Huonekalut netistä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Artek
Ellos Home
Ferm Living
Fredericia
HAY
Jotex
Kartell
Maze
Menu
Muuto
Nordform
Normann Copenhagen
Petite Friture
Skagerak
Swedese
Tolix
By Lassen
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Homeroom
Poista kaikki suodattimet

Jakkarat

236 tuotetta 2 kaupasta
< Edellinen

Jakkaroilla saa helposti lisää istumapaikkoja

Jakkarat tarjoavat näppärän tavan lisätä kodin istumapaikkoja helposti ja tyylikkäästi. Esimerkiksi rahit voivat toimia jalkatuen lisäksi tarvittaessa myös istumapaikkana. Moni jakkara menee helposti pinoon samanlaisten jakkaroiden kanssa, jolloin säästät tilaa silloin, kun niitä ei tarvita. Rahit voivat toimia myös säilytystilana, jolloin niiden sisään voi kätkeä, vaikka vieraslakanat. Älä kuitenkaan ajattele, että rahi on aina laatikko, sillä esimerkiksi Harri Koskisen suunnitteleman k-tuolin kaveriksi on suunniteltu oma k-rahi, jonka muotoilu poikkeaa perinteisestä.

Valitse sisustukseen sopivat kalusteet

Jakkarat kannattaa valita siten, että ne eivät vie liikaa tilaa ja ehdottomasti tärkeää on niiden sopiminen muuhun sisustukseen. Yhdistele kuitenkin huoletta eri värejä, sillä jokaista kalustetta ei kuitenkaan kannata ostaa sävy sävyyn. Valitse jakkara siten, että se sopii haluamaasi tilaan helposti, jotta sen ympärillä liikkuminen on vaivatonta. Materiaali kannattaa valita muun sisustuksen mukaan, mutta myös esimerkiksi lapsiperheiden ja lemmikkejä omistavien kannattaa olla tarkkana materiaalien valinnassa. Lapsiperheeseen rahiin hyvä valinta on valita materiaali, joka on helposti puhdistettavissa, kuten puu, mutta puu saattaa taas houkutella lemmikkejä tuhotöihin kangaskalusteita enemmän. Jakkarat ovat käyttötavaraa, eivätkä pelkästään näyttelyesineitä, joten käytännöllisyys kannattaa huomioida ostopäätöstä tehdessä.

  • Valitse tilaan sopiva materiaali
  • Tarkista tuotteen mitat

Kilpailuta jakkarat helposti netissä

Jakkarat tulevat monissa eri väreissä, malleissa ja materiaaleissa, joten niiden kilpailuttaminen voi olla vaivalloista. Huonekalut.fi tekee erilaisten tuotteiden vertailun sinulle helposti, tarjoten useita eri tuotteita useilta eri verkkokaupoilta. Näin voit tehdä hintavertailun yhdellä sivustolla sen sijaan, että kävisit jokaisen kaupan läpi yksitellen. Löydettyäsi haluamasi tuotteen ja oikean kaupan, tutustu huolella toimitus- ja palautusehtoihin, sillä ne vaihtelevat kaupoittain. Näin vältyt ikävyyksiltä, jos ostettu rahi ei olohuoneen valossa näytä niin hyvältä kuin verkkokaupan kuvassa. Valittuasi tuotteen sinun tarvitsee vain lisätä se ostoskoriisi ja viimeistellä tilauksesi, jonka jälkeen voit jäädä odottelemaan pakettia kotiisi.

Siirry alkuun