Lipasto liukuovilla |1|
202,95€
Lipasto |1|
221,00€
Iso-Kaksonen -tv-taso, Muurame
808,00€
Barny-lipasto, Ellos
179,90€
Classic-laatikosto , Lundia
1232,00€
Iso-MakroMup -tv-taso umpiovella, Muurame
1736,00€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos
Finnish Design Shop
Homeroom
On24
Royal Design
Rum21 Design
Scandinavian Design Center
Stockmann
Poista kaikki suodattimet

Kaapit ja lipastot

5227 tuotetta 8 kaupasta
< Edellinen

Erilaisilla kaapeilla, lipastoilla ja tasoilla ratkaiset olohuoneen ja makuuhuoneen säilytysongelmat vaivattomasti. Tarjolla on laaja valikoima erilaisia ratkaisuja, joista on helppo koota tyylikäs kokonaisuus tai täydentää yhdellä huonekalulla jo muuten valmista sisustusta. Tyyleissä ja väreissä löytyy valinnanvaraa. Hyvin sijoitettu lipasto esimerkiksi makuuhuoneessa ratkaisee monta ongelmaa: saat säilytystilaa ja toisaalta pintatason, jolle voit sijoittaa kauneimpia valokuvia rakkaistasi tai vaikkapa kauniin maljakon leikkokukille. Kaappiin on toisaalta helppo kätkeä suurikokoisiakin tavaroita.

Valitse kätevästi sinulle sopivin ratkaisu

Kun mietit kaapin, lipaston tai tason ostamista, kannattaa ensiksi miettiä, mihin huoneeseen haluat huonekalun sijoittaa. Pohdi heti huoneen mittoja, ja valitse siihen sopiva malli. Kaapit vaativat enemmän korkeutta kuin lipastot. Tv-tasolla on toisaalta helppo luoda trendikästä ilmettä olohuoneeseen. Kannattaa pysähtyä pohtimaan myös säilytystarvetta: mitä tavaroita tai vaatteita haluat lipastossa tai kaapissa säilyttää? Huonekalun tyyliä, väriä ja materiaalia on tietenkin myös pohdittava, sillä ulkonäkö luo tunnelmaa. Millainen kaluste sopisi kotisi nykyiseen linjaan? Tai haluatko uudistaa ilmettä radikaalisti? Erityisen tärkeää on tutkia valitsemasi kalusteen mittoja tarkasti ja vertailla niitä oman kotisi mittoihin.

  • Mikä on säilytyskaluston käyttötarkoitus? Mitä siellä säilytetään?
  • Valitse budjetti.
  • Selaa eri vaihtoehtoja.
  • Mieti, millaisen kalusteen haluat.
  • Tarkista mitat.

Nopea ratkaisu netistä olo- ja makuuhuoneen säilytysongelmiin!

Verkosta ostaminen on nopeaa ja vaivatonta. Voit tutustua laajaan valikoimaan silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Näet kaikki tarjolla olevat vaihtoehdot, ja voit rauhassa miettiä, mikä sopii parhaiten sinun kotiisi. Netistä näet aina myös ajan tasalla olevat hinnat, joten hintojen vertailu on helppoa. Kun olet löytänyt sinulle sopivat kalusteet, muista vertailla tuotteiden mittoja oman kotisi mittoihin huolellisesti. Kannattaa tarkistaa myös, tulevatko tuotteet valmiiksi koottuina vai osissa. Myös palautusehdot löytyvät netistä, ja niihin kannattaa tutustua etukäteen.

Siirry alkuun