Huonekalut netistä

Kun perheeseen on tulossa uusi jäsen, on usein ajankohtaista päivittää myös kodin huonekaluvalikoimaa. Lastenhuoneeseen tarjotaan jos jonkinlaista sisustusratkaisua, mutta riippuu jokaisen perheen yksilöllisistä tarpeista, mitä todella on tarpeen hankkia. Hoitopöytä on useimmissa vauvaperheissä yksi keskeisimmistä hankinnoista heti sängyn jälkeen, ja sitä todennäköisesti tullaan tarvitsemaan useita kertoja päivässä. Kodin pohjaratkaisusta riippuen hoitopöytä saattaa olla näkyvälläkin paikalla.

Ohjeet oikean hoitopöydän valintaan

Ennen hoitopöydän hankkimista tulee miettiä, mihin huoneeseen se sijoitetaan. Usein hoitopöydät ovat piilossa lastenhuoneessa tai kylpyhuoneessa, mutta pienemmässä asunnossa myös olohuone voi olla oikea ratkaisu. Huonekalujen jälleenmyyjä yleensä ilmoittaa verkkokaupassaan huonekalujen mitat, joten on helppo tarkistaa etukäteen, mihin pöytä on paras sijoittaa. Myös vauvan hoitajien pituus tulisi ottaa huomioon, sillä vaipanvaihto olisi hyvä hoitaa ergonomisessa asennossa. Toinen merkittävä osatekijä hoitopöydän valinnassa on se, millaista säilytystilaa tarvitaan. Joissain hoitopöydissä on valmiita säilytyslaatikoita, mutta toisissa on vain hyllyt. Tällöin joudut itse hankkimaan esimerkiksi muovisia koreja hoitotarvikkeiden säilyttämiseen. Jos perheessä on muita pieniä lapsia tai uteliaita lemmikkejä, voi kiinteät säilytystilat vaipoille ja voiteille olla paras ratkaisu. Hyllyt ja säilytystilat vaikuttavat myös siihen, kuinka pöytää voi käyttää sitten, kun sitä ei tarvita enää alkuperäiseen tarkoitukseensa. Miellyttävän näköinen hoitopöytä sopii muuhun sisustukseen vielä myöhemminkin.

  • Mieti, minne hoitopöytä tullaan sijoittamaan.
  • Vertaa hoitopöydän mittoja käyttötilan mittoihin.
  • Harkitse, millaisia säilytysratkaisuja tarvitset.

Hoitopöydät helposti verkkokaupasta

Verkkokaupoissa pystyt helposti vertaamaan suurtakin valikoimaa vauvojen huonekaluja, jolloin myös hoitopöydän löytäminen on helppoa. Useissa liikkeissä on myös saman sarjan pinnasänkyjä, joten kannattaa katsoa samanlaisten tuotteiden listauksesta, löytyykö saman setin huonekaluja lisää. Tuotteille löytyy verkkokaupoista aina pituus-, korkeus- ja leveysmitat, jolloin voit ottaa mitat omasta kodistasi ja katsoa, mahtuuko hoitopöytä haluamaasi paikkaan. Jos jostain syystä mittoja ei löydy, voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluun ja tiedustella asiaa heiltä. Syvyysmitan avulla voit myös päätellä, minkä mittaisia laatikoita tai koreja hoitopöydän hyllyillä mahtuu säilyttämään.

Siirry alkuun