Huonekalut netistä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Jotex
Nordform
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Hattuhyllyt

8 tuotetta 1 kaupasta

Hattuhyllyköt ja naulakot ovat jokaisen kodin perustuotteita. Hatut, hanskat, pipot, huivit ja avaimet pysyvät tallessa ja löydät ne aina helposti tarvittaessa. Pidätkö enemmän pysty- vai seinänaulakosta ja minkälainen hattuhylly on kuin tehty omaan talouteesi? Suomalaisista verkkokaupoista tilaat tuotteet nopeasti ja parhaaseen hintaan. Valitse mieleisesi tuotteet kodin ja saunan eteiseen ja nauti kotisi sisustukseen sopivasta tyylikkyydestä.

Seinänaulakot ja hattuhyllyt verkosta parhaaseen hintaan

Verkkokaupoista ostaminen on nykyään mukavaa, edullista ja helppoa. Tilatessasi suomalaisesta nettikaupasta kotiisi mieleisesi naulakot ja hattuhyllyköt on valittavanasi monta erilaista maksutapaa riippuen siitä, mistä nettikaupasta tilaat. Luotto- ja pankkikortit ovat turvallisia ja yleisimpiä maksuvälineitä verkossa. Ostamalla tunnetuista kotimaisista verkkokaupoista tavarat tulevat toimitusaikataulun mukaan aina perille ja luottokorttiyhtiö vastaa maksun palautuksesta tilaajalle, jos tuote ei tule tilaajan antamaan toimitusosoitteeseen perille. Suomalaisissa verkkokaupoissa saattaa olla myös käytössä lähetyksen mukana tuleva lasku tai postiennakko sekä käyttökelpoisia voivat olla myös suositut maksuvälityspalvelut, kuten PayPal tai Trustly. Naulakoita löytyy monissa materiaaleissa, kuten puu, teräs, marmori ja metalli. Kotiisi sopivat naulakot ja hattuhyllyt ostat kätevästi netistä.

  • Nettikaupoista tilaat nopeasti ja helposti
  • Valitse maksu- ja toimitustapa tuotteellesi

Netistä ostaminen lisääntyy koko ajan kiihtyvällä vauhdilla

Verkkokaupan toimitustapoja ovat muun muassa Postin pakettiautomaattitoimitus, nouto Matkahuollon toimipisteestä tai kätevä kotiinkuljetus. Painavat ja suurikokoiset tuotteet toimitetaan asiakkaalle kuljetusyhtiön asettamien ehtojen mukaisesti. Hattuhylly pitää tavarat tallessa ja asusteet helposti mukaan otettavissa. Hattuhyllyllä löytävät paikkansa niin pipot kuin lippalakitkin ja naulakossa sopivat kaikki tärkeimmät takit ja jakut aina vuodenaikojen mukaan. Verkkokauppoja on netissä useita ja voit mennä ostoksille aina silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Verkkokaupassa vertailet tuotteiden materiaaleja ja hintoja sekä teet ostopäätöksen kaikessa rauhassa.

Siirry alkuun