Green1

Green1 ulkohuonekalut ja puutarhakalusteet

(0)
4 1 5 1
 • Toimitusaika: 7-56 päivää
 • Toimituskulut: 7,9-69€
 • Toimitustapa: posti, Matkahuolto tai kotiinkuljetus (suurikokoiset tuotteet)
 • Maksutavat: verkkopankki, luottokortti, lasku, osamaksu

  Green1 on kotimainen ja edullinen huonekalujen verkkokauppa

  Green1.fi on uuden polven suomalainen huonekalujen verkkokauppa, jolla on toimipiste Kuopiossa ja yritys sen takana on Carole Oy. Green1.fi verkkokauppa on erikoistunut huonekalujen suoramyyntiin suoraan tehtaalta asiakkaalle ilman välikäsiä, jolloin tietysti myös hinnat ovat todella kilpailukykyiset.

   

  Green1 huonekalujen verkkokaupassa on ehkä erikoistunut nimenomaan sohviin ja nojatuoleihin, joita sieltä voi tilata mieleisellään kankaalla tai nahkalla. Valikoimassa on erilaisia ja erikokoisia kulmasohvia, rottinkisohvia, levitettäviä sohvia, vuodesohvia, mekanismituoleja ja -sohvia... Sohvat tilataan suoraan tehtaalta, joten asiakas saattaa joutua odottamaan jonkun aikaa tilaustaan. Green1 on kuitenkin palvelultaan ja hinnoiltaan todella kilpailukykyinen nettikauppa silloin kun aiot ostaa sohvan netistä.

   

  Toki Green1 verkkokauppassa on paljon muutakin kuin sohvia. Ruokailuryhmiä siellä on monenlaisia ja monenkokoisia: 2-hengen, 4-hengen, 6-hengen ja 8-hengen ruokailuryhmiä löytyy nettikaupasta erilaisia, mutta tietysti pöytiä ja tuoleja saa myös erikseen. Nettikaupassa on myös työpöydät, yöpöydät, sohvapöydät ja kampauspöydät, tv-tasot, lipastot, hyllyköt, piirongit, arkut ja penkit. Lisäksi Grren1 verkkokaupassa on monipuolinen valikoima puutarhakalusteita, rottinkikalusteita sekä peilejä ja naulakoita. Lasten huonekaluja löytyy myös jonkin verran sekä joitakin laadukkaita mattoja, kuten eri merkkisiä nukkamattoja.

   

  Green1 verkkokaupassa on useita eri merkkejä, joiden huonekaluja verkkokauppa myy, muun muassa Alsace, Amelie collection, Boston kalustesarja, Cortez plyysimatot, Grand -sohvat, Inka-collection, Jamaica -sohvat, Liza, Lofty, Lucia... Valikoimista löytyy myös terassikalusteina suositut polyrottinkikalusteet, joita on muun muassa kivoja pallonojatuoleja, sohvia ja ruokapöydän tuoleja.

   

  Green1 verkkokaupassa asiointi on helppoa ja nopeaa, joten se on oikein hyvä vaihtoehto huonekalujen ostamiseen netistä. Alennuskoodeja ja alennuksiakin sinne on silloin tällöin, useimmiten tuoteryhmittäin. Samoin verkkokaupan outlet- ja alesivustoja kannattaa katsoa, sieltä voi tehdä löytöjä!

  Green1 tilaus ja toimitus

  Green1 verkkokauppa on turvallinen ja luotettava kotimainen verkkokauppa, jossa asioinnista on paljon hyviä kokemuksia. Tilaus maksetaan verkkopankissa, luottokorteilla, laskulla tai osamaksulla. Osamaksuvaihtoehto onkin tärkeä, kun kyseessä on kalliit huonekalut kuten sohvat.

   

  Tilaus toimitetaan postin tai Matkahuollon kautta, isommat tuotteet aina kotiovelle saakka. Kuljetuskustannukset riippuvat tietysti tuotteesta, mutta pienemmissä tavaroissa sen on 7,90€ ja sohvissa ja huonekaluissa enimmillään 69 euroa. Toimitusaika riippuu tuotteesta ja siitä, tilataanko tuote suoraan tehtaalta. Varastotuotteet ovat asiakkaalla noin viikossa, mutta tehtaalta tilatessa aikaa voi kulua pari kuukauttakin.

  Green1 yhteystiedot

  Puhelin: 044 728 7000

  Sähköposti: asiakaspalvelu.green1@gmail.com

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


  Siirry alkuun