Valitse kategoria
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
On24
Royal Design
Poista kaikki suodattimet

Kahden istuttavat

231 tuotetta 3 kaupasta
< Edellinen

Kahden istuttavat sohvat pieneen tilaan

Kahden istuttava sohva on kätevä valinta silloin, kun tilaa on vähän. Huonekalut.fi on sivusto, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman laadukkaita sohvia, joiden joukosta löytyy taatusti mieleinen. On tärkeää ottaa mitat tilasta ennen kuin sohvia alkaa katselemaan. Vaikka kahden istuttavat sohvat eivät koskaan ole kovin suuria, voi mitoissa silti olla huomattaviakin eroja.

Valitse sisustukseen sopiva sohva

Kahden istuttavia sohvia on moneen eri lähtöön. On siis selvää, että jokainen löytää omaan sisustukseensa sopivan. Kahden istuttavat sohvat voivat olla joko yksinkertaisia tai sitten ne voivat henkiä luksusta. Jos budjetti on kohtalaisen suuri, voi miettiä esimerkiksi jalkatukimekanismilla varustettua sohvaa. Sellaisessa on mukava levähtää päivän päätteeksi ja nostaa jalat ylös. Ylellisyyttä voi tuoda tilaan myös materiaalivalinnalla. Nahka mielletään korkealuokkaiseksi materiaaliksi, jollainen se tietenkin myös on. Nahkaiset sohvat eivät kuitenkaan ole kaikkein käytännöllisimpiä esimerkiksi lemmikkien suhteen. Jos sohvalta haluaa pelkästään käytännöllisyyttä, on silloin syytä valita materiaaliksi perinteinen kangas. Valinnanvaraa riittää joka lähtöön.

  • Tutustu mittoihin huolella
  • Valitse sopiva materiaali

Tilaa kahden istuttavat sohvat netistä

Kahden istuttavat sohvat voi tilata netistä kätevästi. Netissä tuotteita voi vertailla helposti. Huonekalut.fi tarjoaa näppärän hakutoiminnon, jonka avulla tuotteita voi hakea esimerkiksi hinnan mukaan. Jos siis budjetti on selkeänä mielessä, voi tuotteet rajata sopimaan omaan budjettiin. Jälleenmyyjien kohdalla kannattaa kiinnittää huomiota esimerkiksi toimituskuluihin ja -aikaan. Toimituskulut voivat pahimmillaan nostaa tuotteen tuntuvasti. Myös vaihto- ja palautusoikeus ovat tärkeässä asemassa. Joskus tuote ei miellytä ja silloin sen haluaa joko palauttaa tai vaihtaa.

Siirry alkuun