Nurkkahylly
56,95€
Alexis-hyllykkö, korkeus 130, Ellos
84,95€
Pythagoras-hyllykiinnike, Maze
39,00€
Woud Wallie seinälaatikko
169,00€
Apart hyllykonsolit 2-pakkaus Messinki
20,00€
Hyllyt 78 x 20 cm, 3 kpl + sivupaneelit 50 x 20 cm, 2 kpl, String
212,00€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos
Finnish Design Shop
Homeroom
Inessa
Lekmer
On24
Royal Design
Rum21 Design
Scandinavian Design Center
Stockmann
Poista kaikki suodattimet

Seinähyllyt

1132 tuotetta 10 kaupasta
< Edellinen

Hylly on huonekalu, jota ilman useimmat meistä eivät tule toimeen. Seinään kiinnitettävät hyllyt helpottavat tavaroiden esillepanoa, ja voit itse valita kohdan, johon hylly tulee. Hyllyjen avulla sisustat asuntosi mieleiseksesi ja saat kirjat ja koriste-esineet haluamillesi paikoille. Seinään kiinnitettävät hyllyt myös lisäävät lattiatilaa, ja siivoaminenkin helpottuu, kun sinun ei tarvitse siirrellä raskaita kirjahyllyjä.

Lisää tilaa hyllyjen avulla

Haluatko säästää lattiatilassa ja hinnassa? Meillä se on mahdollista! Tilaa näppärät seinään kiinnitettävät hyllyt nyt verkosta! Seinähyllyssä esineesi ovat helposti käden ulottuvilla, ja voit asentaa hyllyn esimerkiksi olohuoneeseen, keittiöön tai työpisteeseesi. Hylly on helppo siirtää tarvittaessa paikasta toiseen. Hylly on sisustuselementti: saat tärkeät esineesi esille haluamaasi paikkaan. Lattiatilaa jää vapaaksi muille huonekaluille ja tavaroille, ja siivouskin helpottuu. Olemme luotettava huonekalujen jälleenmyyjä, jolta saat hyllyt edullisesti. Tästä löydät valikoimissamme olevat hyllyt. Valitse haluamasi hylly verkkokaupasta ja toimitamme sen sinulle nopeasti kotiovellesi. Jos et löydä haluamaasi hyllyä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, autamme sinua mielellämme!

  • Etsi tuote hakukriteereillä
  • Etsi tuote hakukriteereillä

Kätevyyttä ja lattiatilaa verkkokaupasta!

Vertaile eri tuotteita keskenään ja lue tuotekuvaukset. On tärkeää mitata hylly ennen ostopäätöksen tekemistä. Voit hakea tuotetta verkkokaupasta erilaisilla hakukriteereillä, kuten pituus, leveys ja käytetty materiaali. Valittuasi tuotteen klikkaa se ostoskoriisi ja siirry maksamaan. Käytössämme on kaikki yleisimmät maksutavat, joista voit valita itsellesi sopivimman. Kun olet jättänyt tilauksen, voit seurata toimituksen kulkua lähetysseurantamme kautta. Voit olla huoletta myös jos tulet katumapäälle: jos tilasit epähuomiossa vääränlaisen hyllyn, on tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.

Siirry alkuun