Huonekalut netistä

Suosituimmat huonekalukaupat netissä

Yhteensä: 17 huonekalukauppaa
Valitse kategoria
X
Kylpyhuone
Lasten huonekalut
Makuuhuone
Olohuone
Puutarha
Ruokasali
Toimisto
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Postiennakko
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Ei arvostelua
Valitse tuotemerkki
X
Artek
Cane-line
Eero Aarnio
FDB Mobler
Ferm Living
Fermob
Fredericia
Gubi
HAY
Hakola
Kartell
Klassik Studio
LoCa
Lundia
Maze
Menu
Moebe
Muuto
Normann Copenhagen
Petite Friture
Room Copenhagen
Röshults
Skagerak
Skargaarden
String Furniture
Swedese
Tolix
Tom Dixon
Verpan
Woodnotes
Woud
By Lassen
Poista kaikki suodattimet

Huonekalut kotiinkuljetuksella netin suosituimmista huonekalukaupoista

Huonekalujen ostaminen netistä on helppoa ja mukavaa ihan kotisohvalta käsin. Suosituimmat huonekalukaupat toimittavat isommatkin huonekalut suoraan kotiovelle, joten ostaminen on lisäksi vaivatonta. Netissä on helppo verrata huonekalujen hintoja ja löytää itselle sopivalla budjetilla esimerkiksi sohva tai keittiön pöytäryhmä. Materiaalitiedot kannattaa lukea tarkkaan läpi ja varmistaa toimituksen kesto ennen tilauksen tekemistä. Huonekalukaupoissa voi olla myynnissä sekä varastotuotteita, että tilaustuotteita ja tilaustuotteiden toimitus saattaa viedä helposti monta viikkoa. 

Parhaat sohvat netistä ilman huonekalukaupoissa hikoilua

Sohvan ostaminen netistä voi mietityttää, kun sohvaa ei pääse koeistumaan. Laadukkaita sohvia uskaltaa kuitenkin yleensä ostaa ilman kokeiluakin. Kotona sohvaa suunnitellessa kannattaa hyödyntää mittanauhaa ja merkitä parhaan sohvavaihtoehdon mitat esimerkiksi lattiaan. Huonekalujen ostaminen netistä voi päätyä huonosti, jos arvioi huonekalun koon vääriin, koska nettikuvista ei voi suoraan päätellä kuinka isolta tai pieneltä huonekalu näyttää omassa olohuoneessa. Mittanauha kuitenkin paljastaa totuuden ja huonekalukauppojen verkkosivuilta löytyy onneksi aina huonekalun tarkat mitat. Huonekalukaupoissa käynti käy työstä, joten jos haluaa päästä helpommalla, niin myös sohvat kannattaa tilata netistä. 

Huonekaluja edullisesti vai design huonekaluja?

Huonekaluja valmistetaan todella erilaisilla budjeteilla. Huonekalujen verkkokaupoissa onkin yleensä helppo rajata tuotteen hinta itselle sopivaksi ja valita sitten niistä vaihtoehdoista itselle sopiva huonekalu. Oli se sitten edullinen huonekalu tai design huonekalu, jonka hinta voi olla monta kertaa halvimman huonekalun verran. Esimerkiksi Ellos on suosittu huonekalukauppa, mistä löytyy monenhintaisia huonekaluja. Ellos on pysynyt ajan hermolla ja huonekalukaupasta voi katsoa inspiroivia sisutuskuvia ja valita sitten itselle sopivia tuotteita.  On24.fi on taas suuri virolainen huonekalukauppa, mistä löytyy paljon esimerkiksi lasten huonekaluja edullisesti. Finnish Design Shop on myös suosittu huonekalukauppa netissä, mikä on nimensä mukaisesti keskittynyt design huonekaluihin. Huonekaluja voi ostaa netistä minkälaisella budjetilla vain, mutta jos on mahdollista, niin kovan kulutuksen huonekaluihin, kuten sohvaan, kannattaa panostaa vähän enemmän, koska yleensä silloin myös huonekalun käyttöikä kasvaa.

Siirry alkuun