Rum21 Design

Rum21 Design huonekalut

2.3 16 5 1
  • Toimitusaika 2–8 arkipäivää, tilaustuotteissa 2–15 viikkoa
  • Toimituskulut Suomeen 5–35€
  • Suuret ja painavat tilaukset, kuten huonekalut toimitetaan kotiovelle 35€
  • Maksutavat: korttimaksu, lasku - 14 päivää, Osamaksu - Klarna tili tai verkkopankki

    Rum21 Design, ruotsalainen huonekalujen ja designkalusteiden edelläkävijä

    Rum21.fi (aiemmin Room21.fi) on ruotsalainen suuri huonekalujen, design- ja sisustustuotteiden verkkokauppa, joka oikeastaan on yksi suurimmista ja johtavimmista sisustus- ja designnettikaupoista koko Pohjoismaissa, ellei suurin. Rum21 verkkokaupasta löydät aiemman Room21.fi verkkokaupan tapaann yli 200 lähinnä eurooppalaista tuotemerkkiä, jotka nettikauppa valitsee todella huolella yhteistyökumppaneikseen. Rum21 nimittäin haluaa tarjota asiakkailleen vain luotettavaa laatua, josta he voivat olla varmoja.

    Rum21 verkkokaupassa myytäviä tuotemerkkejä on muun muassa: Kartell, String, Alessi, Korbo, Ferm Living, Hillerstorp, Brafab, Skagerak Denmark, Moooi, Orrefors, Eva Solo, Bruno Mathsson, Källemo, FatBoy, Design House Stockholm, Cult Design, Iittala ja Flos, Grythyttan Stålmöbler, Fermob, Skagerak Denmark. Suurimmaksi osaksi Rum21 verkkokaupan tuotteet, tai ainakin suosituimmat tuotteet ovat Pohjoismaista.

    Rum21 verkkokauppa on perustettu jo vuonna 1999, ja muutama vuosi sitten se liitettiin osaksi ruotsalaista luksusketjua, Royal Design Groupia. Rum21 verkkokaupalla on myös kymmenen kivijalkaliikettä eri puolilla Ruotsia, ja näistä löytyy samat valikoimat kuin nettikaupastakin. Nettikaupan etuna on toki alennuskoodit ja muut tarjouskampanjat, joita vain netistä voi saada. Seuraa Room21 verkkokaupan alennuskoodeja tältä sivulta.

    Rum21 huonekalut netistä

    Rum21 verkkokaupan valikoima on mielettömän suuri. Sieltä löytyvät niin huonekalut, pienet ja suuret, piensisustus, keittiöön astiat ja aterimet, matot, lakanat, pyyhkeet, lamput, designesineet ja tarvikkeet pihaan ja puutarhaan, puutarhakalusteet, sisustustarrat ja yksityiskohdat, sekä tietysti sohvat, ruokapöydät, nojatuolit, pikkutuolit, hyllyt, kirjahyllyt, valaisimet, kaapit. Kaikki mitä vain ihminen kotiinsa tarvitsee.

    Huonekalut ovat tyyliltään pääasiassa moderneja, tyylikkäitä designyksilöitä, jotka sopivat pelkistettyyn, vaaleaan ja ilmavaan skandinaaviseen sisustukseen hyvin. Joukossa on tietysti myös klassisesta tyylihuonekalusta mukailevaa designia, joka värittää kivasti persoonallista yksityiskohtaa vaaleaan sisustukseen. Room21:n huonekalut ovat laatutuotteita, ja tietysti usein myös hinnaltaan sellaisia. Huonekalujen hintaluokat saattavat designhuonekaluissakin vaihdella satasesta tonniin helposti, sillä designtuotteiden hinnoittelu riippuu pitkälti brändistä.

    Rum21 ja Room21 kokemuksia

    Rum21 on ruotsalainen perheyritys, joka on toiminut verkossa jo yli vuosikymmenen. Suomessakin on ollut toimintaa jo useiden vuosien ajan ja se tarjoaa kaiken asiakaspalvelun suomeksi suomalaisille asiakkaille. Sekä sähköpostilla että puhelimella on mahdollista saada suomenkielistä palvelua. Kannattaakin mahdollisten ongelmien, viivästysten ja reklamaatioiden tullessa olla välittömästi yhteydessä Rum21: asiakaspalveluun.

    Kokemuksia Rum21:stä on varmasti jo tuhansilla suomalaisilla. Toivomme, että kerrotte kokemuksenne tälle sivulle, jotta voimme auttaa muita kuluttajia netissä tekemään tyydyttävämpiä valintoja nettikauppojen suhteen. Voit kertoa oman kokemuksesi kaupasta, niin risut kuin ruusut, sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

    Rum21 tomitus ja tilaus

    Rum21 verkkokaupassa voi maksaa verkkopankissa, luottokorteilla tai luotolla. Tilaukset toimitetaan joko kotiin suoraan tai postiin ja toimitusaika riippuu tuotteesta, mutta pääsääntöisesti tuotteet tulevat kotiin alle viikossa.

    Rum21 yhteystiedot

    Yritystiedot
    RUM21
    Kungsgatan 31-33
    411 15 Göteborg

    Puh: 09-85 67 1470
    Sähköposti: asiakaspalvelu@rum21.fi

     


    Arvostelut, kommentit ja kokemukset

    1/ 5
    Tilasin baarituolit marraskuussa enkä ole vieläkään saanut tuotteita. Sähköposteihin ei vastata ja kun soitin reilu kaksi viikkoa sitten suomenkieliseen asiakaspalveluun, he eivät saaneet tilaustani esille johtuen tietotekniikkaongelmista. Myöhemmin laittoivat sähköpostitse tiedon, että tuolit ovat varastossa 22.1. Viime viikolla taas kyselin tuolien perään sähköpostitse, sanoin eilen ja tänään. Ei vieläkään mitään reaktiota! Trustpilottiin vastasivat (=robotti vastasi) standardimuotoisen pahoitteluviestin, mutta muuten ei mitään kuulu. Miletityttää todellakin milloin saan (vai saanko?) tuolit.
    1/ 5
    Tuote maksettiin etukäteen, ei täyttänyt odotuksia joten palautettiin. Palautus tapahtui tammikuussa mutta kirjautui Room21:n järjestelmään vasta lähes maaliskuun puolivälissä ja kun käsittelevät asiaa 20 arkipäivää ei rahoja ole vielä huhtikuussakaan palautettu. Oli ensimmäinen ja viimeinen kerta kun tämän puljun kanssa käytiin kappaa.
    5/ 5
    Tammikuu 2019: Viikon kuluttua tilauksesta TV-taso oli kotiin kuljetettuna olohuoneessa. Tuote ei ollut edullinen mutta sitäkin mieluisampi :D
    1/ 5
    Tilauksen kahdesta tuotteesta puuttui toinen. Meileihin ei vastata, kirjoittaa ne millä kielellä tahansa. VAstauksena ainoastaan automaattivastaus joka kehotta kirjittamaan s.postia ruotsikis tai englanniksi. Mikään puhelinnumero ei vastaa. Miten tällaisessa tapaiksessa pitäisi toimia?
    Admin:
    Hei, oletteko kokeilleet Facebookin kautta ottaa yhteyttä? Tuliko toimituksen mukana muita yhteystietoja kuin sivuilta löytyvät? Ystävällisin terveisin, Huonekalut.fi ylläpito
    1/ 5
    Rahat kelpasi, tavaraa ei tule. Ei vastaa kyselyihin. Ovatko huijareita?
    1/ 5
    Room21 asiakaspalvelu ei vastaa sähköposteihin eikä puheluihin

    Kokemuksia? Lisää kommentti

    Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


    Siirry alkuun