Huonekalut netistä

Grillaus on useiden juhlien kohokohta, joten miksi et hoitaisi sitä tyylillä? Tyylikäs grillauspaikka tekee myös pihasta mukavamman näköisen. Grillaustapoja on monia, joten sinun tulee itse miettiä, mikä sopii parhaiten sinulle ja pihallesi. Monet vannovat perinteisen hiiligrillin nimeen, mutta myös sähkö- ja kaasugrilleillä on omat vannoutuneet kannattajansa. Loppujen lopuksi kyse on makuasiasta, josta ei kannata kiistellä.

Valitse itsellesi sopiva grilli

Grillaaminen vaatii korkeita lämpötiloja, mikä on hyvä ottaa huomioon grillin kokoa ja mallia miettiessä. Samoin työvälineet tulee valita huolella, sillä grillaukseen käytettävien lastojen ja pihtien pidemmät varret suojaavat käyttäjää kuumuudelta. Voit varmistua suojauksesta hankkimalla lisäksi kunnolliset lämmöltä suojaavat hanskat. Grillit käyttävät pääosin kolmea erilaista lämmönlähdettä. Sähkö on kaikkein vaivattomin, mutta vaatii pistokkeen läheisyyden. Kaasu puolestaan vaatii kaasupullon, jota on aika ajoin täytettävä. Hiilien kanssa taas joutuu olemaan aina hetkellisesti tekemisissä avotulen kanssa, joten hiiligrilliä ei voi asentaa kaikkialle. Kunnon grillauspaikassa on toki myös työtasot, joissa on mahdollisuuksien mukaan myös lavuaari ja allas. Jos sinulla taas ei ole tilaa kunnon grillauskatokselle, voit myös halutessasi grillata vaikka pöytägrillillä.

  • Mieti sopiva grillin koko
  • Valitse tarvitsemasi lisätarvikkeet

Löydä kaikki tarvitsemasi verkosta

Grillaus on osittain välineurheilua, joten etsi itsellesi laadukkaat välineet, jotka eivät hätkähdä suomalaisen kesän sään oikuttelua. Kovilta sateilta grilli kannattaa suojata kannen tai hupun avulla. Kun olet valinnut itsellesi sopivan grillin ja muut mahdolliset tarvikkeet, tutustu valitsemasi kaupan toimitus- ja palautusehtoihin, sillä korkeat toimituskulut saattavat muuttaa halvimman tuotteen kalliimmaksi vaihtoehdoksi. Lisäksi kyseessä on usein iso tuote, joten varmista, että saat tuotteen suoraan kotiisi, mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta kuljettaa sitä itse. Kun olet saanut ostoskorisi valmiiksi, suuntaa kassalle viimeistelemään tilauksesi ja jää odottamaan pakettia!

Siirry alkuun