Huonekalut netistä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Ferm Living
Gubi
HAY
Jotex
Lundia
Maze
Nordform
Normann Copenhagen
Woud
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Homeroom
Poista kaikki suodattimet

Kaapit & vitriinit

201 tuotetta 2 kaupasta
< Edellinen

Osta tyylikkäät kaapit ja vitriinit kätevästi verkosta

Vitriinit ja kaapit ovat oiva keino luoda tyylikäs sisustus huoneeseen kuin huoneeseen. Silmiähivelevän kaunis ja taidokkaan käsityön avulla luotu vitriini on todellinen makuuhoneen, olohuoneen tai ruokailutilan katseenvangitsija. Laita vitriiniin vuosien varrella otettuja rakkaita valokuvia tai sijoita sinne tyylikkäitä saamiasi lahjoja tai koriste-esineitä. Huoneen muuhun sisustukseen sopiva vitriini tai tyylikäs kaapisto henkivät rauhallista harmoniaa tilaan kuin tilaan.

Taidokas vitriini kertoo huolella tehdystä käsityöstä

Näyttävät ja monikäyttöiset kaapit & vitriinit ovat kuin se kuuluisa piste i:n päälle taidokkaassa huoneen sisustuksessa. Tyylikkäät ja suurehkot vitriinikaapit toimivat myös näyttävinä säilytystiloina kodin tärkeille esineille, kuten kirjoille, kameroille tai perheenäidin kankaille ja ompelutarvikkeille. Huonekalut.fi tarjoaa vitriineitä ja kaappeja monissa eri väreissä ja malleissa. Tuotteisiin voi tutustua lähemmin rekisteröitymällä ja kirjautumalla mieleiseensä verkkokauppaan, jonka jälkeen tuotteiden ja hintojen vertailu on todella helppoa. Ei siis enää ruuhkia tai kassajonossa seisomista, vaan tilauksen voi suorittaa vaikka kotisohvalta käsin. Tilauksen jälkeen suuntaat vain nettikaupan kassalle, valitset parhaiten sinulle sopivan maksu- ja toimitustavan ja sitten vain odottamaan tuotteen saapumista kotiisi tai muuhun ilmoittamaasi osoitteeseen.

  • Tuotteita on tarjolla moneen makuun
  • Tuotteen tiedot näkyvät kuvaa klikkaamalla

Nettikaupasta ostaminen on helppoa ja nopeaa

Ajattomat kaapit & vitriinit ovat aina muodissa, joten mikä sen hauskempaa kuin antautua iloisen sisustuskärpäsen puraisemaksi. Haluatko mustan, valkoisen, värikkään, tammesta tai männystä rakennetun vitriinin tai kaapiston? Netti on malleja ja materiaaleja pullollaan, joten ei muuta kuin valitsemaan. Vitriinit ja kaapit voivat olla tyylikkäitä, näyttäviä, tunnelmallisia tai jotakin siltä välitä. Vitriineissä on usein mukana myös messinkiä, lasia tai vaikkapa nahkaa, jotka tekevät tuotteesta yksilöllisen käyttö- tai design-esineen. Ei siis muuta kuin valitsemaan.

Siirry alkuun