Room21 Design

Room21 Design huonekalut

92.8
(9)
 • Toimitusaika 2–8 arkipäivää, tilaustuotteissa 2–15 viikkoa
 • Toimituskulut Suomeen 5–35€
 • Suuret ja painavat tilaukset, kuten huonekalut toimitetaan kotiovelle 35€
 • Maksutavat: korttimaksu, lasku - 14 päivää, Osamaksu - Klarna tili tai verkkopankki

  Room21 Design alennuskoodit

  Kaikki yli 100e tilaukset ilman toimituskuluja

  TOP 50 huonekalut: Room21 Design

 • Room21 Design, ruotsalainen huonekalujen ja designkalusteiden edelläkävijä

  Room21.fi on ruotsalainen suuri huonekalujen, design- ja sisustustuotteiden verkkokauppa, joka oikeastaan on yksi suurimmista ja johtavimmista sisustus- ja designnettikaupoista koko Pohjoismaissa, ellei suurin. Room21.fi verkkokaupassa on yli 200 lähinnä eurooppalaista tuotemerkkiä, jotka nettikauppa valitsee todella huolella yhteistyökumppaneikseen. Room21 nimittäin haluaa tarjota asiakkailleen vain luotettavaa laatua, josta he voivat olla varmoja.

   

  Room21 verkkokaupassa myytäviä tuotemerkkejä on muun muassa: Kartell, String, Alessi, Korbo, Ferm Living, Hillerstorp, Brafab, Skagerak Denmark, Moooi, Orrefors, Eva Solo, Bruno Mathsson, Källemo, FatBoy, Design House Stockholm, Cult Design, Iittala ja Flos, Grythyttan Stålmöbler, Fermob, Skagerak Denmark. Suurimmaksi osaksi Room21 verkkokaupan tuotteet, tai ainakin suosituimmat tuotteet ovat Pohjoismaista.

   

  Room21 verkkokauppa on perustettu jo vuonna 1999, ja muutama vuosi sitten se liitettiin osaksi ruotsalaista luksusketjua, Royal Design Groupia. Room21 verkkokaupalla on myös kymmenen kivijalkaliikettä eri puolilla Ruotsia, ja näistä löytyy samat valikoimat kuin nettikaupastakin. Nettikaupan etuna on toki alennuskoodit ja muut tarjouskampanjat, joita vain netistä voi saada. Seuraa Room21 verkkokaupan alennuskoodeja tältä sivulta.

  Room21 huonekalut netistä

  Room21 verkkokaupan valikoima on mielettömän suuri. Sieltä löytyvät niin huonekalut, pienet ja suuret, piensisustus, keittiöön astiat ja aterimet, matot, lakanat, pyyhkeet, lamput, designesineet ja tarvikkeet pihaan ja puutarhaan, puutarhakalusteet, sisustustarrat ja yksityiskohdat, sekä tietysti sohvat, ruokapöydät, nojatuolit, pikkutuolit, hyllyt, kirjahyllyt, valaisimet, kaapit... Kaikki mitä vain ihminen kotiinsa tarvitsee.

   

  Huonekalut ovat tyyliltään pääasiassa moderneja, tyylikkäitä designyksilöitä, jotka sopivat pelkistettyyn, vaaleaan ja ilmavaan skandinaaviseen sisustukseen hyvin. Joukossa on tietysti myös klassisesta tyylihuonekalusta mukailevaa designia, joka värittää kivasti persoonallista yksityiskohtaa vaaleaan sisustukseen. Room21:n huonekalut ovat laatutuotteita, ja tietysti usein myös hinnaltaan sellaisia. Huonekalujen hintaluokat saattavat designhuonekaluissakin vaihdella satasesta tonniin helposti, sillä designtuotteiden hinnoittelu riippuu pitkälti brändistä.

  Room21 kokemuksia

  Room21 on ruotsalainen perheyritys, joka on toiminut verkossa jo useamman vuoden. Suomen markkinoilla se ei kuitenkaan ole toiminut kovin kauan, mutta silti yhtiö tarjoaa kaiken asiakaspalvelun suomeksi suomalaisille asiakkaille. Sekä sähköpostilla että puhelimella on mahdollista saada suomenkielistä palvelua. Kannattaakin mahdollisten ongelmien, viivästysten ja reklamaatioiden tullessa olla välittömästi yhteydessä Room21: asiakaspalveluun.

   

  Kokemuksia Room21:stä on varmasti jo tuhansilla suomalaisilla. Toivomme, että kerrotte kokemuksenne tälle sivulle, jotta voimme auttaa muita kuluttajia netissä tekemään tyydyttävämpiä valintoja nettikauppojen suhteen. Voit kertoa oman kokemuksesi kaupasta, niin risut kuin ruusut, sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

  Room21 tomitus ja tilaus

  Room21 verkkokaupassa voi maksaa verkkopankissa, luottokorteilla tai luotolla. Tilaukset toimitetaan joko kotiin suoraan tai postiin ja toimitusaika riippuu tuotteesta, mutta pääsääntöisesti tuotteet tulevat kotiin alle viikossa.

  Room21 yhteystiedot

  Yritystiedot
  ROOM21
  Kungsgatan 31-33
  411 15 Göteborg

  Puh: 09-85 67 1470
  Sähköposti: asiakaspalvelu@room21.fi

   


  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Helena5
  Tammikuu 2019: Viikon kuluttua tilauksesta TV-taso oli kotiin kuljetettuna olohuoneessa. Tuote ei ollut edullinen mutta sitäkin mieluisampi :D
  Kaarina1
  Tilauksen kahdesta tuotteesta puuttui toinen. Meileihin ei vastata, kirjoittaa ne millä kielellä tahansa. VAstauksena ainoastaan automaattivastaus joka kehotta kirjittamaan s.postia ruotsikis tai englanniksi. Mikään puhelinnumero ei vastaa. Miten tällaisessa tapaiksessa pitäisi toimia?
  Admin:
  Hei, oletteko kokeilleet Facebookin kautta ottaa yhteyttä? Tuliko toimituksen mukana muita yhteystietoja kuin sivuilta löytyvät? Ystävällisin terveisin, Huonekalut.fi ylläpito
  Juha1
  Rahat kelpasi, tavaraa ei tule. Ei vastaa kyselyihin. Ovatko huijareita?
  Kirsi1
  Room21 asiakaspalvelu ei vastaa sähköposteihin eikä puheluihin

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Suomen pääkaupunki?


  Siirry alkuun