Huonekalut netistä
Valitse kategoria
Joustinpatjan koko
X
80 x 200
90 x 200
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Joustinpatjat

20 tuotetta 1 kaupasta

Joustinpatjat edullisesti netistä

Joustinpatjat jakavat kehon painon tasaisesti nukkuessasi, jolloin mihinkään kehon osaan ei kohdistu turhaa painetta ja voit nukkua levollisesti. Patjan sisällä olevat jouset antavat sängylle ilmavuutta ja varmistavat hyvän ilmanvaihdon joten korkeatasoinen joustinpatja on kestävä ja pitkäikäinen. Voit selata huonekalu tarjontaa helposti vertailemalla erilaisia sopivia vaihtoehtoja. Monikin kampanja antaa sinulle mahdollisuuden löytää täydellinen patja. Hyödynnä tarjous ja tilaa omasi nopealla toimituksella suoraan kotiovellesi!

Joustinpatjat jokaiselle nukkujalle netistä

Verkkokaupasta vertailemalla löydät jokaiselle vartalotyypille ja jokaiseen makuun sopivan joustinpatjan. Jos oma hyvinvointi on sinulle tärkeää, silloin uusi ja korkealuokkainen patja on varmasti hyvä hankinta ja saat parantuneet yöunet. Patjan kovuus vaikuttaa ratkaisevasti unenlaatuun ja siksi vertailemalla ominaisuuksia voit löytää parhaan patjan sinun täydellisille unille. Joustinpatja onkin hyvä valinta nukkujalle joka arvostaa hyviä unia, sillä laadukas patja mukautuu juuri sinun vartalollesi ja unillesi sopivaksi. Voit etsiä patjoja eri nukkujatyyppien, eri materiaalien, kovuuden tai hinnan perusteella ja eri kokoisten ja erilaisten patjojen joukosta lötyy varmasti juuri sinulle täydellinen patja. Vertaile nyt, löydä itsellesi täydellinen patja ja tuudittaudu höyhensaarille mukavasti.

  • Erilaisille nukkujille sopivat patjat
  • Joustinpatjat kaikille budjeteille

Löydät juuri sinulle täydellisen joustinpatjan vertailemalla netissä

Joustinpatjojen vertailu käy helposti vertailusivuston kautta. Voit vertailla eri patjoja monilta eri jälleenmyyjiltä etsien ominaisuuksien perustella. Valitse mieleisestäsi verkkokaupasta juuri sinun käyttötarkoitukseesi ja budjettiisi sopivat joustinpatjat. Voit vertailla eri patjojen ominaisuuksia, kokoja ja materiaaleja, ja tilaamalla netistä saat tuotteet kotiovellesi asti juuri sinun valitsemillasi toimitusehdoilla. Jälleenmyyjillämme on hyvät tilaus- ja peruutusehdot sekä nopea toimitus. Tilaaminen on helppoa ja vaivatonta, joten löydä sinäkin unelmiesi unet nyt vertailemalla ja tilaamalla sinulle sopivin patja!

Siirry alkuun