Huonekalut netistä


Jotex

Jotex huonekalut kotiin

3.1 12 5 1
 • Toimitukset Suomen sisällä 2-4 päivää
 • Toimituskulut pienille tuotteille 5,20 - 14,90€ ja isoille 14,90 - 89,90€
 • Maksutavat: tili, lasku, luottokortit ja maksu käteisellä toimituksen yhteydessä
 • Toimitustavat: PostNord, Express24, kotiinkuljetus ja nouto terminaalista

  Jotex on ruotsalainen huonekalujen ja kodin tekstiilien verkkokauppa, joka on suomalaisille tuttu jo postimyyntiajoilta. Jotex on toiminut vuodesta 1963 ja nykyään se on osa Ellos Groupia. Erityisen suosittuja Jotexin verkkokaupassa ovat Jotexin ihanat ja ylelliset sängynpäädyt ja kivat ja monipuoliset rahit.

  Jotexin huonekalut

  Jotexista voi tilata kaikkea mahdollista, isompia ja pienempiä huonekaluja ja sisustustuotteita. Sohvat, nojatuolit ja rahit ovat laadukkaita ja hyviä, olohuoneeseen löytyy lisäksi pikkupöydät, sivupöydät, tarjotinpöydät ja sohvapöydät sekä kaikenlaiset valaisimet, kattovalaisimet, seinävalaisimet ja jalkalamput sekä pöytälamput.

  Ruokailutilaan Jotexilla on kivoja ja erikokoisia ruokapöytiä ja ruokapöydän tuoleja. Pikkutuoleja löytyy myös ihan muuhun käyttöön kuin ruokanpöytään. Hyllyt, hyllyköt ja muut säilytyskalusteeet, jakkarat, penkit ja peilit, kaikki löytyy Jotexista. Samoin myös ulkokalusteet pöytineen, tuoleineen ja aurinkovarjoineen.

  Jotexin huonekalut ovat tyyliltään skandinaavisia ja sopivat erinomaisesti pohjoismaiseen pehmeään ja lämpimään sisustukseen. Kankaat ovat vaaleita ja niissä on useita variaatioita. Löytyy samettia, plyyshiä, pellavaa, tekonahkaa... Jotexin sängynpäädyt ovat erittäin suosittuja, sillä päällystettyjä sängynpäätyjä ei saa joka paikasta. Jotexin sängypäädyissä on sitäpaitsi paljon valinnan varaa, sillä niitä voi tilata joka koossa ja eri kankailla ja väreillä, nappien kanssa tai ilman!

  Jotex kodin tekstiilit

  Jotexin ydinosaaminen on nimenomaan tekstiileissä, sillä koko yrityksen tarina on alkanut verhoista. Verhoja Jotexin valikoimassa on edelleen tosi monipuolisesti: paneeliverhoja, lenkkiverhoja, rullaverhoja, laskosverhoja, sivuverhoja, purjerengasverhoja.... lastenhuoneeseen omia verhoja ja olohuoneeseen, kesäverhoja, jouluverhoja... Paljon erilaisia kankaita ja kaikki hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia.

  Vuodevaatteet ovat toinen Jotexin ylpeys. Lakanoita löytyy niin parivuoteeseen kuin kapeampaankin sänkyyn, eri kangaslaaduissa ja kauniilla selkeillä kuoseilla ja väreillä, kuten Jotexin trendikäs ilme lupaakin. Löytyy pellavaa, satiinia, puuvillasatiinia, ekologista puuvillaa jne.

  Jotex tilaus, toimitus ja palautus

  Jotexin verkkokaupassa klikkaillaan normaalisti tuotteet ostoskoriin ja maksetaan joko luottokortilla tai laskulla tai tilillä. Toimitusaika on 4-5 päivää ja nopeampi, jos maksaa Express24 toimituksen. Palautusoikeus on 14 päivää, tuotteet täytyy palauttaa alkuperäisessä kunnossa.

  Jotex asiakaspalvelu

  Puh. 01019 5006 (puhelun hinta kaikista liittymistä 6,05 snt/minuutti + pvm/mpm)

  Arkisin: 07.30–21.00

  La-su: 10.00–17.00

  Sähköposti: info@jotex.fi

  Osoite: Jotex, PL 343, 00101 Helsinki

  Laskutus, reklamaatiot sekä toimituksiin liittyvät asiat: Puh. (09) 8565 8469 (puhelun hinta pvm/mpm) Arkisin klo 8.00–16.00

  Jotex videot ja mainokset

   

   

  Toimituskulut painaville huonekaluille:

  10 - 20 kg     21 - 40 kg    41 - 80 kg    Yli 81 kg
  14,90€ 49,90€ 69,90€ 89,90€  Siirry alkuun