivijalkaliike Tukholmassa. Furnitureboxin valikoimissa on yli 4000 tuotetta kodin kalustamiseen ja sisustamiseen. Nettikauppa panostaa jouhevaan ja nopeaan palveluun ja toimituksiin sekä asiakkaan tyytyväisyyteen. Siksi esimerkiski kaikki tuotteet toimitetaan kotiinkuljetuksella ja huokeaan 59 euron hintaan, riippumatta tuotteen koosta.

   

  Furnitureboxin valikoimasta löydät siis kaiken mahdollisen kotiin: sängyt, sohvat, pöydät, ruokapöydät, ruokailuryhmät, tuolit, jakkarat, penkit, senkit, rahit, nojatuolit, pikkupöydät, yöpöydät, sohvapödät, sivupöydät, naulakot, peilit, hyllyt, hyllyköt, säilytyskokonaisuudet, tilanjakajat, sängypäädyt, valaisimet, jalkalamput, matot, lastensängyt, lasten kalusteet, työhuoneen huonekalut, kirjoituspöydät... Terassille ja pihalle löytyvät kaikki pihakalusteet, säänkestävät sohvaryhmät, pöytäryhmät, pihakeinut, säilytyskalusteet jne.

  Furniturebox tilaus ja palautus

  Furniturebox tilaus tapahtuu normaalisti netissä klikkailemalla tuotteet ostoskoriin. Jos sinulla on voimassaoleva alennuskoodi, muista lisätä se sille kuuluvaan kohtaan ennen tuotteiden maksamista. Muista, että tällä sivulla päivitämme alennuskoodit, mutta henkilökohtaisia alennuskoodeja ja alennuksia voit saada tilaamalla nettikaupan uutiskirjeen sähköpostiisi. Tilauksen voit maksaa kaikilla maksutavoilla, verkkopankissa, luottokorteilla, laskulla ja osamaksulla.

   

  Tilaus toimitetaan mahdollisimman nopeasti, aina kotiinkuljetuksella. Toimitusmaksu on 59 euroa, mutta toki pienemmissä tuotteissa vähemmän, mikäli nämä lähetetään Postin kautta.

   

  Sinulla on oikeus perua tilaus 14 päivän kuluessa ja palauttaa tuotteet ilmaiseksi takaisin. Kaikissa tuotteissa on 2 vuoden takuu, mutta mikäli huomaat tuotteen olevan vaurioitunut jo saapuessa, ota saman tien yhteys Furnitureboxiin. Tuote on saattanut vaurioitua kuljetuksessa ja sinulla on tietysti oikeus saada tilalle ehjä tuote.

  Huonekalut netistä nopeasti

  Furniturebox on helppo ja nopea tapa tilata huonekalut netistä. Yksi syy on nimenomaan kiinteä toimitusmaksu suuremmille tuotteille. Nimittäin monissa netin huonekalukaupoissa ei ilmoiteta rahtimaksua etukäteen, annetaan vain hintahaarukoita. Toimituksen hinta voi olla todella paljon. Furnitureboxin iso etu on se, että rahtimaksu on selvästi tiedossa jo etukäteen eikä siihen tule mitään lisäkuluja. Lisäksi se on edullinen hinta kuljetuksesta.

   

  Jos sinulla on kokemuksia Furnitureboxista, niin kerro kokemuksesi muille. Autat valitsemaan hyviä ja luotettavia kauppoja netistä!

  Furniturebox yhteystiedot

  Puhelin 09 - 424 520 40

  asiakaspalvelu@furniturebox.fi
  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Sohvantilaaja
  Tilasin tuolta firmalta sohvan ja sain aivan erinlaisen sohvan mitä olin tilannut :(
  Emilia1
  Lähettävät rikkinäisiä tuotteita ja toimitusaika yli 3kk. Monien yhteydenottojen jälkeen lupaavat uuden tuotteen kuukauden toimitusajalla, mutta yli kahden kuukauden odottelun jälkeen ei ole edes läheteetty omien sivujen mukaan.\r\nYhteydenottoihin ei edes vastata.\r\nRahat menivät täysin hukkaan. En todellakaan suosittele tilaamaan mitään.
  Johanna Martikainen1
  Missään ei kerrota, että sängyn toimitus kotiin on kadulle ja osina. Pitääkö runko koota itse? Ja pahinta on erittäin huono asiakaspalvelu koska heihin ei saa edes yhteyttä eivätkä vastaa! Miten pystyn palauttamaan tämän palapelin?

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Englannin pääkaupunki?


  Siirry alkuun