Huonekalut netistä
Finnish Design Shop

Finnish Design Shop huonekalut

3.3 32 5 1
 • Nopeat toimitukset: 1–2 arkipäivää
 • Toimituskulut alk. 4,50 € ja yli 100e tilauksissa 0€
 • Toimitustapa: Budbee kotiinkuljetus isommissa kaupungeissa, Matkahuolto nouto tai kotijakelu, Posti Fast track, nouto tai kotiinkuljetus noudettava paketti
 • Maksutavat: luottokortti, lasku tai osamaksu, PayPal, postiennakko, verkkomaksu, Mobilepay, Apple Pay

  Finnish Design Shop alennuskoodit

  Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksissa

  Suosituimmat huonekalut: Finnish Design Shop

  Merkkiä klikkaamalla näet Finnish Design Shop -tuotteet.


  Artek
  by Lassen
  Cane-line
  Eero Aarnio
  FDB Mobler
  Ferm Living
  Fermob
  Fredericia
  Gubi
  Hakola
  HAY
  Kartell
  Klassik Studio
  Lundia
  Maze
  Menu
  Moebe
  Muuto
  Normann Copenhagen
  Petite Friture
  Room Copenhagen
  Röshults
  Skagerak
  Skargaarden
  String Furniture
  Swedese
  Tolix
  Tom Dixon
  Verpan
  Woodnotes
  Woud


  Finnish Design Shop, Suomen suurin ja monipuolisin designkalusteiden ja huonekalujen verkkokauppa

  Finnish Design Shop eli FDS on suomalaisille lienee se tutuin paikka hankkia designhuonekaluja, -kalusteita ja -sisustustuotteita netistä. Finnish Design Shop on nimittäin ollut maailman johtava suomalaisen designin nettikauppias jos perustamisvuodestaan 2004 lähtien. Muutama vuosi sitten verkkokaupan omistaja myi verkkokauppansa A-lehdille, mutta toiminta on jatkunut sen jälkeen ihan samanlaisena ja asiakkaita on palveltu yhtä hyvin kuin siihenkin asti.

   

  Finnish Design Shopissa on kaikkea mahdollista Suomi-designia, mutta toki huippumuotoilua myös muista Pohjoismaista, erityisesti Tanskasta. Tuotemerkkejä on lähes 150, ja jokainen näistä tuotemerkeistä on valittu huolella osaksi verkkokauppaa. Finnish Design Shop haluaa antaa ideoita ja shoppailuvinkkejä suomalaiseen ja myös eurooppalaiseen sisustukseen, eikä se halua tarjota mitään halppistuotteita, jotka hajoavat heti, vaan kunnon tuotteita, jotka kestävät pitkään. Siksi verkkokaupassa annetaan suuri huomio designklassikoille niin huonekaluissa kuin muussakin sisustuksessa, mutta myös uusille muotoilijoille ja uusille designtuotteille annetaan tilaa, mikäli nämä täyttävät tiukat vaatimukset korkeasta laadusta, innovatiivisesta muotoilusta sekä ovat alkuperäisiltä valmistajilta.

   

  Finnish Design Shopissa on designtuotteita laidasta laitaan: huonekaluja sohvista, nojatuoleista, hyllyistä, ruokapöydistä, sängyistä, naulakoista, pikkupöydistä ja puutarhakalusteista lasten kalusteisiin. Huonekalujen lisäksi nettikaupasta saa valaisimet, piensisustustuotteet, sisustustarrat, keittiön astiat, aterimet, kipot ja kapustat sekä kodinkoneet, kodin tekstiilit pyyhkeistä mattoihin ja petivaatteisiin, puutarhakalusteet ja muut tuotteet pihaan ja puutarhaan, kylpyhuoneen sisustustavarat, kattaukseen liittyvät astiat ja tekstiilit sekä säilytysesineet ja tavarat. Tuotteita on tuhansia ja tuhansia! Valikoima elää koko ajan, sillä uusia merkkejä ja muotoilijoita otetaan remmiin mukaan.

  Finnish Design Shop verkkokaupan ALE

  Finnish Design Shop on jo sen verran kokenut verkkokauppa, että siellä tiedetään kuin netissä markkinoidaan. Siksi Finnish Design Shopiin on saatavilla usein erilaisia alennuskoodeja joko tuoteryhmittäin tai koko valikoimasta, FDS:n ale onkin jo muuttunut lähes käsitteeksi. Alesta kun on mahdollista saada kauan himoitsemiaan design-tuotteita vain osalla alkuperäisestä hinnasta.

   

  Lisäksi verkkokaupassa on laaja Outlet sivu, jossa myydään pois valikoimasta poistuneita tai edellisen sesongin tuotteita edullisella ale-hinnalla. Outlet-sivulta voi tehdä todellisia löytöjä, mutta kannattaa olla aikanaan liikkeellä, sillä esimerkiksi sesongin jälkeen alennuksella myytävät tuotteet menevät nopeasti. Tietenkään kaikkia tuotteita ei myydä eikä haluta myydä alessa. Näitäkin tuotteita voi silti saada ostettua edullisemmalla hinnalla alennuskoodilla, mikäli se kattaa kaikki tuotteet. Sekä voimassaolevat FDS:n alet että alennuskoodit löytyvät tältä sivulta.

  Finnish Design Shop tilaus ja toimitus

  Finnish Design Shop on aina ollut kuuluisa nopeista toimituksistaan. Edelleenkin nettikaupan tuotteet ovat perillä 1-2 päivässä, riippuen siitä tulevatko tuotteet kotiinkuljetuksella vai toimipisteeseen. Kuljetuskustannuksetkaan eivät päätä huimaa, sillä tuote kuin tuote kuljetetaan kotiovelle 10 eurolla, ja toimipisteeseen reilulla 6 eurolla.

   

  Maksaminen onnistuu jouhevasti joko verkkopankissa, luottokorteilla, Paypalilla, postiennakolla tai Klarnan erilaisilla palveluilla, eli tilillä, luotolla tai laskulla.

  FDS:n tärkein vientimaa on Yhdysvallat

  Finnish Design Shop on loistava esimerkki hyvin toimivasta verkkokaupasta, jonka panostaa myös ulkomaille. Jo puolet koko kaupan liikevaihdosta tulee ulkomailta, pääasiassa Yhdysvalloista. Yhdysvaltoissa arvostetaan erityisesti suomalaisia valaisimia, Iittalaa, Marimekkoa sekä Alvar Aallon muotoilua. Pohjoismaiselle laadulle sekä kauniille, klassiselle muotoilulle on kasvavaa kysyntää myös Euroopan maissa, joissa on pääosin sisustettu ja arvostettu tumman vanhahtavaa sisutusta.

   

  Nykyään Finnish Design Shopin pääomistaja on A-lehdet, joka omistaa 65 prosenttia osakkeista. Verkkokaupan perustaja Timo Kiiski omistaa 20 prosenttia ja loput joukko pienomistajia.

  Finnish Design Shop yhteystiedot

  Asiakaspalvelu
  Puh. 020 743 2530
  Maanantai 9 - 22
  Tiistai 9 - 22
  Keskiviikko 9 - 22
  Torstai 9 - 22
  Perjantai 9 - 22
  Lauantai 9 - 22
  Sunnuntai 9 - 22
  info@finnishdesignshop.com


  Siirry alkuun