Huonekalut netistä


Rum21 Design

Rum21 Design huonekalut

2.5 28 5 1
 • Toimitusaika 2–8 arkipäivää, tilaustuotteissa 2–15 viikkoa
 • Toimituskulut Suomeen 5–35€
 • Suuret ja painavat tilaukset, kuten huonekalut toimitetaan kotiovelle 35€
 • Maksutavat: korttimaksu, lasku - 14 päivää, Osamaksu - Klarna tili tai verkkopankki

  Rum21 Design, ruotsalainen huonekalujen ja designkalusteiden edelläkävijä

  Rum21.fi (aiemmin Room21.fi) on ruotsalainen suuri huonekalujen, design- ja sisustustuotteiden verkkokauppa, joka oikeastaan on yksi suurimmista ja johtavimmista sisustus- ja designnettikaupoista koko Pohjoismaissa, ellei suurin. Rum21 verkkokaupasta löydät aiemman Room21.fi verkkokaupan tapaann yli 200 lähinnä eurooppalaista tuotemerkkiä, jotka nettikauppa valitsee todella huolella yhteistyökumppaneikseen. Rum21 nimittäin haluaa tarjota asiakkailleen vain luotettavaa laatua, josta he voivat olla varmoja.

  Rum21 verkkokaupassa myytäviä tuotemerkkejä on muun muassa: Kartell, String, Alessi, Korbo, Ferm Living, Hillerstorp, Brafab, Skagerak Denmark, Moooi, Orrefors, Eva Solo, Bruno Mathsson, Källemo, FatBoy, Design House Stockholm, Cult Design, Iittala ja Flos, Grythyttan Stålmöbler, Fermob, Skagerak Denmark. Suurimmaksi osaksi Rum21 verkkokaupan tuotteet, tai ainakin suosituimmat tuotteet ovat Pohjoismaista.

  Rum21 verkkokauppa on perustettu jo vuonna 1999, ja muutama vuosi sitten se liitettiin osaksi ruotsalaista luksusketjua, Royal Design Groupia. Rum21 verkkokaupalla on myös kymmenen kivijalkaliikettä eri puolilla Ruotsia, ja näistä löytyy samat valikoimat kuin nettikaupastakin. Nettikaupan etuna on toki alennuskoodit ja muut tarjouskampanjat, joita vain netistä voi saada. Seuraa Room21 verkkokaupan alennuskoodeja tältä sivulta.

  Rum21 huonekalut netistä

  Rum21 verkkokaupan valikoima on mielettömän suuri. Sieltä löytyvät niin huonekalut, pienet ja suuret, piensisustus, keittiöön astiat ja aterimet, matot, lakanat, pyyhkeet, lamput, designesineet ja tarvikkeet pihaan ja puutarhaan, puutarhakalusteet, sisustustarrat ja yksityiskohdat, sekä tietysti sohvat, ruokapöydät, nojatuolit, pikkutuolit, hyllyt, kirjahyllyt, valaisimet, kaapit. Kaikki mitä vain ihminen kotiinsa tarvitsee.

  Huonekalut ovat tyyliltään pääasiassa moderneja, tyylikkäitä designyksilöitä, jotka sopivat pelkistettyyn, vaaleaan ja ilmavaan skandinaaviseen sisustukseen hyvin. Joukossa on tietysti myös klassisesta tyylihuonekalusta mukailevaa designia, joka värittää kivasti persoonallista yksityiskohtaa vaaleaan sisustukseen. Room21:n huonekalut ovat laatutuotteita, ja tietysti usein myös hinnaltaan sellaisia. Huonekalujen hintaluokat saattavat designhuonekaluissakin vaihdella satasesta tonniin helposti, sillä designtuotteiden hinnoittelu riippuu pitkälti brändistä.

  Rum21 ja Room21 kokemuksia

  Rum21 on ruotsalainen perheyritys, joka on toiminut verkossa jo yli vuosikymmenen. Suomessakin on ollut toimintaa jo useiden vuosien ajan ja se tarjoaa kaiken asiakaspalvelun suomeksi suomalaisille asiakkaille. Sekä sähköpostilla että puhelimella on mahdollista saada suomenkielistä palvelua. Kannattaakin mahdollisten ongelmien, viivästysten ja reklamaatioiden tullessa olla välittömästi yhteydessä Rum21: asiakaspalveluun.

  Kokemuksia Rum21:stä on varmasti jo tuhansilla suomalaisilla. Toivomme, että kerrotte kokemuksenne tälle sivulle, jotta voimme auttaa muita kuluttajia netissä tekemään tyydyttävämpiä valintoja nettikauppojen suhteen. Voit kertoa oman kokemuksesi kaupasta, niin risut kuin ruusut, sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

  Rum21 tomitus ja tilaus

  Rum21 verkkokaupassa voi maksaa verkkopankissa, luottokorteilla tai luotolla. Tilaukset toimitetaan joko kotiin suoraan tai postiin ja toimitusaika riippuu tuotteesta, mutta pääsääntöisesti tuotteet tulevat kotiin alle viikossa.

  Rum21 yhteystiedot

  Yritystiedot
  RUM21
  Kungsgatan 31-33
  411 15 Göteborg

  Puh: 09-85 67 1470
  Sähköposti: asiakaspalvelu@rum21.fi

   
  Siirry alkuun