Huonekalut netistä


Vepsäläinen

Vepsäläinen • Design huonekalut

2.6 39 5 1
 • Maksutavat: verkkopankit, luottokortit, Klarna Tili ja Lasku sekä Nettiluotto
 • Toimitus: Nouto tai toimitus Postitse

  Vepsäläinen - laatuhuonekalut netistä

  Vepsäläinen on yksi Suomen tunnetuimmista brändeistä - ja myös erittäin arvostettu. Eikä syyttä, sillä Vepsäläinen satsaa nimenomaan siihen, että sen myymiä tuotteita ja huonekaluja voitaisiin arvostaa. Se ei siis myy mitään idäntuontihalppista, vaan pelkästään laatua ja kestävää. Suomalaisista brändeistä sen valikoimassa on esimerkiksi Artek, Muurame, Niemen tehtaat ja Valanti. Ulkomaisia brändejä esimerkiksi italialainen luksusmerkki Kartell, Vitra, Cuero Design, Calligaris, Fritz Hansen ja BoConcept.

  Ei se määrä vaan laatu huonekaluissa

  Vepsäläisellä ollaan paitsi sisustuksen ja trendien ajan hermolla, myös tehdään pitkän aikavälin suunnitelmia - yhdessä asiakkaiden kanssa. Asiakkaille ei haluta myydä tuotteita hetken mielijohteesta - toki näinkin pienten tuotteiden kanssa - vaan harkiten ja huolella. Vepsäläisen kalusteet ovatkin sen verran hintavia, että niiden ostaminen kannattaakin harkita. Hinta kertoo kuitenkin suoraan laadusta. Esimerkiksi Vepsäläisen kalusteissa verhoilukankaat kestävät kymmeniä vuosia hyvänä suuressakin kulutuksessa.

   

  Vepsäläisellä suositaankin laatua määrän sijaa. Kotia ei suositella ahtaa täyteen epämääräistä romua, vaan asiakaspalvelijat haluavat auttaa asiakasta löytämään ne mieluisimmat tuotteensa ja sisustamaan kotinsa pelkästään niillä. Ylimääräiset romut voi huoletta heittää menemään tai laittaa kiertoon.

  Kaikki kodin kalusteet Vepsäläiseltä

  Vepsäläinen sisustaa koko kodin, ja vielä puutarhankin. Esimerkiksi Kartellin muoviset kalusteet sopivaat erinomaisesti terassikalusteiksi, vaikka eivät tosin talveksi, sillä ne eivät kestä pakkasta. Vepsäläiseltä löytyy laadukkaat sohvat kaikenlaiseen makuun, sohvapöydät, pikkupöydät ja sivupöydät, rahit ja nojatuolit olkkariin, jalkalamput ja muut valaisimet, piirongit, divaanit, taulut ja julisteet olkkarin seiniä koristamaan. Keittiöön tarvikkeet ja valaisimet, ruokailutilaan ruokailuryhmät, pöydät, tuolit, vitriinit, kaapit, hyllyt, säilytyskalusteet, eteiseen naulakot, peilit, hyllyt, kenkähyllyt, säilytysjärjestelmät, makuuhuoneeseen sängyt, kuten laadukkaat Tempur-sängyt, matot, senkit, sängynpäädyt... Kylpyhuoneen kalusteet, lastenhuoneen kalusteet, kodin tekstiilit sekä ihanat sisustustuotteet, joista löytyy huikeita tuotteita myös lahjaksi.

  Designia arkeen

  Vepsäläinen on laatukauppa, ja se näkyy esimerkiksi yrityksen ilmeessä ja verkkosivujen kuvissa. Se ei kuitenkaan halua kategorisoida itseään kauas arjesta, vaan haluaa muistuttaa ihmisiä siitä, että laatu kestää. Sijoittaminen laadukkaaseen designhuonekaluun maksaa pitkällä aikavälillä itsensä takaisin, sillä designkalusteet säilyttävät hyvin arvonsa ja myös kestävät käytössä bulkkitavaraa paremmin. Lisäksi kaunis design tekee etenkin visuaalisen ihmisen arjesta mukavampaa ja nautittavampaa.

  Vepsäläinen tilaus ja toimitus sekä palautus

  Vepsäläisen verkkokaupassa maksuvälineenä toimivat kaikki luottokortit sekä verkkopankit, voi maksaa myös Klarnan laskulla ja tilillä tai nettiluotolla kokonaan. Tuotteet toimitetaan postin kautta reilussa viikossa. Tilaustuotteet, kuten sängyt ja sohvat toimitetaan tavaratoimittajien toimitusajan mukaisesti, eli voi mennä vaikka pari kuukautta. Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, paitsi niillä, jotka on räätälöity nimenomaan asiakkaalle. Kysy näissä tapauksissa etukäteen palautusoikeudesta!
  Siirry alkuun