Huonekalut netistä


Kalustekauppa

Kalustekauppa huonekaluliike

(2)
4.0 2 5 1
 • Toimitusaika: 4-35 päivää
 • Toimituskulut: 19€
 • Toimitustapa: kotiinkuljetus ulko-ovelle tai sisälle saakka hintaan 29€
 • Maksutavat: verkkopankki, luottokortti, lasku, osamaksu

  Kalustekauppa.com, luotettavaa kotimaista huonekalukauppaa jo vuodesta 2005

  Kalustekauppa.com on Suomen ensimmäinen kotimainen huonekalukauppa netissä, vaikka toki yli 20-vuotias ranualaisyritys kävi vilkasta kauppaa jo ennen nettikauppaakin. Kalustekauppa.com haluaakin tulla tunnetuksi luotettavana, varmana ja asiakkaistaan huolta pitävänä verkkokauppana. Kalustekauppa.comilla onkin jo pian kymmeniä tuhansia tyytyväisiä asiakkaita, joiden kokemukset verkkokaupassa asioinnista ovat todella hyvät.

   

  Kalustekauppa.com huonekalukaupasta löytyy kotiin ihan kaikki, mitä vain tarvita saattaa: ruokapöydät, tuolit, penkit, vitriinit, piirongit, lipastot, tv-tasot, työpöydät, työtuolit, nojatuolit, mekanismituolit, sohvat, kulmasohvat, vuodesohvat, arkut, peilit, laatikostot, korit ja muut piensäilytysratkaisut, naulakot, kenkätelineet, matot ja muut kodin tekstiilit.... Myyntiartikkeleita on tuhansia, joista varmasti löytyy mieluiset kalusteet niin olohuoneen, makuuhuoneen, keittiön, eteisen, lastenhuoneen, työhuoneen kuin kylpyhuoneenkin kalustamiseen ja sisustamiseen.

   

  Kalustekauppa.com verkkokaupan myymiä tuotesarjoja ovat Acazia, Combee, French, Karoliina, Ludwig, Madrid, Nyhem, Nostalgia, Notte, Delta, Romantic ja Sevilla sekä senioreille omat kalustesarjansa. Kaikki tuotteet ovat laadukkaita, hyvin tavalliseen suomalaiseen makuun sopivia ja suomalaiseen sisustukseen ja koteihin hyvin istuvia. Malleista löytyy niin pelkistettyjä, selkeitä ja muotoilultaan lähinnä skandinaavisen minimalistisia kalusteita ja sohvia, kuin sitten hieman romanttisempia muotoja, jotka sopivat paremmin klassiseen ja maalaisromanttiseen sisustukseen. Toki Kalustekauppa.comista löytyy myös todella moderneja tuoleja ja pöytiä ja sohvia, jotka sopivat hyvin todella moderniin ja yksinkertaiseen sisustukseen.

   

  Kalustekauppa.com verkkokaupassa on monipuolisesti kalusteita myös pihalle ja puutarhaan: puutarhakeinut, puutarhakalusteet puisina, muovisina ja polyrottinkisina sekä tietysti omat kalusteensa myös lapsille löytyvät verkkokaupasta. Myös aurinkovarjot, aurinkotuolit, paviljongit sekä pehmusteet puutarhakalusteisiin löytyvät kaikki samasta verkkokaupasta.

   

  Kalustekauppa.com myy todell edullisesti pois edellisen kauden tuotteita ja huonekaluja, joten kannattaa seurata erikoistarjouksia. Alennuskoodeja ja erikoistarjouksia voi olla myös joistain tuotesarjoista. Kokoamme tälle sivustolle aina uusimmat voimassaolevat alennuskoodit, joten tätä sivustoa seuraamalla pysyt aina kärryillä uusimmista alennuskoodeista.

  Kalustekauppa.com tilaus ja toimitus

  Kalustekauppa.com verkkokaupassa tilauksen tekeminen on netissä helppoa ja nopeaa. Maksaminen hoituu verkkopankissa, luottokorteilla tai laskulla sekä mikä parasta, myös osamaksulla. Toimitusaika riippuu aina tuotteesta: jos tuotetta on varastossa, huonekalut toimitetaan perille jopa alle viikossa, mutta jos tuote pitää tilata, aikaa voi kulua kuukaudenkin verran.

   

  Toimituskulut riippuvat myös tuotteen koosta. Normaalisti toimituskulut postiin ovat 19 euroa, mutta kotiin kannettuna toimituksen hinta nousee 29 euroon.

  Kalustekauppa.com yhteystiedot


  Puhelin: 040 620 5440  ma-pe 9-16
  Sähköposti: info@kalustekauppa.com
  Siirry alkuun