Huonekalut netistä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Artek
Ferm Living
HAY
House Doctor
Jotex
Kartell
Lundia
Maze
Menu
Muuto
Nordform
Normann Copenhagen
Room Copenhagen
Skagerak
String Furniture
Swedese
Woud
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Homeroom
Inessa
Poista kaikki suodattimet

Hyllyt

1119 tuotetta 3 kaupasta
< Edellinen

Erilaiset hyllyt ja hyllyköt eivät ole pelkästään tavaroiden säilyttämistä varten, vaan ne ovat myös osa sisustusta ja tavaroiden esille laittamista. Voit asettaa esimerkiksi levysi tai kirjasi kauniiseen järjestykseen, mutta mikäli ne on laitettu kulahtaneeseen lastulevyhyllyyn, tämä kauneus kärsii. Siksi jokaiselle sisustustietoiselle ihmiselle hylly on siis myös esteettinen hankinta, ei pelkästään hyötyesine.

Löydä itsellesi sopiva hylly

Hyllyjä on niin monen kokoisia ja muotoisia, että heikompia saattaa hirvittää. Mieti siis ihan ensiksi, mikä on haluttu käyttötarkoitus. Onko kyse raskaista vai köykäisistä esineistä? Tarvitseeko hyllyn olla kiinni seinässä vai voiko se olla irtonainen? Riittääkö yksi kappale vai tarvitaanko useampia? Löydettyäsi vastaukset näihin kysymyksiin, pääset miettimään käytännön asioita. Mittaa tila huolellisesti, jotta et vahingossa hanki liian suurta tai liian pientä mallia. Seuraavaksi kannattaa miettiä, millainen pintamateriaali kannattaa valita, kun ottaa huomioon sekä käyttötarkoituksen että huoneen muun sisustuksen. Jos et löydä tismalleen sopivaa mallia, voit ostaa erilaisia moduuleita ja koota itse tarpeitasi vastaavan hyllyn.

  • Mittaa tila huolellisesti
  • Valitse käyttötarkoitukseen sopiva materiaali

Löydä tai kokoa unelmiesi hylly

Hyllyt on helppo tilata verkkokaupasta ja Huonekalut.fi-sivusto tekee eri tuotteiden vertailusta lastenleikkiä. Voit selailla tuotteita kaikessa rauhassa kotona ja sivustolla voit helposti suodattaa laajaa tuotevalikoimaa siten, että näet vain omia valintakriteerejäsi vastaavat tuotteet. Näin et turhaan katsele tuotteita vain huomataksesi, että ne ovat väärän värisiä tai että ne eivät sovi budjettiisi. Kun olet löytänyt itsellesi sopivan tuotteen, voit aloittaa hintavertailun. Lue aina verkkokauppojen toimitus- ja tilausehdot huolellisesti, niin vältyt mahdollisilta yllätyksiltä.

Siirry alkuun