Huonekalut netistä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Jotex
Nordform
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Homeroom
Inessa
Poista kaikki suodattimet

Eteiskalusteet

69 tuotetta 2 kaupasta

Eteiskalusteet: Hyllyt ja naulakot eteiseen

Hyvät eteiskalusteet pitävät eteisen kaaoksen kurissa. Vaatteet ja kengät löytyvät helposti ja perheen aamuinen pukeutumisrumba sujuu ongelmitta. Hyvin järjestettyyn eteiseen on miellyttävä tulla työpäivän tai pihaleikkien jälkeen. Tarvitsemme erilaisia vaatteita ja kenkiä, mutta niiden järjesteleminen saattaa olla haasteellista. Eteinen täyttyy kurahaalareista ja kumisaappaista, jotka tuntuvat pyörivän joka puolella etsimässä omaa paikkaansa. Hyvät hyllyt ja naulakot auttavat kaaoksen hallintaa.

Valitse eteiseesi sopivat hyllyt ja naulakot

Hyvässä eteisessä tila on käytetty tehokkaasti. Kengille, vaatteille, asusteille ja muille arjen tavaroille on selkeät omat paikkansa. Kun eteisesi kaaos alkaa ärsyttää, on aika pohtia eteisen uudistamista. Mieti ensin, mihin säilytysongelmaan haet ratkaisua. Tarvitaanko suurempi naulakko, joka palvelee koko väen tarpeita? Tai tarvitaanko lapsille oma naulakko, josta he ylettyvät itse poimimaan takkinsa? Vai ovatko kengät epäjärjestyksessä? Kun olet paikallistanut ongelman, tutustu netistä tuotteisiin. Löydät erilaisia naulakkomalleja, kuten seinä- ja pystynaulakot, kenkätelineitä ja muita hyllyratkaisuja, joista löytyy varmasti ratkaisu. Kun olet päättänyt, minkä tuotteen tarvitset, vertaile malleja ja hintoja. Erityisen tärkeää on verrata tuotteen mittoja oman eteisesi mittoihin. Eteiskalusteet ovat tietenkin myös sisustuselementtejä, joten on tärkeää pohtia tuotteiden ulkonäköä, materiaaleja ja värejä.

  • Mieti, millaisen eteiskalusteen tarvitset.
  • Vertaile eri tuotteiden hintoja.
  • Vertaile mittoja huolellisesti.

Verkkokaupasta nopea ratkaisu eteisen kaaokseen!

Netistä löytyy laaja valikoima naulakoita ja hyllyjä, joilla eteisen vaatteet saadaan järjestykseen. Tutustu tuotteisiin sinulle sopivalla hetkellä. Pidä mielessäsi oman eteisesi ongelmakohta, ja päätä, millainen tuote auttaa parhaiten sen ratkaisemisessa. Vertaile eri valmistajien tuotteita. Verkosta ostamisen suurin etu on se, että näet ajankohtaiset hinnat ja hintojen vertaileminen onkin todella helppoa. Kun löydät mieluisan tuotteen, tarkista sen mitat huolellisesti. Jos joku asia mietityttää, ota reippaasti yhteyttä asiakaspalveluun. Kannattaa tarkistaa myös, toimitetaanko tuotteet osissa vai valmiiksi koottuna. Tarkista myös palautusehdot.

Naulakot eteiseen ja eteiskalusteet

Eteinen on kodin ensimmäinen huone, joten on tärkeää, että se henkii rauhaa ja kodikkuutta. Avain eteisen tunnelmaan on sen järjestys. Arjen kaaos on täynnä takkeja ja kenkiä, huiveja ja hansikkaita. Kun eteinen on hyvin suunniteltu, ja eteiskalusteet huolella valittu, on kotiin ihana tulla ja myös toivottaa vieraat tervetulleeksi. Eteisen tärkeimpiä huonekaluja ovat ainakin naulakko ja kenkäteline, mutta joskus säilytysongelmien ratkaisemiseksi tarvitaan myös muita eteiskalusteita.

Toimivaan eteiseen on ilo astua sisään!

Eteisen kalusteiden valinta on tärkeää. Kun eteinen on siististi järjestelty ja rauhallinen, tarttuu rauha kaikkiin kotiin tulijoihin. Jos eteinen tuntuu kaoottiselta, on aika pohtia säilytysratkaisuja. Onko naulakko ajan tasalla? Erilaiset perheet tarvitsevat erilaisia ratkaisuja. Sinkkukotiin saattaa riittää design-pystynaulakko, kun taas lapsiperhe tarvitsee säilytystilaa jokaisen vaatteille. Lasten oma naulakko saattaa nopeuttaa aamun pukeutumispuuhia. Lisäksi erilaisilla säilytyskalusteilla, kuten kaapeilla, laatikoilla ja koreilla, helpottuu kaaos kätevästi. Kun jokaisella vaatteella on oma paikkansa, aikaa säästyy etsimiseltä ja voidaan keskittyä arjesta nauttimiseen. Pohdi aluksi, millaiseen ongelmaan haet ratkaisua. Säilytettävien vaatteiden ja kenkien määrä on ensimmäinen asia, jota sinun täytyy miettiä. Sitten pohdi, millä ratkaiset ongelmasi. Riittääkö naulakon ja kenkähyllyn päivittäminen? Tutkaile netistä erilaisia vaihtoehtoja ja vertaile kalusteiden mittoja omaan eteiseesi.

  • Mitä tarvitset eteiseesi?
  • Tutustu netistä erilaisiin vaihtoehtoihin.
  • Vertaile hintoja.
  • Vertaa mittoja huolellisesti.

Netistä nopea apu eteisen kaaokseen!

Aika on rahaa, ja netistä ostamalla säästät aikaa. Voit tutustua eri jälleenmyyjien tarjontaan sinulle sopivalla hetkellä. Aloita ostoprosessi pohtimalla omia tarpeitasi. Millä kalusteilla saat eteisesi kaaoksen kuriin? Kun olet löytänyt ratkaisun, tutustu eri valmistajien tuotteisiin ja vertaa niitä oman eteisesi mittoihin. Jos mittoja ei ole selkeästi ilmoitettu, tai joku muu tieto puuttuu, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluun. Tarkista vielä, tuodaanko tuotteet osissa vai koottuna, jotta osaat varautua mahdolliseen kokoamiseen. Tutustu myös palautusehtoihin. Useimmiten voit palauttaa tuotteen tietyn ajan sisällä, jos kävisi niin että et olisikaan tyytyväinen kauppaan.

Siirry alkuun