Huonekalut netistä


Länna Möbler

Länna Möbler huonekalut ulkomailta

(1)
4.0 1 5 1
 • Toimitusaika 2-14 päivää
 • Kotiinkuljetus

  Länna Möbler, ruotsalainen sisustuskauppa netissä

  Länna Möbler Suomi on ruotsalainen sisustuksen jättikauppa, jolla on ihana ja valtavan suuri sisustusliike Tukholmassa. Länna Möblerin verkkokaupassa on yli 13 000 tuotetta, niin vanhoja designklassikoita kuin uusia tuulia nykypäivän suunnittelijoilta ja muotoilijoilta. Siellä maailman suosituimpia designmerkkejä, mm. Hay, Kartell, String, AlessiFerm Living, , Brafab, Skagerak Denmark, Oluce, FatBoy, Design House Stockholm, Muuto, Flos, Tolix, Lexington ja Lightyears.

  Koko kodin huonekalut Länna Möbleristä

  Länna Möbler panostaa paitsi kauniiseen myös käytännölliseen arkeen. Skandinaaviseen tapaan Länna Möblerissä ei haluta tukkia koko taloa täyteen tavaraa, vaan sisustaa se käytännöllisesti kätevillä, kestävillä ja tilaan sopivilla huonekaluilla ja tavaroilla. Kannattaa kuitenkin varautua, että Länna Möblerin ihanat tuotteet inspiroivat siinä määrin, että saatat kyllä tehdä myös heräteostoksia.... Toisaalta tuotteet ovat laatutavaraa, joten sekään ei haittaa.

   

  Länna Möbleristä löytyvät huonekalut ja sisustustuotteet kaikkiin kodin tiloihin. Eikä pelkästään nämä, vaan myös tarvikkeet, joita kyseisessä tilassa tarvitaan. Esimerkiksi hylpyhuoneeseen kylpyhuoneen matot, suihkuverhot, pyyhekoukut, peilit, säilytyskalusteet ja roskakorit, mutta myös ihanat tyyliin sopivat saippuat ja ihonhoitotuotteet sekä pyyhkeet ja kylpytakit! Näin saat varmasti koko tilan sisustuksen sopimaan alusta loppuun yhteen!

   

  Kalusteista löytyy tietysti kaikki: pöydät, tuolit, ruokailuryhmät, sohvat, nojatuolit, rahit, penkit, hyllyt, säilytyskalusteet, korit, naulakot, eteisen kalusteet, tv-tasot ja mediakalusteet, matot, lastenhuoneen kalusteet, sängyt ja makuuhuoneen sisustus, valaisimet, tuotteet ja huonekalut kotitoimistoon, tekstiilit ja koristetyynyt, puutarhakalusteet ja tuotteet pihalle...

  Länna Möbler asiakaspalvelu

  Länna Möblerin asiakaspalvelu on hiottu tappiinsa, kuten nyt nykyaikaiselta ruotsalaiselta verkkokaupalta voi odottaakin. Henkilökohtaista asiakaspalvelua saa niin puhelimitse kuin sähköpostilla. Asiakaspalveluun todella panostetaan, mutta jos et syystä tai toisesta saa mielestäsi hyvää asiakaspalvelua, kannattaa siitä antaa palautetta. Ja tietysti on tärkeää jakaa kokemuksia myös netissä. Tämän sivun alasreunassa voit kirjoittaa kokemuksia Länna Möbleristä puolueettomalla maaperällä!

   

  Länna Möblerille voi ostaa lahjakortin, joka on varmasti upea lahja sisustuksesta kiinnostuneelle!

  Tilaus, toimitus ja palautus Länna Möblerissä

  Länna Möbler verkkokauppa on todella simppeli ja yksinkertainen verkkokauppa, jossa asiointi on helppoa. Sitä lienee turha tässä kuvailla tarkemmin. Maksaminen tapahtuu Suomessa lähinnä luottokortilla.

   

  Tilaus toimitetaan aina kotiinkuljetuksella hintaan 11-68 euroa riippuen tuotteesta. Toimitusaika on muutamasta päivästä pariin viikkoon, riippuen sekin siitä, onko tilattu tuote varastotuote vai täytyykö se tilata tavarantoimittajalta.

   

  Palautukset Länna Möbleriin täytyy hoitaa 14 vuorokauden kuluessa, kuten muissakin verkkokaupoissa pääsääntöisesti. Erikoistuotteita ei voi palauttaa. Ota tästä selvää ennen tilausta.
  Siirry alkuun