Huonekalut netistä


Royal Design

Royal Design huonekalut

2.6 29 5 1
 • Toimitusaika: 4-9 päivää
 • Toimituskulut: Yli 100 euron toimitukset ilmaiseksi (norm. 7€)
 • Toimitustapa: posti tai Bring
 • Maksutavat: luottokortti, lasku, osamaksu

  Royal Design verkkokauppa tarjoaa laatu- ja designhuonekaluja mahdollisimman sopivaan hintaan!

  Royal Design huonekalu- ja desingkauppa netissä on yksi suurimmista nimenomaan laatuun ja designiin erikoistuneista verkkokaupoista, sillä sen valikoimissa on yli 60 000 eri tuotetta yli 300 eri laatumerkiltä! Royal Designin valikoimista löytyy näin siis paljon muutakin kuin huippumerkkejä Pohjoismaista!
   

  Royal Design sisustus- ja designkaupasta löytyvät siis laadukkaat huonekalut, sillä Royal Design katsoo todella tarkkaan, millaisten tahojen kanssa se alkaa yhteistyöhön, mitä tuotteita verkkokauppaan tulee jälleenmyyntiin. Tuotteet ovat korkealuokkaisia ja ne on tarkasti harkittu ja valikoitu osaksi verkkokaupan valikoimaa. Kaikki tuotteet toimitetaan alkuperäisessä pakkauksessa ja verkkokaupassa myydään vain ja ainoastaan parasta laatua. Jo vuonna 1999 perustetun Royal Designin ideana on kuitenkin myydä designia parhaaseen mahdolliseen hintaan, turvallisesti ja nopeasti netistä, ja kenelle tahansa.

   

  Royal Design tuotevalikoimassa on siis huonekaluja: pöydät, tuolit, hyllyt, puutarhakalusteet, lastenkalusteet, laatikostot, säilytyskalusteet, matot, valaisimet, naulakot, hyllyköt.... Lisäksi kodin tekstiilit, piensisustustuotteet, pihaan ja puutarhaan liittyvät tuotteet, astiat ja kattaustarvikkeet, keittiön tarvikkeet, kellot, korut, kynttiläjutut... Valikoima on todella laaja! Lisäksi verkkokaupassa on valikoimasta poistettujen osasto, jossa on tuotteita alehintaan ja tarjouksella, se kannattaa aina katsoa. Royal Design verkkokaupan alennuskoodit saat aina Huonekalut.fi sivustolta, sillä listaamme tähän ajankohtaiset alennuskoodit.

   

  Royal Design ketjuun kuuluu myös Room21 verkkokauppa, joka on erikoistunut nimenomaan pohjoismaisiin designtuotteisiin ja huonekaluihin. Royal Designin odella Room21 verkkokauppa ovat Pohjoismaiden suurimpia ja suosituimpia designverkkokauppoja, joiden laaja valikoima hakee vertaistaan. Molemmat verkkokaupat ovat toimineet Suomessa jo useamman vuoden, joten palvelukin jo toimii. Molemmista verkkokaupoista toimitus Suomeen on todella nopea.

  Royal Design alennuskoodit

  Royal Design verkkokaupasta voi saada hyviä alennuksia alennuskoodeilla, mikäli niitä on voimassa. Yleiset voimassaolevat alennuskoodit löydät tältä sivulta, mutta verkkokauppa voi tarjota kanta-asiakkailleen, uutiskirjeensä tilaajille ja yleensä tilaajille omia henkilökohtaisiakin alennuskoodeja. Huomioi aina henkilökohtaisen alennuskoodin saatuasi sen voimassaoloaika, sillä pääsääntöisesti ne on voimassa vain tietyn ajan. Käytä koodi ennen sen päättymistä, sillä hyviä tarjouksia ei tuosta vain satele.

   

  Royal Design verkkokaupan alennuskoodit voivat koskea koko valikoimaa, mutta yleensä alennuksia on joistakin tietyistä tuoteryhmistä, kuten valaisimista tai tietystä merkistä. Alennuksia löydät myös verkkokaupan ale-sivustolta, jossa on esimerkiksi poistuvia eriä tai tuotteita sekä sesongin päättyessä sesonkituotteita.

  Royal Design kokemuksia

  Keräämme tälle sivulle kokemuksia Royal Design verkkokaupasta. Voit kertoa oman kokemuksesi sivun alaosassa olevalla kommenttipalstalla nimettömänä. Kerro kaikki kokemuksesi! Ei pelkästään risuja, vaan mikäli olet tyytyväinen verkkokaupan tuotteisiin, toimintaan ja palveluihin, kerro myös se. On tärkeää saada kattava kokonaiskuva verkkokaupasta, mikä siellä toimii ja mikä ei, sillä se auttaa muita netin kuluttajia tekemään valintansa helpommin.

   

  Muualla netissä Royal Designista on kerrottu sekä todella positiivisia että todella negatiivisia kokemuksia. Nopeaa toimitusta kehutaan vuolaasti, samoin harvinaisen laajaa valikoimaa. Yleisimmät ongelmat taas ovat liittyneet reklaamatioihin sekä joitakin viivästyksiä toimituksissa on ollut sekä tietokatkoja. Asiakaspalvelusta verkkokauppa saa myös jonkinverran moitteita, sillä sähköpostiin ei vastata riittävän nopeasti.

  Royal Design toimitus ja tilaus

  Royal Design verkkokaupassa asioiminen on täysin turvallista ja sen käytöstä on paljon hyviä kokemuksia. Maksutapoina käyvät luottokortit, Paypal ja Klarnan palvelut, eli lasku, tili tai luotto. Toimitusaika on 1-2 viikkoa ja yli 100 euron tilaukset toimitetaan ilmaiseksi myös Suomeen. Muuten toimituskulut ovat 9 euroa.

   

  Royal Design yhteystiedot

  info@royaldesign.fi

  Puhelin: 0800 113 008
  Arkisin 09:00 - 18:00

   
  Siirry alkuun